Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
keep2000
tag
Sziasztok,
A mostani, pocsékul működő Prestigio Multipad tabletem helyett szeretnék vásárolni valamilyen értelmesebb példányt, ehhez kérném a segítségeteket.
Amire használnám:
- böngészés, hírolvasás, gyorsan rá lehessen keresni információkra, ha kell.
- ebook olvasás, azon belül is lehetőleg google play books app, a beépített fordító miatt
- néha egy kis film
- zenelejátszás
- 9GAG
- Minimális játék, de kb logikai szintűAmi nem érdekes:
- 3G
- GPS
- Bluetooth
- komolyabb 3D játék
- dizájn
- kameraHarveresen 8" az ideális méret, 4:3-as képaránnyal a könyvek és a munka miatt, azon kívül nem nagyon van elvárás. Kb folyamatos működés jó lenne, a mostani Prestigio halálosan be tud lassulni.
Ideális lenne itthonról beszerezni főleg a garancia miatt (áfa elszámolható), de nem riadok meg a külföldi opcióktól sem.
Nem vagyok márkafüggő, jöhetnek a bevált kínai gépek is.
Árban nem tudom hova lehet tenni az ilyeneket, de reménykedem, hogy 30-40 körül már beszerezhető vállalható példány.
Javaslatokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Torrent meghívó kunyeráló
- ASUS routerek
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest