- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
z0d1AK #47761 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Két ismerősömnek is vettem már ZEST Q813IX-et azt próbálgattam/ismerem mindenki elégedetten használ.. A Q833H-ban is ez a soc van csak a panelon spóroltak. A fő kérdés akkor: megéri egy jobb soc miadt feláldozni a jobb minőségű ips panelt?
Oké xtab-700qci kilőve.
Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0-ba Amlogic AML8726 soc van azt ismerem az volt a megboldogult onda vi40 ben is. Azt manapság már nem mondanám, hogy túl acélos.
Navon Predator 7 MT6589 socal elég közepesen teljesít. A Navont nem ismerem mennyire támogatja a tabletjeit. Frissítés stb. Eddig nem tűnik túl jónak ebből a szempontból.
Alcor Vega Q7108 ha jól tudom A31-es. Elég kevesen használták ha jól tudom sokat fogyasztott+ melegedett.
Sok panasz volt,hogy youtube is akad rajta.
AZ a bajom,hogy nincs igazán jó döntés csak kevésbé rossz. És én azt keresem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest