Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hammon Serra
senior tag
Üdvözlet mindenkinek!
Mivel a Concore.hu honlapján a fórum halott, így itt kérnék segítséget.Van egy Concorde 9,7 IPS-em. Ott kezdődött a probléma,hogy elszakadt-eltört a töltő vezetéke. Sebaj, megforrasztottam.Összedugom,nem tölt.Szétvágtam,majd fordítva forrasztottam össze.Bedug tölt! Minden rendben.Mondanom sem kell,hogy kb 10 órán keresztül töltötte fel,de más töltési problémát nem vettem észre.Egészen addig, amíg ki nem kapcsoltam.Akkor ugyan is megjelent az akkumlátor jele,hogy töltés alatt........holott csak simán kikapcsoltam, nem pedig rádugtam a töltőre.(Amikor kikapcsolt állapotban ráteszed a töltőre, az akku folyamatosan jelzi a töltési folyamatot.)Szóval eddig simán kikapcsolt mindenféle jelzés nélkül.Kikapcsolt állapotban néha tölt, néha nem.......Ha pedig kb 30%-os töltöttséggel kikapcsolom, reggelre lemerül teljesen.
A teljes töltés bekapcsolt állapotban kb 2 óra.Reseteltem 3x. Az egész rendszert újrapakoltam kétszer 4.0.4-est. Sajnos a Jelly Beant nem tudom felpakolni.Annyira nem értek hozzá.Sajnos nem találtam olyan telepítési leírást amit halandók is megértenének...
Nagy szeretettel várom az ötleteket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Társasjáték topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Lenovo TAB M11 tablet
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Samsung A06 mobiltelefon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX