- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
Szevasztok Blogtársak!
Volna egy érdekes kérdésem. Vásároltam ajándékba egy tabletet (olcsó, alap), amúgy jól dolgozik. Beállítottam a Skypet és érdekes módon a hátoldali kamera egy nagyított, kb.1.3-as zoomolt képet továbbít a partner felé. Az adó oldalán a visszanézhető kép jó, rendes nagyságú - pl. egy mellkép van benne - de már a vevő oldalán csak a feje látható, sőt még talán kicsit nagyobb is (a szemei és az orra). A beállításokban nem találok a kamerára vonatkozó részeket, egyszerűen nem lehet lejjebb állítni. Egyébként a zoom-ot újj húzugatással lehet feljebb vinni, de 1-nél lejjebb nem. Pedig az kellene. Kb. felére. Más dolgot lehet állítni a kamerán, de ezt lefelé nem.
Mit lehetne itt tenni? Már próbálkoztam egy kicsinyítő előtét lencsével, de nem igazán jó. Itt valami szoftveres vezérlést kellene betenni. Androidost persze.
Várnám javaslataitokat, hátha van már erre kitalálva valami és nem csak az én problémám.Üdv. Pibácsi
-
pibácsi
senior tag
válasz
cidalain #67466 üzenetére
Szia!
Köszi a válaszokat. Közben már az egyiket kicserélték iOS-re, oda meg aljzatilag sem jó a mikrós pendrive, külön pendriveket találtak ki. Tiszta őrület. Esetleg van valami átalakító oda? Mivel vettem ajándékba egy 16GB-os OTG-s androidra valót, de ide már nem jó. A másik tablet Androidos, oda tudom csatolni, fogadja is, de oda már nem kell. A harmadik tabletről sok infóm nincs, bár oda be lehet dugni a micros pendrivot, de nem fogadja és van rajta kártyaolvasó is, de az SD kártyát sem fogadja, legalább is sehol sem található meg.
Hát itt tartok egyelőre. Sztem abba is hagyom, csak az ajándék pendrive miatt kezdtem el foglalkozni a dologgal, dehát mostmár okafogyott lett. Maradt egy pendrivem (a sokadik).Üdv. Pibácsi
-
pibácsi
senior tag
válasz
cidalain #67462 üzenetére
Szia!
Hát így mostmár tiszta, nyilván a műszaki adatok között szerepel ez a funkció, ha keresem. A pendrivokra viszont rá van írva, hogy OTG, de akkor ez felesleges? Vagy ott is kell a funkció működés.
Meg lehet kapni valami OTG kábelt egyes tabletekhez. Az mire jó? Az SD kártyával is van hasonló probléma ezek szerint, mivel símán nem csatlakozik az sem. Oda kell valami csatoló applikáció, vagy driver?
Minden esetre már okosabb vagyok. Így tanúl az ember.
Köszi a gyors választ.Üdv. Pibácsi
-
pibácsi
senior tag
válasz
cidalain #67460 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. majd begyüjtöm az adatokat és jelentkezem. Az viszont már biztos, hogy két saját pendrivet próbáltam, ami mindkettő OTG-s. Mindkettőn van síma USB 3.0 és mikro usb dugó. Azt nem tudom, hogy milyen Android van a gépeken, mert ezekre a Pendrivekre rá van írva, hogy Android 4.0, vagy annál nagyobb verzió számúval működik. Ezt még ki kell derítenem.Köszi. Üdv. Pibácsi.
-
pibácsi
senior tag
Szevasztok!
Van a családban 3 féle tablet is, de sajnos az SD kártya bővítést és a pendriveket nem fogadja. Pedig van kártyafogadó hely mindegyiken és a mikro usb is rajtuk van. Nem vagyok járatos az Androidban, de azt olvastam, hogy nem ismeri fel automatikusan ezeket az eszközöket, mint a Windows, hanem külön driver vagy valamilyen aplikáció szükséges. Egyszerűen semmit sem ad elő, amikor valamelyiket is becsatolom. Kérnék egy kis segítséget, hogyan oldjam meg a problémát. Egységes ez? Vagy a tabletek tipusától is függ?
Van egy oldal, ahol elég sok SD kártya csatoló program van fent és egy párat megpróbáltam, de egyik sem hozza be a kártyát.
https://play.google.com/store/search?q=apk%20move%20to%20sdKérném a segítségeteket.
Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest