-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
black0ster
csendes tag
(Ha rossz helyre írtam, bocs! nem találtam konkrét helyet)
Sziasztok!
1 év fórumozás és a tablet piac követése után megvásároltam egy asus transformer pad tf701t-t.
Az androidos rendszert eddig csak telefonom ismertem és nem is voltak elvárásaim, de amit a tf700t-nél látok az számomra hihetetlen...ezért is kérem a segítségeteket és tapasztalatotokat hisz ti nem az elsőt forgatjátok a kezetekbe:2GB memóriával rendelkezik, ami állandóan 70-80% telítettség körül mozog!! Clean Master takarító alkalmazást telepítettem rá és a feladatkilövések után 1GB mindig televan és szépen lassan pedig telik meg a többi :S pedig 1 db (clean master-en kívül) alkalmazást se telepítettem le hozzá. Felfoghatatlan! Mi lesz akkor ha feltelepíteném a saját dolggaimat, játékokat ...stb ??
Kérlek Titeket adjatok ötleteket ezügyben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest