Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mpierre

veterán

Üdv!
    Lenne pár kérdésem, hátha tud valaki valami ötletet, mielőtt kidobom a tabletet a kukába.
    Aksi csere volt a tabletban, ami simán le is zajlott, a 2 db drót a megfelelő helyen van, szépen veszi is a töltést. Eddig egy 4000 mAh-s volt benne, ez egy 5000 mAh-ra cserélve. Ellenben a kijelző meg se nyikkan. Egy surfpad 4m-ről van szó.
    Mit nézzek meg, hogy kiderüljön, hogy szétszedésnél kinyírtam-e a kijelző csatlakozót? Merre kell az ilyesmit keresni? Szgépre rakva szépen felismeri a win 10, telepíti a drivereket. Adb-vel nem néztem még rá.
    Lehet, hogy a bekapcsoló gombot nem raktam vissza megfelelően, de töltőre rakáskor fel kéne villannia a kijelzőnek a szokásos "veszi a delejt az akksi" animációnak.

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy valamit elbaltáztam a kijelzővel. (Nem akarok többet költeni erre a tabletra, mert egyszer már leesett. Akkor üveglap cserével megoldották a gondot. De szép lassan kinyiffant az akksi. A ráköltött pénzzel együtt lassan az akció nélküli áránál járok a tabletnak. Üveglap csere, aksi. De annyi esélyt még adtam neki, hogyha meg tudom oldani, kicserélem a döglött akut.)

Új hozzászólás Aktív témák