- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Poco F7
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Akinek van DPS 7"-os táblagépe az legyenszives nézze meg, hogy melyik 3g-s modemeket támogatja és írja be legyenolykedves. Amúgy megvettem a PENNY-s tabot. A bajom vele annyi hogy nemkezeli a zte mf637-es stickem, ill egy sima szimpla kártyaolvasót se hajt meg. Nembaj mert max visszaviszem van még rá 3 napom. Nekem tetszik amúgy wifi gondom nincs olyan mint a telómon a jelerőssége, gyors bár nincs viszonyítási alapom semmivel. Ami még nemtetszett hogyha a kijelzőt kikapcsolom bontja a wifi jelet! Másnál is csinálta? Kijelzője tetszik, sony agybadugó fülessel no1 a hang, hangszóróján szólva elmegy kategória bár én úgyse használnám. Akksiról már vagy 3-4órája megy úgy hogy 70%-on volt mikor megvettem a kütyüt.Temetőőr nekem is fordítva van a hangszin szabályzó de számomra lényegtelen hogy hogy is működik. Leginkább a memkari olvasó és a 3g stick nemkezelése fáj nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest