Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
laxus
csendes tag
Üdv, elkezdtem nézelődni a 10"-os tabletek között és most találtam egy harmadikat a ConCorde tab 9.7 IPS és a WayteQ xTAB-100S mellett. A Point of View ProTab 2 9,7”-es IPS tabletről volna szó. [link]
Eddig is tudtunk a létezéséről csak elég magas áron debütált és jól elfelejtette mindenki. Most azonban teljesen véletlenül megakadt a szemem rajta, miközben iponon nézegettem a tableteket. Jelenleg 64 ezerért árulják, ez egy picivel több a másik kettőnél. [link]A 3 készülék paraméterei elég hasonlóak (10"-os ips kijelzőre gondolok itt főként). Az xTabtól kicsit tartok, mert olvasgattam a fórumot és elég sok baj van vele (aksi, nem ébred fel). A ConCordot meg még nem is lehet kapni.
Mit gondoltok erről a jövevényről? Így képről nem tűnik olyan rossznak, azért mégiscsak kapott egy szép fémvázat. Esetleg valakinek van vele valamilyen személyes tapasztalata? Vagy valami tesztnek is örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest