- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
SILENTLIGHT
újonc
ÜDV!
Még új vagyok, nem tudom, jó helyre írok-e de ezt használják sokan tablet témában!Szeretnék gyári garanciával kapcsolatban kérdezni!
Adott egy Asus Transformer book - T100 as TABLET PC Ami, 2 hét használat után elromlott, nem kapcsol be, csak jelzi a fény, hogy indulna de a képernyő fekete marad.
Ez nem egyedi eset, több ilyen hibára is panaszkodtak már e tablet vásárlói, hogy a fény villog, de a kép nem jön be!
Vissza vittem ahol vettem, és ugye a csere, pénz visszafizetés nem volt már lehetőség, lévén, hogy 3 napon túl volt reklamáció!Gyári garancia 2 év - 24 hónap.
Gyári szervizbe vitték. De ez hetekig is eltarthat,Már megbántam, ezt a tabot, inkább másmilyet vennék már! A javított dolgokat sem szeretem!
Itt jön a kérdésem: A gyár biztos nem fogja visszaadni a pénzem? Ha kell, szét szedik az utolsó csavarig, kicserélik az utolsó mikrochipet is, de pénzt nem fognak visszaadni? És az eladót se kötelezhetik arra, hogy vissza fizesse a vétel árat? És újat se fognak adni helyette? Ha hetekig tart majd kijavítani, akár új szoftvert írni, akkor se fognak pénzt visszaadni? Csak a javított tabot fogom vissza kapni?
Köszönöm a válaszokat, a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ! UTOLSÓ ÁR!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest