Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
Mindenki a saját véleményét írja. Én is. Most külön írjam ki neked? Szerintem anélkül is érted a mondanivalómat. De mások kedvéért megismétlem:
Nekem ilyen kisvacak nemkell! Semmire sem tudnám használni Ez is csak egy, a tucatnyi felnőtt-játékszerek közül, amit megvesznek, 10 percig dicsekednek vele a kollégáknak, hogy mijük van, aztán a fiókban landolnak, hogy örök sötétség boruljon rájuk. Ennyi. A fogyasztói társadalom, gazdag és unatkozó rétegeinek kielégítésére tett piacszerző kísérlet. Nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy megmondjam: Még egy ilyen beírás idejét is kár rájuk vesztegetni, annyira gyorsan múló tünemények ezek. Ennyi erővel szappanbuborékot is eregethetne az illető, nemhogy ilyet vegyen. Az olcsóbb, még csodálatosabb, és még rövidebb életű játékszer.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Dr.NX