- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjb007 #68174 üzenetére
Ó, köszönöm a választ.
Valahol olvastam, h módosított romot kell rátenni a gyári helyett, vagy rootolni kell, (már nem is tudom melyik volt), az után már mintha azt olvastam volna, h mennek benne ezek a dolgok.
Lehetséges ez, vagy rosszul olvastam (más géphez tartozhatott amit olvastam), nem ehhez?
Mert akkor marad a bluetoothos billentyűzet. :/
Egyébként ez régen általános volt, h OTG nélküli gépeket lehetett csak kapni (vagy egyáltalán mi volt a gyártói motiváció)? Én csak most szembesültem ezzel az egésszel, h húgom barátnője idehozta a tabletet, h csináljak vele valamit. (nem vagyok otthon ilyen eszközökben).
Már az N8-as Nokián is vitt USB-s eszközöket, nem tudtam, h ez feature lenne, azt gondoltam ez alap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest