- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hungarikum87
tag
Jó napot uraim. Fél éve nem jártam a forumon, de előtte egy évig napi szinten olvastam az eseményeket h így segítsem, első tabletem megvásárlását. Szóval fél éve egy Chuwi v88 tulaj vagyok, de gondolkozom egy nagyobb legalább 10es vagy afeletti kijelző mérettel megáldott kínai tablet megvásárlásán.
Mivel fél éve nem követem az eseményeket, arra szeretném kérni a szakértőket h tudnának e adni egy gyors felvilágosítást, h azóta jött e ki vmelyik nagyobb kínai gyártó új ütős készülékkel, vagy várható e, ebben a méretosztályban vmi új ütős kínai tablet. Ha jól olvastam az RK nemsoká kijön egy új chip szettel, érdekelnének erről is a vélemények.
Ha esetleg szán vki a válaszra pár percet azt előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged