Hirdetés
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- IFA 2025: Ahová lépek, projektor terem
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Amúgy mennyire esélyes, hogy lesz 10" android 50-60k körül magyar piacon? Kínaiakat láttam már, ennek a feléért is akár, ezért kérdezem. A méret azért kéne szerintem a reader funkciók miatt... meg wifi. Így első körben más talán nem, hosszabb használat után azért lehet... (pl. gps, market, egyéb izék).
Haveromnak van iPadje, azt forgattam ma, hát, a kapacitív ips kijelző tényleg durva dolog. Mármint, szép színek, és elég érzékeny kezelés. Persze ezek nélkül megvagyok, csak azért nem rossz dolog. No ugye ez 10", ekkora szerintem kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9 8/128 GB Újszerű Dobozos Garanciás 2027-ig
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- újszerű iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB blue kék Apple garancia
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest