- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
Lol..valaki linkelt régebben egy videót,hogy hogyan készülnek ezek a tabletek.Abban volt,hogy tesztként egy videóklippet lejátszanak rajta.Most nézem pont az a klipp az én gépemen is rajta van
.Szóval nekem alaposan tesztelt gépem van
A gép amúgy nagyon jó.És tényleg gyárilag rootolt.Az akksija nem világbajnok,sztem 4-5 óra max.De az sem rossz.A kijelzőjére írták,hogy max. fényerőn sem túl világos.Hát ez sajnos igaz,bár annyira nem zavaró.Elég gyorsnak tűnik,pedig csak 512 MB Ram van benne.Visszaemlékezve tavaly az Xpad70-em sem volt gyorsabb,pedig azon nem is ICS ment,hanem GB.És az is 512-es.A gép nem nyekereg,pedig full műanyag.Visznont kapott egy extra világítást.Az Icoo felirattól balra van valami led,ami bekapcsolás után világít.Mondjuk így sötétben kikapcsolt képernyővel is megtalálom a gépet
.Írták,hogy gyenge a Wifi néhány példánynál.Nekem eddig semmi gond nincs vele,nem dobott le soha és gyorsan megtalálja az összes lehetséges kapcsolatot.Igaz eddig csak a router szobájában néztem.A speedtest is hozza a netem 10 Mbit-es sebességét.Most másolok fel pár zenét és videót,hogy megnézzem a multimédiás képességeit.Az "alap" játékokat feltettem rá,azok tökéletesen mennek.Meg nézek pár widget-et meg pár hasznos appot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest