- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
válasz
bostone #57047 üzenetére
Mivel hivatalos úton amazonon keresztül vettem ezért EUs cucc és az itteni Nvidiaval kell rendezni a dolgot. Azt nem tudom hogy ők aztán hiva viszik. Vibrálást sosem láttam így ilyen gond nincs.
Repedezéstől féltem de szerencsére szerintem ez már újabb szállítmány és semmi baja sincs 2 hónap útán, mondjuk nem is toltam 2 napig folyamatosan mint pár ember forumba írta.
Igen tényleg olyan jól fut. Időnként napi 1x van hogy kicsit gondolkozik de egyáltalán nem jellemző hogy belassulna.
Páran szidták a lollipopot, én egyből felraktam így nemtudom nagyon hogy a kitkat milyen volt, de bármihez hasonlítom nagyon gyors. LG G2 telefonom van custom rommal és azt is simán lenyomja. Igazából amióta megvan a tablet, alig kapcsolom be a gépet és telefonon is kb csak hívásokat rendezek annyira kiváltott mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest