- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacs65
őstag
válasz
Magicrat #86192 üzenetére
A 7.8_as méret is tökéletes. Én egy ehhez hasonlót vettem. Onyx Boox Nova 3. Toll is jár hozzá, 107K. Kb 3-4 hét egy feltöltéssel, nem kell háttérvilágítás, jó jegyzet funkciója van, bár könyvolvasó. Ja és 10-es droid megy rajta. Store-ral + stb. Csak nem színes és a technológia miatt kicsit lassabb. Van színes verzió is, az kb 30-cal drágább
-
Somatom
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
A normális tollas tabet nem olcsó mulatság. Mivel egyetemre lenne a gép, ezért nem lehet belépőszintű kacattal próbálkozni. 50-ért normális alap tabetet sem kapni, akkor maradjon a papír-ceruza inkább.
Én Lenovo P11-et vennék, vagy megvárnám hogy itthon kapható legyen a Xiaomi Mi Pad 5 (hetek kérdése). A Xiaomi közelebb lesz a 100-hoz, mint a P11, de felette lesz az is. -
Somatom
veterán
válasz
Az általad megjelölt árkategóriában nincs új, tollas tablet (nagyságrendnyi az eltérés).
Pl. úgy kell rákeresni, hogy "pen compatible márka tablet"
Samsungnál ezek a lehetőségek.
Huawei -nél M Pen -nek hívják.
Lenovonál P11, P11 pro támogatja.
Talán az új Xiaomi Pad 5 is, de ennek nem néztem utána. Ebből még új sincs, nemhogy használt. -
válasz
Magicrat #86184 üzenetére
Újszerű Samsung S6 Lite-ot azért találni 90 ezer Ft körüli áron S-Pennel együtt.
Ugyan ajánlott tablet (Teclast vagy Alldocube) van 50 ezerért is Banggoodról, amihez lehet venni pár ezer forintos generikus kapacitív tollat, az nem fogja ugyanazt a felhasználói élmény nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest