- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordjee
aktív tag
Sziasztok!
Hány hüvelykes legyen a kijelző?
8 és 10 között, a 10 egy kicsit nagy , kipróbáltam és nem igazán érem át két kézzel■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Lehetőleg új.■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Itthon, nincs kedvem vesződni a külföldi gariztatással, ha úgy alakul.■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Filmnézés, internet, esetleg valami excel szerű táblázat kezelő használata (nem tudom, van-e ilyen), és ami fontos, football manager 2019 touch verziójával játszanék. (nem a mobil)■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
max 150-200ezerApple-tól sem zárkózom el, de soha nem használtam, ismeretlen nekem ott minden.
Nézegetem, de nem tudom, melyik milyen erős. Valami baromi erős kellene, minél olcsóbban nyilván.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Update 09.20. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest