Hirdetés
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboj
aktív tag
Sziasztok!
Tabletvásárlás előtt állok, nézegettem is őket, de túl nagy a kínálat, és nem igazán vagyok otthon a témában, ezért szeretnék segítséget kérni. Elsősorban húgomnak lenne játszogatni, filmet nézni/zenét hallgatni, meg néha én is kölcsönvenném olvasgatni rajta/jegyzeteket fényképezgetni (esetleg utazáshoz). Kijelző méretnek 8"-osra gondoltam, de a legfontosabb, hogy 40000 Ft-ba beleférjen (már így is több, mint amennyit rá akartam szánni), úgyhogy az sem gond, ha 7"-osban van jobb alternatíva.
Amit először sikerült kinéznem az a WayteQ xTAB-8X Quad, amit ~36000-ért tudnék beszerezni, de ebben a kamerák minősége ugye elég elszomorító.
Ezután megláttam, hogy az Edigital és a Media Markt is most 40000 Ft-ért vesztegeti a Toshiba Encore 2 WT8-B-102 típusú gépet, ami ha jól láttam alapból 60000 Ft felett kapható. Ennél elsősorban a kamerák minősége és a nagyobb tárhely miatt csillant fel a szemem, amik nekem fontosabbak lennének, mint a 3G és a GPS. Viszont amiért még nem nyomtam rá a vásárlás gombra az az, hogy Windows 8.1 van rajta, amit PC-n ugyan használok, de tableten/telefonon még egyáltalán nincs vele tapasztalatom, mennyire ellátott (főleg ingyenes) játékokkal/alkalmazásokkal, mennyire stabil az androidhoz képest, stb.Mindezek tükrében ti melyiket választanátok? Vagy tudnátok ezeken kívül jobb alternatívát javasolni esetleg, akár 7"-os méretben?
Bocsi a hosszú posztért. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- reMarkable 2
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX