Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hammon Serra
senior tag
Üdvözlet mindenkinek!
Mivel a Concore.hu honlapján a fórum halott, így itt kérnék segítséget.Van egy Concorde 9,7 IPS-em. Ott kezdődött a probléma,hogy elszakadt-eltört a töltő vezetéke. Sebaj, megforrasztottam.Összedugom,nem tölt.Szétvágtam,majd fordítva forrasztottam össze.Bedug tölt! Minden rendben.Mondanom sem kell,hogy kb 10 órán keresztül töltötte fel,de más töltési problémát nem vettem észre.Egészen addig, amíg ki nem kapcsoltam.Akkor ugyan is megjelent az akkumlátor jele,hogy töltés alatt........holott csak simán kikapcsoltam, nem pedig rádugtam a töltőre.(Amikor kikapcsolt állapotban ráteszed a töltőre, az akku folyamatosan jelzi a töltési folyamatot.)Szóval eddig simán kikapcsolt mindenféle jelzés nélkül.Kikapcsolt állapotban néha tölt, néha nem.......Ha pedig kb 30%-os töltöttséggel kikapcsolom, reggelre lemerül teljesen.
A teljes töltés bekapcsolt állapotban kb 2 óra.Reseteltem 3x. Az egész rendszert újrapakoltam kétszer 4.0.4-est. Sajnos a Jelly Beant nem tudom felpakolni.Annyira nem értek hozzá.Sajnos nem találtam olyan telepítési leírást amit halandók is megértenének...
Nagy szeretettel várom az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Suzuki topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Direct One (műholdas és online TV)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest