Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
emrik
csendes tag
Sziasztok.
Táblagép vásárlása előtt állok. 50e a határ. 7-8inch a méret, a hordozhatóság miatt. Fontos az akku élettartam is. Mindenes gép lenne. Újat szeretnék és itthon vásárolni garancia miatt. Ja fontos feature a HDMI kimenet, meg a bővíthető memória vagy eleve nagy memória.
Ahogy nézegettem tudásban az Alcor Zest Q813i tetszik. De nem tudom milyen az összeszerelési minősége és mennyire megbízható a működése. Nem szeretnék olyan gépet, ami fagyogat és vannak idegesítő dolgai. A képernyő felbontása még amit, nem tudom mennyire jó pl olvasásra, böngészésre, hogy mennyivel lenne jobb egy nagyobb felbontású.
Ezekre lennék kíváncsi, ha segítene valaki és elmondaná a véleményét a gépről. Vagy ajánlana egy jobb minőségibb cuccot.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Synology NAS
- Poco F7
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest