-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
Üdv,
Az utóbbi időben nem követtem az eseményeket tablet fronton, novemberben lesz lányom születésnapja, érdemes már most lecsapni egy jó akcióra, vagy addig jöhet ki valami új BB tablet?
Jelenleg egy Lenovo Tab4 8-at használ, de a 2GB/16GB nagyon szűkös már neki (van benne egy 32GB-os SD kártya, de mindent nem lehet átpakolni rá).
Amire használja: Youtube, Teams, játékok (egyszerűbbek, a legkomolyabb rajta a Minecraft)
Amit kinéztem:
Lenovo Tab P10 (TB4-X705L) 4/64 Wi-fi + 4G/LTEÉrdemes ezt megvenni? (mobilnet miatt mindenképpen LTE-s verzió kellene)
Azt olvastam róla, hogy játékra nem a legjobb, de az előző Tab4-nél azért gondolom csak előrelépés lenne.Vagy van valami más BB, 80e-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Netfone
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÚJ! ZTE nubia RedMagic Astra Gaming tablet 16GB 512GB
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest