Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
válasz
Crytek #16917 üzenetére
Nos, itt a következő beszámoló:
- szédszedtem ripityára, összeraktam (pótoltam a 2 hiányzó csavart, sd foglalatot kicsit próbáltam korrigálni)> mostmár nincs bevilágítás; én úgy tudtam, hogy ez panelgond, de úgy tűnik, hogy itt inkább érintkezési/kábel/szerkezeti gond lehetett
> SD foglalatba mostmár lehet kártyát tolni (bár még mindig kell segédeszköz, mert tökig kell nyomni a kártyát, furcsa...)
> összerakáskor igyekeztem óvatosan jobban meghúzni a csavarokat (tényleg óvatosan, mert m.a. foglalat van természetesen)- a kapott tápról levágtam a csatlakozót, egy itthon talált régi router 12V/2A adapterjére felapplikáltam
> töltés alatt a tapizási bizonytalanság teljesen eltűnt
> scrollozás szintén normális így márTapi teszt progival minden inci-finci területe nagyon érzékeny, 10 ujj valóban működik (bár ki használ annyit egyszerre?!
Képernyő színteszt: semmi gond nincs vele. Azt sem igazán tudom, hogy amit korábban dead pixelnek mondtam, tényleg az-e, mert annyira pirinyó. Őszintén én még nem láttam ilyesmit soha monitoron, szóval nem tudom, hogy néz ki egy dead pixel. Az biztos hogy 1 kb 2 tized mm hosszú, szó szerint hajszálvékony - csakis sötétháttér mellett látszódó - vonal van az egyik sarkában, nem szúr szemet, ha nem mondom meg, hogy ott van
A kijelző szerintem nagyon-nagyon szép, legkisebb fényerőn is látszik ablak mellett kintről beszűrődő fényben.
Processzor sebesség stimmel, valóban 1,6-on pörög, amikor kell, de magától változik akár 200 Mhz is lehúzza, ha kell (tök poén a beállításokban mutatja, mióta be van kapcsolva mennyi időt töltött milyen sebességen)
Egyelőre ennyi, várom mások tapasztalatát, ahogy megkapják.
Lehet fikázni, de szerintem ennyi pénzért nagyon megéri, még alig jött ki, már volt hozzá főzött rom (és készül a következő, azt olvastam slatedroid-on) szóval nem hiszem, hogy a "support"-ra panasz lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest