- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Európában indíthat a Vivo V60 Lite 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
Sziasztok, bajban vagyok kéne egy kis segítség.
Vettem egy YEAHPAD cortex A8 as 1GHZ-s gépet.
Ami a problémám, hogy nem tudom a gépre csatlakoztatni.
Feldugom a gépre és tölti is rögtön a készüléket, de nem látja mint külső adattároló, vagy akármi szóval nem ismeri fel a számítógép.
Több gépen is ki lett próbálva semmi.Az előző tulaj tanácsára csináltam egy gyári adatok visszaállítását, na most meg oda jutottam, hogy ha belépek valahova akkor az eddig látható kezelő gombok eltűnnek és még visszalépni se tudok az előző menübe.
Jaj de nagyon kezdő vagyok én ezzel a géppel.
Segítsetek légyszíves, mert ha csak be kéne valamit állítanom, akkor nem akarok cikis helyzetbe keveredni, ha viszont nem megy az usb port akkor visszavetetem a sráccal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest