- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Nexus 2013-at a barátnőmnek az edigital-ból. Kipróbáltam, minden okésnak tűnik. Viszont, ahogy felcsatlakoztam a wifire, egyből kezdte letölteni a 5-ös androidot. Ha fentről lehúzom az értesítések sávot, akkor csak azt látom, hogy rá tudok kattintani a szoftver telepítésére, egyebekben semmilyen egyéb menüpontot nem látok, pl. fényerő, vagy wifi, flight mode. Most jelenleg a szekrényben pihen, nem tudom megnézni karácsonyig.
Kérdésem az lenne, hogy érdemes frissíteni? Nekem az volt a tervem, hogy nem frissítem, mivel a 4-es szoftverrel szinte laggmentesen fut minden rajta, meg akartam azt hagyni.
Nem merem feltelepíteni, nehogy belassítsa az egészet, és élvezhetetlenné váljon... Még a végén veszek magamnak is egyet, annyira kva jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest