- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
black0ster
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan webshop-ot ahol asus memo pad 8-asra árulnak megfelelő képernyővédő fóliát? Vásároltam a tablettel együtt 1 univerzálisat, de sajnos egyáltalán nem jó rá :S
Esetleg van hasonló 8' márka amire azonos fólia kell??
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
black0ster
csendes tag
-
black0ster
csendes tag
Sziasztok!
Vadiúj ASUS Transformer Pad TF701T (10,1,Tegra 4, 2560 x 1600 pixel 299 ppi, Android 4.2.2)
tapasztalom:Össz-vissz nem sokat használtam még.
Az első bekapcsolás után történő üzemidő hozta a 10 óra hosszát.
A következő töltés után olyan 8-9 órát bírt.
Viszont, a 3. töltésnél már csak 5,5 órát produkáltHasználat: böngészés 80%, youtube 10%, olvasás 5%, képnézegetés 5%,
filmet és játékot még nem raktam fel rá.
Szóval a napi netezés ami állandó.
Energiahasználat optimalizálva, fényerő 70%, feladatokat lövögetem, de igazán nincs is sok rajta...és az aksi folyamatosan merül :S
-
black0ster
csendes tag
Tudnátok segíteni hol vehetnék 10' tabletre fóliát?
-
black0ster
csendes tag
Üdvözlet!
Asus transformer tf701t-hez keresek megfelelő képernyővédő fóliát!
Tudnátok benne segíteni, melyik webboltban vásárolhatnék?Köszönöm!!
-
black0ster
csendes tag
válasz
Khelben #43971 üzenetére
Értem én, hogy ezek után arra gondoltok, hogy: "... az android mint rendszer ezen az elven működik és pont"
de nekem nem fér e fejembe hogy telhet meg a memóriája egy először bekacsolt gépnek aminek 2gb ramja van? Aminek meg csak 1 van az már eleve telve indul???Megoldás...
Uninstallájak le róla felesleges-nem használ alkalmazásokat?
Használjak hatékonyabb feladatkilövőt?Segítsetek!
-
black0ster
csendes tag
(Ha rossz helyre írtam, bocs! nem találtam konkrét helyet)
Sziasztok!
1 év fórumozás és a tablet piac követése után megvásároltam egy asus transformer pad tf701t-t.
Az androidos rendszert eddig csak telefonom ismertem és nem is voltak elvárásaim, de amit a tf700t-nél látok az számomra hihetetlen...ezért is kérem a segítségeteket és tapasztalatotokat hisz ti nem az elsőt forgatjátok a kezetekbe:2GB memóriával rendelkezik, ami állandóan 70-80% telítettség körül mozog!! Clean Master takarító alkalmazást telepítettem rá és a feladatkilövések után 1GB mindig televan és szépen lassan pedig telik meg a többi :S pedig 1 db (clean master-en kívül) alkalmazást se telepítettem le hozzá. Felfoghatatlan! Mi lesz akkor ha feltelepíteném a saját dolggaimat, játékokat ...stb ??
Kérlek Titeket adjatok ötleteket ezügyben!
-
black0ster
csendes tag
Latom mindenkinek kulon nevre kiemelve megy a segitseg. Az en kerdesemre meg magasrol ejtettek! ...
-
black0ster
csendes tag
Sajnos valzeg figyelmen kívül maradt a #42287 hozzászólásom, de kérlek ismét titeket hogy nézzétek már meg. Érdemes e venni Asus tabletet?
-
black0ster
csendes tag
Sziasztok!
Éve várok már egy normál árú(100k körüli) és jól működő 10"-es tablettre. Csomó fórumot, tesztet, bemutatót átböngészem már ez idő alatt. Aztán nyáron jött a hír hogy "Az ASUS két új, megfizethető androidos táblagépet jelentett be" és azóta várom a csodát, hogy végre megjelenjem:
ASUS MeMO Pad 10 (ME102A)
https://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_10_ME102A#specificationsMa olvasgatok és egy tucat boltban már elérhető teljesen korrekt áron
Sajnos tesztet nem láttam róla (valzeg mert elég friss :S), de kérlek Titeket ha van tapasztalatotok vagy egyéb hozzáfűznivalótok kérlek segítsetek már hogy érdemes-e megvenni!Köszi!!
-
black0ster
csendes tag
válasz
dom1n0 #30545 üzenetére
Kedves Andris!
Köszönöm a segítséget! Ezek tükrében már egyre jobban hajlok a PRESTIGIO MultiPad 10.1 Ultimate 3G felé. Az ár-érték arány és a kihasználtság billenti a mércét!
