- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
Keresztapper #44841 üzenetére
Írtam én is, hogy ezen lehetne vitatkozni, hogy hiba vagy nem hiba, és tisztában vagyok azzal is amit a másik kolléga írt, hogy a gyártóknál meg van határozva, hogy mikortól hiba a pixelhiba (bár elég paradoxon nem hibának nevezni a pixelHIBÁT de mindegy) de biztos, hogy addig baszogatnám őket amíg ki nem cserélik ha ezen akadékoskodnának.
A laptop.hu meg bekaphassa. Tegnap este telefonálok. Van xy tablet? Igen. Xy boltban holnap átvehető? Igen. Ma átmegyek a város másik felébe, jónapotkívánok, vinném akkor a gépet. Jó, ha szerencséd van bevételeztük. Dehát tegnap telefonáltam, azt mondták jöhetek. Megnézi a gépbe, van!. Szupi akkor kérem, a 8gb kártyával együtt. Faszi néz rám bután, veszettül lapozvatja az újságot, fogalma nincs, hogy mit hirdetnek majd eltűnik a raktárban. 15 perce állok a pultnál mire előkerül, de nemhogy kártya nincs, tablet sincs. Ez ugye csak vicc? Nem. Másik boltban? Nincs. És akkor most? Lefoglalózhatja és ha lesz esetleg még ma akkor szólunk. Itt elgurult a gyógyszer és mielőtt olyat tettem volna amit megbánok, bebasztam magam mögött az ajtót és eljöttem. Bohócok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- APPLE iPad Mini 8,3" (6. generáció) 64 GB WiFi Lila - Újszerű
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest