-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magicrat
tag
Sziasztok!
Kezdő egyetemista fiamnak keresnék főleg jegyzetelésre eszközt. Ezért alapkövetelmény, hogy tudja/legyen hozzá toll!
Mivel nem találtam céleszközt mint pl. olvasásra e-book, gondoltam bekérdezek ide.
Kicsit már keresgéltem, de valahogy a toll funkcióra nem lehet sem az árukeresőn, sem a néhány weboldalon rászűrni, ahol próbáltam. Sajnos borzasztó áron találtam csak a samsung tab S7-et. Annyit biztos nem adunk érte...■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
mindegy, gondolom már inkább a 10 az általános
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
megbízható használt is lehet
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
MO vagy jöhet külföldről is, de jó lenne EU-n belül maradni a járulékos költségek miatt.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, böngészés, stb.)
jegyzetelés, táblázatok, diagramok, képletek főleg (villamosmérnöki cuccok, fogalmam sincs)
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
Minél olcsóbb, annál jobbViccet félretéve max 50e. De még az is lehet, hogy sok. De mivel nem nagyon sürgős, lehet, hogy nem most lesz megvéve...
Köszi
Magicrat
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest