- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Magisk
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
Keresztapper #44841 üzenetére
Írtam én is, hogy ezen lehetne vitatkozni, hogy hiba vagy nem hiba, és tisztában vagyok azzal is amit a másik kolléga írt, hogy a gyártóknál meg van határozva, hogy mikortól hiba a pixelhiba (bár elég paradoxon nem hibának nevezni a pixelHIBÁT de mindegy) de biztos, hogy addig baszogatnám őket amíg ki nem cserélik ha ezen akadékoskodnának.
A laptop.hu meg bekaphassa. Tegnap este telefonálok. Van xy tablet? Igen. Xy boltban holnap átvehető? Igen. Ma átmegyek a város másik felébe, jónapotkívánok, vinném akkor a gépet. Jó, ha szerencséd van bevételeztük. Dehát tegnap telefonáltam, azt mondták jöhetek. Megnézi a gépbe, van!. Szupi akkor kérem, a 8gb kártyával együtt. Faszi néz rám bután, veszettül lapozvatja az újságot, fogalma nincs, hogy mit hirdetnek majd eltűnik a raktárban. 15 perce állok a pultnál mire előkerül, de nemhogy kártya nincs, tablet sincs. Ez ugye csak vicc? Nem. Másik boltban? Nincs. És akkor most? Lefoglalózhatja és ha lesz esetleg még ma akkor szólunk. Itt elgurult a gyógyszer és mielőtt olyat tettem volna amit megbánok, bebasztam magam mögött az ajtót és eljöttem. Bohócok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Projektor topic
- Notebook hibák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest