Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takika14
aktív tag
válasz
cidalain #71859 üzenetére
Igazság szerint mind a két platformot magaménak érzem viszont elsősorban fontos nekem az, hogy egy év múlva ne egy halott eszköz legyen a kezemben mind szoftver mind hardverileg. Persze tudom akkor vegyek 300kért olyan win tabletet ami erős viszont van erős laptopom de azt nem szeretném már magammal cipelni mindig főleg a felhasználási terület miatt amik a következők lennének az új készüléken:
-böngészés
-email
-fórum (jelenleg is telefonról írom ezt)
-sorozatnézés, 1-2 filmPlusz ami ezekhez szorosan kapcsolódik.
Van es Asus tablet a családban de annak 1.5-2 év után már lettek gondjai úgy hogy vigyázva volt rá.
A droid tab nekem pld nagyon tetszik külsőleg, megfelelő a felbontása, 2 giga is elég lenne nekem viszont a cpu/gpuról azt olvastam hogy kevéske már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest