Hirdetés
- Netfone
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini tri-fold koncepciót mutatott az Infinix
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
drlovi
aktív tag
válasz
Menthirist #32617 üzenetére
Én az elsők között vettem németben , és szerencsém volt mert nincs nem volt semmit hiba vele.
Ezt neked kell eldönteni , hogy megéri-e ill. mi a fontosabb. Én se biztos hogy nexust venném ha most venném. Mert a wayteq-re is készülnek a romok futószalagon. Lásd: topikja. Nekem abból egy problémás van , mert játék alatt nagyon melegszik. Másnál nem jelentkezett hasonló hiba. A wayteq ben az akkumlátor jóval kisebb mint az N7-ben.
Vásárlás előtt szerintem nyomkodd meg az összes tabletot. Az mp2 vs mp4 itt eddig nem tünt nagyon külnbségnek. Az mp2 es gpu is vitte az komolyabb játékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP X2 210 G2 Tab - Intel Quad Z8350 I 2-4GB I 32-64SSD I 10,1" TOUCH I Cam I W10 I Gar
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával
- Apple iPad (2017) 9,7 Wi-Fi + 4G Cellular 32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Microsoft Surface Go