- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, vásárolni fogunk egy tabletet, mivel a nyáron utazom a tengeren túlra és a laptopom túl súlyos, ezért netezéshez, skype-hoz (kamerával), film nézéshez kellene a gép. Illetve suliba, mielőtt kimegyek, már akár jegyzetelni sem lenne vele rossz. Jó lenne minél hosszabb üzemidő.
Egy ismerősünk tudna rendelni az aliexpress.com oldalról és már többeknek hozott tecla p85 dual core 8 inches tabletet. Fém házas, billentyűzet is járna hozzá. 30 ezer forint körül kapnánk meg.Mi a véleményetek róla? Vagy más, hasonló árkategóriában? Esetleg, ha lenne ethernet csatlakozós is, nem lenne rossz. (Nem tudom, létezik-e ilyen?)
Teljesen új vagyok a témában, eddig nem is foglalkoztam tabletekkel, de most rájöttem, hogy sok előnye van a laptoppal szemben (főleg, hogy nem foglal annyi helyet így több minden mást vihetek ki)
USA-ban is vásárolhatnék tudom, de a legközelebbi város Boyne City, fogalmam sincs ott milyen lehetőségek vannak, illetve csak heti egy szabad napom lesz kimászkálni.
Tudnátok segíteni, hogy érdemes-e ezt választani?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad Pro M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX