- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Nem tudtam melyik topikra írjak, mert összetett a kérdés. Lényeg, hogy vettem ikreimnek 1-1 Lenovo TB-X605F 10"-os tabletet. Mivel 6 évesek múltak, készítettem 1-1 gyerek gmail fiókot nekik, szülői felügyelettel. Ezzel telepítettem mindent a gépekre. gyerek youtube stb (normált nem engedte még szülői joggal sem...)
NAde, szinte semmit nem lehet vele csinálni így és már nekem a szülői jogokkal sem hagyja letörölni ezt a szar fiókot. Egy 3 éves korban ajánlott mesét nem enged már lejátszani.
Valaki meg tudja mondani hogyan tudom gyári állpaotba visszaállítani így a tabletet? Ugyanis nem engedi, még szülői joggal sem... a két fiókot törölném és inkább tennék rá kontrolláló programot, mert ez így nem működik csak a baj van vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest