Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
na volt szerencsém egy Wayteq xtab-100is -t végignyomogatni.
Összességében nagyon elégedett vagyok vele, ár/érték arányban ráver akármelyik almás táblagépre (elfogulatlanul), bár én a számomra ellenszenves iOS miatt azonos ár mellett is a Wayteq-et választanám (ez az elfogult verzió)
Tapasztalatok:
- összeszerelés minősége nagyon jó, az anyaghasználatot nem tudtam nagyon nézni, mert a haverom ragaszkodott hozzá, hogy rajt hagyjuk a gyári fóliákat (elöl-hátul), de oldalt nagyon kellemes tapintású volt a fém rész. A gombokat kellően erősen kell megnyomni ahhoz, hogy véletlenül ne nyomjuk meg (nekem ennek ellenére sikerült belekapaszkodnom egyszer, miközben az usb kábelt csatlakoztattam, kikapcsolt). A microSD kártyát pedig nem egyszerű "behegeszteni" a helyére, csipeszre volt szükségem.
- a kijelző nagyon szép, 50%-os fényerő ebben a napsütéses időben éppen, hogy elég volt a világos szobámban (déli és nyugati oldalon vannak ablakok), az érzékenység nem volt százas, de ismét meg kell jegyeznem, a vastag fólia rajta volt!
- a wifi könnyen csatlakozott, viszont az n-es protokoll hiánya feltűnő. Míg az iPad talál 5-6 kapcsolatot, a WayteQ kőkemény 2 darabot talált, az egyik a 2 méterre fekvő routerem volt.
- A letöltési sebességet netes sebességteszttel kellett volna tesztelnem, de ez csak most jutott eszembe, torrenten töltöttünk egy videofájlt, bőven volt seeder, 8Mbit-es (1MB/sec) netemmel, n-es routeren mindössze 250KB, azaz 2Mbit-es eredményt produkált. Kicsit kiábrándító, de utána Google Play-en keresztül mintha gyorsabban töltött volna, bár ez lehetett érzéki csalódás is.
- A szoftverekkel meg voltam elégedve, a gyári programok többet tudnak, mint amit elvártam.
- Na és a lényeg, a sebesség. Úgy gondolom, hogy bőven használható kategória, 480p filmet simán vitte torrentezés közben. Weboldal betöltési ideje se feltűnően lassú, én a termék árának a tudatában még élveztem is, hogy kicsit többet kell várni, mint ipad2-nél (furcsa perverzió, fel is írom magamnak). 6-7 futó program mellett is hasonlóan volt agilis, mint bezárt programokkal, szóval a ram bőven elég mindenre, a proci miatt vannak néha akadások, de ennyi. Ezek a mikroakadások amúgy főleg böngészőben történő görgetések során történnek.
Játékok, amiket próbáltunk: Cut the rope, Where is my water?, Building tower, Angry Birds. A játékok betöltési ideje elmaradt az iPadétől, de akadások játék közben csak a Building tower nevű alkalmazásnál történtek (ott viszont elég zavaró volt).
- Az akkuról csak annyit írnék, hogy félelmetes, majdnem iPad szintű.
- És az extra, amiről senki nem beszél: a Wayteq meglepte az xtab-100is felhasználókat egy e-újságolvasóval, amivel kb. 20 újság ingyenesen letölthető (és nem a töltelék szar újságok, én a 20-ból kb. 4-et szívesen olvasnék, pedig nagyon nem vagyok az az olvasós típus).szerk.: ja és valaki írta, hogy a hangja nagyon gyatra. Szerintem nem sokkal gyengébb, mint az iPad2 hangja. Tán nem hifi hangminőséggel kellene összehasonlítani
Nagyon korrekt, a hangerő is zavaró maximum hangerőn kicsit. Fülhallgatóval meg több, mint elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest