- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Üdv!
Lenne pár kérdésem, hátha tud valaki valami ötletet, mielőtt kidobom a tabletet a kukába.
Aksi csere volt a tabletban, ami simán le is zajlott, a 2 db drót a megfelelő helyen van, szépen veszi is a töltést. Eddig egy 4000 mAh-s volt benne, ez egy 5000 mAh-ra cserélve. Ellenben a kijelző meg se nyikkan. Egy surfpad 4m-ről van szó.
Mit nézzek meg, hogy kiderüljön, hogy szétszedésnél kinyírtam-e a kijelző csatlakozót? Merre kell az ilyesmit keresni? Szgépre rakva szépen felismeri a win 10, telepíti a drivereket. Adb-vel nem néztem még rá.
Lehet, hogy a bekapcsoló gombot nem raktam vissza megfelelően, de töltőre rakáskor fel kéne villannia a kijelzőnek a szokásos "veszi a delejt az akksi" animációnak.Nekem nagyon úgy tűnik, hogy valamit elbaltáztam a kijelzővel. (Nem akarok többet költeni erre a tabletra, mert egyszer már leesett. Akkor üveglap cserével megoldották a gondot. De szép lassan kinyiffant az akksi. A ráköltött pénzzel együtt lassan az akció nélküli áránál járok a tabletnak. Üveglap csere, aksi. De annyi esélyt még adtam neki, hogyha meg tudom oldani, kicserélem a döglött akut.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest