-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
D013
aktív tag
Sziasztok!
Nemrégiben felfedeztem hogy "úristen tényleg budget áron lehet 2 magos tableteket vásárolni online!" Ezzel kapcsolatban van olyan kérdésem hogy: a Pandawillről milyen tapasztalatok születtek? Értem ez alatt, hogy megérkezett-e, rádobták-e a vámot, ilyesmi...
Jah, kinéztem egy csodát:
Pandán
"hivatalos oldal"
Fontos szempont a 2 magos proci, és örülnék az IPS panelnak is, 1 Gb ram, 1024*600-as felbontás.
További szempont hogy legyen olyan közössége aki megoldotta a rootolást, és legyenek rá főzött romok. Szóval nem lényeg hogy fogják-e hivatalosan frissíteni a szoftvert. Volt valakinek tapasztalata ezzel a példánnyal, vagy összességében a Ramos márkával? Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- EAFC 25
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest