Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagaddt
aktív tag
Sziasztok 2 kérdésem volna
1.Ha gyári beállításokat visszaállítom nem kéne mindennek törlődnie???
2.(ezért akarom visszaállítani) Mi lehet az oka vajon hogy a tablett mikor megvettem tökéletesen játszotta le a filmeket feliratukkal és aztán hirtelen egyszer csak úgy kezdte el hogy a feliratokben nem képes az ékezetes betűk megjelenítésére helyettűk ?jel jelenik meg és nagyon zavaró. nem a feliratokkal van gond azt leellenőriztem mert ami korábban működött most az is olyan lett és két videó lejátszó is ezt csinálja.
Ötlet (Azt még hozzá tenném hogy ES note editorben megnyitottam egy filet és a nyelvi kódot ott állítgattam de azt gondoltam az csak arra az app-ra vonatkozik. meg hogy vissza lehet csinálni. Vissza mentem megnyitottam de már nem lehet auto-ra állítani kiválasztani meg nem tudom melyiket kellene.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ASUS routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Energiaital topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab S7+5G
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ötlet (Azt még hozzá tenném hogy ES note editorben megnyitottam egy filet és a nyelvi kódot ott állítgattam de azt gondoltam az csak arra az app-ra vonatkozik. meg hogy vissza lehet csinálni. Vissza mentem megnyitottam de már nem lehet auto-ra állítani kiválasztani meg nem tudom melyiket kellene.)
Dr.NX