Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

Sziasztok!

Nem tudom tud-e bárki is segíteni, de egy próbát megér. A forgalmazónak már elküldtem ugyanezt, természetesen semmi válasz :(

Vásároltunk karácsonyra a gyerekeknek egy Bookr Kids Mesetabletet és tökéletesen elégedettek is vagyunk vele, azonban sajnos egyik nap megtörtént a baj, leesett a tablet és keletkezett egy repedés a kijelző előtt található digitizeren, így sajnos egyáltalán nem érzékeli az érintéseket, tehát nem tudjuk használni. A kijelző érintetlen, nem tört be, csak a fölötte található érzékelő felület repedt meg, tehát bekapcsolás után már a képernyőzárat sem tudom feloldani.

Szeretném újra használható állapotba hozni, hiszen más problémája nincsen, viszont nem tudom honnan és pontosan milyen típusú digitizert kellene rendelnem hozzá. A másik kérdésem az lenne, hogy csak a kijelzővel együtt cserélhető-e, vagy elég lenne csak magát a digitizert kicserélnem? Bármilyen nemű technikai segítséget örömmel vennénk, mivel nem szeretnénk kidobni a tabletet emiatt.

Ha jól sejtem, akkor egy ismert márka lett átcímkézve, tehát már az is segítség lenne, ha megtudhatnám, hogy mi a tablet pontos típusa.

Szerintetek?

Új hozzászólás Aktív témák