- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem lesz iPhone 19
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Írtam én is, hogy ezen lehetne vitatkozni, hogy hiba vagy nem hiba, és tisztában vagyok azzal is amit a másik kolléga írt, hogy a gyártóknál meg van határozva, hogy mikortól hiba a pixelhiba (bár elég paradoxon nem hibának nevezni a pixelHIBÁT de mindegy) de biztos, hogy addig baszogatnám őket amíg ki nem cserélik ha ezen akadékoskodnának.
A laptop.hu meg bekaphassa. Tegnap este telefonálok. Van xy tablet? Igen. Xy boltban holnap átvehető? Igen. Ma átmegyek a város másik felébe, jónapotkívánok, vinném akkor a gépet. Jó, ha szerencséd van bevételeztük. Dehát tegnap telefonáltam, azt mondták jöhetek. Megnézi a gépbe, van!. Szupi akkor kérem, a 8gb kártyával együtt. Faszi néz rám bután, veszettül lapozvatja az újságot, fogalma nincs, hogy mit hirdetnek majd eltűnik a raktárban. 15 perce állok a pultnál mire előkerül, de nemhogy kártya nincs, tablet sincs. Ez ugye csak vicc? Nem. Másik boltban? Nincs. És akkor most? Lefoglalózhatja és ha lesz esetleg még ma akkor szólunk. Itt elgurult a gyógyszer és mielőtt olyat tettem volna amit megbánok, bebasztam magam mögött az ajtót és eljöttem. Bohócok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX