- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magicrat
tag
Köszi a gyors reakciókat!
Sajnos ezek többek, mint ami a keret, marad az offline füzet egyenlőre.
-
Magicrat
tag
válasz
kovacs65 #86185 üzenetére
Uhh, igen, tényleg jónak tűnik, bár az ára kissé magas.
#86191Somatom
Milyen paramétert keressek, hogy kiderüljön egy androidos tabletről, hogy tollképes-e?
Mert pl. a samunál is mintha titkolnák ezt, legalábbis nem igazán reklámozzák, rákeresni is csak úgy tudok, ha egyenként megnézem - és nem csak a specifikációt, mert néhol ott sincs benne.Szóval mit keressek, hogy megtaláljam?
Vagy ha tudjátok, hogy melyik Huawei, Lenovonak, Xiaomi stb. tudja, az is jóKöszi
Mr -
Magicrat
tag
Sziasztok!
Kezdő egyetemista fiamnak keresnék főleg jegyzetelésre eszközt. Ezért alapkövetelmény, hogy tudja/legyen hozzá toll!
Mivel nem találtam céleszközt mint pl. olvasásra e-book, gondoltam bekérdezek ide.
Kicsit már keresgéltem, de valahogy a toll funkcióra nem lehet sem az árukeresőn, sem a néhány weboldalon rászűrni, ahol próbáltam. Sajnos borzasztó áron találtam csak a samsung tab S7-et. Annyit biztos nem adunk érte...■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
mindegy, gondolom már inkább a 10 az általános
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
megbízható használt is lehet
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
MO vagy jöhet külföldről is, de jó lenne EU-n belül maradni a járulékos költségek miatt.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, böngészés, stb.)
jegyzetelés, táblázatok, diagramok, képletek főleg (villamosmérnöki cuccok, fogalmam sincs)
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
Minél olcsóbb, annál jobbViccet félretéve max 50e. De még az is lehet, hogy sok. De mivel nem nagyon sürgős, lehet, hogy nem most lesz megvéve...
Köszi
Magicrat -
Magicrat
tag
Sziasztok!
Anyámnak keresnék tabot 20e körül, főleg itthonról. Miután szűkítgettem az árukeresőn a rengeteg közül, és itt is rákerestem, többen ajánlottátok (másoknak) a ConCorde Rayt.
Viszont se tesztet, se semmit nem találtam róla. Én így ránézésre kivetnivalót nem találtam - ennyiért.
Anyám csak a pictoverb alkalmazást használja majd, szóval semmi nem kell, csak googleplay, meg nagyjából tartsa a wifit.
Szóval kinek van ilyenje, ki fogott már a kezébe, próbálta ki stb?
Köszi a válaszokat
ÜdvMagicrat
ui.: Ha van alternatíva, amit jobban ajánlotok, vagy hogy miért ne ezt vegyük, megköszönöm azt is!update: találtam saját topikját, 3 hsz van benne, most olvasom
update2: annyira nem rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest