-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Üdv,
nézzétek el nekem, hogy nem néztam utána és tulajdonkéépen egyáltalán nem érdekel az okos cuccok piaca, viszont lehet mégis vásárolnom kell majd egy tabletet, és szeretném megkérdezni hogy megfelel-e az általam tervezett dolgokra?
Egy családtagnak lenne kiegészítő ajándék, nem tudom mennyivel tudja helyettesíteni a laptopot, és hogy úgy igazán mire lehet használni, de néha én is használnám mégpedig, verseny cockpitbe, telemetria, adatok kivetítésére, illetve ha nem túl zavaró, könyvek olvasására.
Aki nem tudja túltenni magát a tényen, hogy nem értek a témához, legyen szíves ne szemetelje a fórumot.
a választ köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- iPad Pro M2 11" 100% hibátlan 2026.11.22 iStyle jótállás akku99%
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest