- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
Üdv Srácok!
Tabletet keresnék édesapám részére. A legfontosabbak a következők lennének:
elsősorban férfi tenyérbe illő gépezetet keresnék, ami nem túl nagy, de kényelmesen tud vele gépelni. A feleségem Nexus 1-ét használom néha, de nekem nem mindig sikerül eltalálni a betűket, így lehet, hogy számára is felejtős a 7".
A másik, hogy gördülékeny legyen a működése. Kisebb lagok nem biztos, hogy zavarnák, de ne kelljen másodperceket várni egy oldal betöltésére.
Wifi-s verzió bőven elegendő, de az üzemidő érje el a böngészés közbeni 8-10 órát.
Nagy travian fan az öreg, így valószínűleg főleg arra lenne használva, illetve e-mail olvasásra, videó nézésére, és böngészésre. A játékok szerintem felejtősek, bár ki tudja, lehet lassan éli majd a második gyerekkorát. De nem hiszem, hogy arra kellene.
A tárhely 8, vagy 16 GB, de ha 8-as, akkor lehetőleg bővíthető legyen.
Az ár max. 40 körül.A jó szervízhátteret el is felejtettem. És ha lehet, 2 év gari legyen rá legalább.
Néztem ma az aldi kínálatban ezt a Mediont, ami gondolom kínai, de vonzó a 3 év gar, és azt írják, hogy hosszú készenléti ideje van, bár nem hiszem, hogy értenek hozzá.
Találtam még asusban atom procisat, de nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak, illetve ma és holnap a mediamarktban a 8 gigás samu tab4 7" 40-re van akciózva.
Ti mit ajánlanátok? Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Mini-ITX
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest