Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
Szevasztok Blogtársak!
Volna egy érdekes kérdésem. Vásároltam ajándékba egy tabletet (olcsó, alap), amúgy jól dolgozik. Beállítottam a Skypet és érdekes módon a hátoldali kamera egy nagyított, kb.1.3-as zoomolt képet továbbít a partner felé. Az adó oldalán a visszanézhető kép jó, rendes nagyságú - pl. egy mellkép van benne - de már a vevő oldalán csak a feje látható, sőt még talán kicsit nagyobb is (a szemei és az orra). A beállításokban nem találok a kamerára vonatkozó részeket, egyszerűen nem lehet lejjebb állítni. Egyébként a zoom-ot újj húzugatással lehet feljebb vinni, de 1-nél lejjebb nem. Pedig az kellene. Kb. felére. Más dolgot lehet állítni a kamerán, de ezt lefelé nem.
Mit lehetne itt tenni? Már próbálkoztam egy kicsinyítő előtét lencsével, de nem igazán jó. Itt valami szoftveres vezérlést kellene betenni. Androidost persze.
Várnám javaslataitokat, hátha van már erre kitalálva valami és nem csak az én problémám.Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX