- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Üdv!
Lenne pár kérdésem, hátha tud valaki valami ötletet, mielőtt kidobom a tabletet a kukába.
Aksi csere volt a tabletban, ami simán le is zajlott, a 2 db drót a megfelelő helyen van, szépen veszi is a töltést. Eddig egy 4000 mAh-s volt benne, ez egy 5000 mAh-ra cserélve. Ellenben a kijelző meg se nyikkan. Egy surfpad 4m-ről van szó.
Mit nézzek meg, hogy kiderüljön, hogy szétszedésnél kinyírtam-e a kijelző csatlakozót? Merre kell az ilyesmit keresni? Szgépre rakva szépen felismeri a win 10, telepíti a drivereket. Adb-vel nem néztem még rá.
Lehet, hogy a bekapcsoló gombot nem raktam vissza megfelelően, de töltőre rakáskor fel kéne villannia a kijelzőnek a szokásos "veszi a delejt az akksi" animációnak.Nekem nagyon úgy tűnik, hogy valamit elbaltáztam a kijelzővel. (Nem akarok többet költeni erre a tabletra, mert egyszer már leesett. Akkor üveglap cserével megoldották a gondot. De szép lassan kinyiffant az akksi. A ráköltött pénzzel együtt lassan az akció nélküli áránál járok a tabletnak. Üveglap csere, aksi. De annyi esélyt még adtam neki, hogyha meg tudom oldani, kicserélem a döglött akut.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy ruhás topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest