- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
iref-h
tag
Sziasztok!
Egy hónapja vettem egy Navon Predator 10 tabletet, sajnos a három nap lejárta után derült ki, hogy USB - vel összedugva nem látja a PC - t (Win 7), illetve az ikon megjelenik de rákattintva nem történik semmi. Visszaállítottam gyárira és elküldtem garanciális javításra, ma visszakaptam, a hiba ugyan úgy fennáll, vagy még rosszabb lett a helyzet, mert a nyelv beállítása, WIFI beállítása után a következőt írja ki:
"Az eszköz visszaállítása megtörtént, a folytatáshoz jelentkezzen be egy olyan Google fiókkal, melyet korábban szinkronizált ezen az eszközön"
Itt kéri az e-mail címet és a jelszót. Beírom és kezdi elölről, nem tudok tovább lépni.
Mit lehet ilyenkor tenni.
Korábban amikor elérhető volt a beállítások/gyári visszaállítás ott állítottam gyárira, de most odáig sem jutok.
Van a készüléken egy tűnyílásnyi reset hely amivel még megpróbálkoznék.
Segítséget kérnék abban, hogy a mechanikus resetelés hogyan történik, resetgombot benyomva kell esetleg elindítani a gépet és utána mi a teendő, hohy történik ez az egész folyamat.
Azért vagyok elővigyázatos ezzel a kérdéssel mert régen egy ASUS navigátornál egészen bonyolult folyamatot kellet végig játszani a siker érdekében.Üdv.: iref-h
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Linux kezdőknek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest