Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Google Pixel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
Köszi, így már világos az üzemidő. Ez egyébként elmegy sleepbe, úgy nem zabál? Az enyém (icarus 701 avagy X5A) standbyba marad, és egy éjszaka alatt az akksi felét felemészti, ha elfelejtem shutdownolni
Ez telefonon ez még elmegy a 3g miatt, de egy wifi-only tabletnél azért ez gáz.
A tok jónak tűnik, kb. milyen szögbe tartja a telefont? 45, vagy 75 körül? Elbírja így a nyomkodást?
Azt vedd figyelembe, hogy a te géped nem szélesvásznú, mint a legtöbb 7'' android, ez már a felbontásból is kiderül (800x600 800x480 helyett).
Utánanéztem, a készüléked a Pandigital Novel nevű kínai gép átalakított változata (rárakták a három gombot az előlapra) [link].
Az enyém összeszerelésével sincs semmi probléma, főleg, mivel ennek fém kerete van, ami miatt nagyon masszív benyomást kelt. Igaz, hogy talán emiatt többet nyom, mint a fémház nélküliek. A kijelző nekem is szép, de sajnos nekem a kisebb felbontású van. Az USB host és a hdmi kimenet / fullHD lejátszás nálam sokat nyomott a latba, hogy végülis ilyenem lett, de ennyiért a tiéd mindenképp elgondolkoztató annak, aki most vesz tabletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez telefonon ez még elmegy a 3g miatt, de egy wifi-only tabletnél azért ez gáz.
Dr.NX