Leírásában az alábbi alkalmazások vannak:
Kindle books, Twitter, Video Player, Youtube, Angry Birds, Barcode Scanner, 250+ Solitairs, Camera, Google Maps, Google Play, Office Suite, E-Mail, Music, Gallery, FreeNote, Chess Free, Currency Converter, eBook, eReader Prestigio, Calendar, Calculator, Blue, Browser, Explorer, Facebook, SugarSync, Skype, Stock Alert, OTA updates, Gmail... elsőre egész szép a felhozatal.
Annyiban segítsetek már hogy rendben hogy ez kínai cucc, de akkor egy relatv "jó" kiadás?? -
black0ster
csendes tag
válasz
Jim Tonic #30486 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Persze! Érthető és egyértelmű is! Költséghatékonyság gyanánt gondoltam a Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 3G-re. Úgy gondoltam, hogy ennyi pénzért a normál hétköznapi igényeket kielégíti (e-book, net, gyereknek vido lejátszás ..stb). Nem vagyok sem businessman, sem programozó így mezei családi felhasználásra lenne. Mondjuk hosszútávra szeretnénk és megbízhatót. Viszont ha nem ajánljátok a
Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 3G-t
akkor marad az
ASUS Transformer Pad TF300T
(3G nélkül 106e megkapnám!)Esetleg ha van ötletetek 100 körül +/- 10k, nagyon szívesen fogadom hasonló kategóriában!
még1x thanks!! -
black0ster
csendes tag
Sziasztok!
Többször próbálkoztam már a fórumon, de sose kaptam eddig se segítséget se választ a kérdésemre :S
De még nem adom fel, megpróbálom utoljára hátha ....
..arról lenne szó hogy, 80 - 110k körül szeretnék tabletet venni: a Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 3G és az ASUS Transformer Pad TF300T között vacillálok. Igazán csupán csak azt szeretném megtudni, hogy az egyiket miért vegyem meg és a másikat miért nem!
Előre is köszönöm!
Üdv,
-
black0ster
csendes tag
-
black0ster
csendes tag
Prestigio MultiPad 10.1 ULTIMATE 3G-ről olvastatok már tesztet? megéri a 80k-t?
-
black0ster
csendes tag
A Prestigio MultiPad 10.1 ULTIMATE 3g mennyire éri meg a pénzét?
/ahogy nézegettem 80k körül mozog/Processzor: 1.6GHz Dual-Core ARM Cortex A9 Rockchip RK3066
Grafika: Quad-Core GPU
Kijelző: 10.1" (1280×800 képpont) kapacitív multi-touch MVA TFT
Belső memória: 16GB
Belső RAM: 1GB DDR3
Telefon: 3G, EDGE, HSDPA, GSM, GPRS
Bővíthetőség: Max 32GB MicroSD/Micro SDHC
Támogatott formátumok: MP2, MP4A, OGA, WMA7, WMA8, WMA9, MP3, MP1, WAV, APE, OGG, AAC, FLAC, BMP, GIF, JPG, PNG
Beépített kamera: 0,3Mp elől, 2MP hátul
Operációs rendszer: Android v4.0.4 (Android 4.1 Jelly Bean-re frissíthető)
Akkumulátor: 6400 mAh Lithium Polymer
Hálózat: Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n, Bluetooth
USB: 1db micro ( USB 2.0 )
Beépített bővítmények: Mikrofon, sztereó hangszórók, mini HDMI, 3.5 mini jack -
black0ster
csendes tag
Magyarok istene éltessen mindenkit és boldogabb új évet a kedves társaságnak!
...akik nem bejlgit majszolgatnak vagy éppen szuper karácsonyi családi filmeket néznek a remek magyar csatornákon, azoknak kérném a segítségét .. jól jönne!
Nagy karácsonyi zsongás közepette keltette fel az érdeklődésemet a táblás számítógép. Egyből arra gondoltam hogy amire ki szeretném használni, arra pont megfelelő választás lenne:
- pdf olvasás
- net
- gyermekünk baba fotóinak mutogatása a család többi tagjának
- jegyzet készítés
- gyermekünknek video vetítése ha nem bírja a hosszabb az autóbanKeret az van, de 110 felett már 1 ft-ot sem költenék tovább rá. Tartósat szeretnék relatív hosszú távra, de azért fontossági sorrendben az utolsó helyen verekszik a tetőcsomagtartóval
Ezt néztem:
ASUS Transformer Pad TF300T
http://www.asus.hu/Tablet/ASUS_Transformer_Pad/ASUS_Transformer_Pad_TF300T/#specificationsDe lehet amire nekem kell már megvan 50-60ból is! Csak anniy féle fajta van már, hogy nehéz lépést tartani ... meg ezt Ti jobban tudjátok!
Itthon té-hóm net+router, panel lakás. Jó lenne olyan kütyü ami szépen fogja a netet és órahossza olvasás után sem fárad el az ember szeme.
Ennyi lenne .. elsőre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged