- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
laukotomi
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni ajándékba. A keret 50-60 ezer forint. Nem igazán játékra kéne, hanem inkább könyv olvasásra, filmezésre, netezésre, tehát fontos lenne egy szép kijelző 8 coll körüli méretben. Ami még mindenképp kellene az a GPS és a viszonylag jó minőségű hátlapi kamera.
Ezek alapján a kiszemeltem a Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (T310). Viszont ezt éppen ma vették le az egyik népszerű bolt polcairól, hogy már nem forgalmazzák, ezért még nem rendeltem meg, nehogy elavultat vegyek. Ugye ennek TFT kijelzője van, amelynek állítólag nagyon szép képe van, viszont most olvastam, hogy az IPS kijelzők sokkal szebbek.
A másik kiszemelt az ASUS Memo Pad 8, ami elvileg már IPS kijelzős, mégis azt modnják, hogy a Samsungnak szebb a kijelzője és a kamerája is jobb.
Tudnátok esetleg ebben az árkategóriában ajánlani egy jó minőségű, lehetőleg fehér színű tabletet? Vagy jó ez a Samsung amit kinéztem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Óvodások homokozója
- alza vélemények - tapasztalatok
- Asztalos klub
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Stílus és erő egyben 12/512 GB
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest