- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Akinek van DPS 7"-os táblagépe az legyenszives nézze meg, hogy melyik 3g-s modemeket támogatja és írja be legyenolykedves. Amúgy megvettem a PENNY-s tabot. A bajom vele annyi hogy nemkezeli a zte mf637-es stickem, ill egy sima szimpla kártyaolvasót se hajt meg. Nembaj mert max visszaviszem van még rá 3 napom. Nekem tetszik amúgy wifi gondom nincs olyan mint a telómon a jelerőssége, gyors bár nincs viszonyítási alapom semmivel. Ami még nemtetszett hogyha a kijelzőt kikapcsolom bontja a wifi jelet! Másnál is csinálta? Kijelzője tetszik, sony agybadugó fülessel no1 a hang, hangszóróján szólva elmegy kategória bár én úgyse használnám. Akksiról már vagy 3-4órája megy úgy hogy 70%-on volt mikor megvettem a kütyüt.Temetőőr nekem is fordítva van a hangszin szabályzó de számomra lényegtelen hogy hogy is működik. Leginkább a memkari olvasó és a 3g stick nemkezelése fáj nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest