Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Sziasztok!
Mivel meghiúsult a kinézett tabletvásárlásom(Teclast X98 plus 3g) így gondoltam rákérdezek hogy mit tudtok ajánlani mostanság 200USD alatt(vagy icipicit fölötte)?
Jelenleg egy Cube talk9xem van és szeretném egy kicsit gyorsabbra cserélni. Elsősorban Több memóriára lenne szükségem mert túl sűrűn záródnak be a játékok a háttérben és ez nagyon zavar. Szóval 3 vagy inkább 4GB os tab érdekelne. Sim kártyát lehessen bele rakni mobilnethez(hanghívás nem fontos).
Amikkel játszok játékok jellemzően mennek a mostani tabommal is bár egy kettő icipicit lassú(az éppen inaktív játékok bezárogatása a memóriahiány miatt jobban zavar), szóval azért erősebb SOC kellene.
Sajnos sehol sem találok raktáron Teclast X98 plus 3g-t, ami szerintem megfelelne nekem így ha tudtok valamit ajánlani azt megköszönöm(vagy ha valaki talál raktáron(megbízható webshopban) és megossza hogy hol lehet kapni amit kerestem azt is megköszönöm).
Méretileg 10 colos környéki érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Milyen monitort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX