- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
garcia66
tag
válasz
Nara19 #41754 üzenetére
Szia.
Tényleg elbizonytalanítottál
, ezért ma bementem az MM-be, és megnéztem mindkettőt - de nem lettem biztosabb semmiben. Az Asus tényleg mozog a bal alján (az Asus felirat velem szemben volt), mintha szét akarna válni. A Samsung meg mint az új. Persze, azt nem tudhatom, melyiket nyomogatták többet. A felbontásbeli különbséget én nem érzékeltem, de tényleg gyorsabb talán az Asus. Mellette áll még a kb. 10,8GB szabad belső memória a Samsung kb.4,3GB-val (ezeket mutatták a gépek). De a Samsung szervizhálózata (szvsz) jobb.
Veszek egy 15k-s modellt valamelyik multinál, azt jó éjszakát
Kár annyit gondolkodni.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest