Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
tjb007
üzenetére
Ár/érték arány érdekelne most első körben. Aztán dönteném el mennyit ér meg nekem. Az elromlás se törvényszerű, de írtam, hogy rövid visszaolvasás után azért azt láttam, hogy simán vannak modellek, amik gariban töltik a fél életük vagy ránézel és szétesnek. Ha van olyan modell, amivel alig vannak negatív tapasztalatok az jöhet külföldről is. Ha 10-ből 8-an panaszkodnak rá akkor nyilván nem.
A használhatóságot tekintve ugyanez a helyzet: ár/érték arányban. Ha 30k-ért kapok egy lagos levélnehezéket akkor inkább veszek 60k-ért. Vagy ha egy márkás annyival lagmentesebb/megbízhatóbb esetleg drágábban...
De ha pl. egy gyári Samsung rom+kernel is lagos szar és 3 hétig flashelhetem a 20 féle custom cuccot rá, mire használható lesz akkor az megintcsak nem éri meg a plussz pénzt. Lehet, hogy ugyanezt pár custom rommal egy noname is hozni fogja.Nyilván minél olcsóbban lenne jó, mert csak netezésre, szórakozásra lesz, de egy bizonyos szint alatt nem éri meg bármennyire is olcsó legyen valami. Akkor úgyis benyomom inkább a laptopot.
Ahogy régen... Galaxy S-en szenvedés volt bármit megnézni: laptop és 5 perc alatt megkerestem amit akartam. Most az S3-on meg fordítva van: ha elég rá a kijelző méret akkor megnézek bármit mire elindul a laptop.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Indul a ChatGPT Health
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX