- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicsóka
őstag
Mert van egy remote.conf már valahol. Vagy az SD gyökerében, vagy a /storage/.config-ban. Ilyenkor átvált amremote módba, és nem fut a meson ir. Ergo ir-keytable nem is működhet.
Keresd meg hogy hol van remote.conf nevezd át .bak-ra vagy töröld.
Reboot után (kell) fuss neki megint és menni fog.A kiolvasott kódot így tudod amremote féle remote.conf-ba behelyettesíteni:
systemctl stop kodi
systemctl stop eventlircd
ir-keytable -uEzzel megszerzed a factory_code értéket
root@CoreELEC-x96:~# ir-keytable -u
Protocols changed to irmp
Waiting for IRMP decode event. Please, press CTRL-C to abort.
Received IRMP code: remotewakeup='0xe51afe01', decode_type='0x0', remotewakeupmask='0xffffffff'Ebből a remotewakeup='0xe51afe01' az érdekes, ennek az utolsó négy számjegye a factory code. fe01
Ebben a formában kell a remote.conf -ba bele írni:
factory_code = 0xfe010001Ezután egy reboot, majd kiolvasod az adott gombhoz rendelt ir kódot.
systemctl stop kodi
systemctl stop eventlircd
ir-keytable -tItt a lenyomott OK kódja:
Testing events. Please, press CTRL-C to abort.
66.500050: event type EV_MSC(0x04): scancode = 0x113
66.500050: event type EV_SYN(0x00).Aremote.conf-ba az utolsó két számkerül bele:
0x13 97 #OK
És így tovább minden gomb.
És itt az X96Max remote.conf, hogy értelmes legyen az egész. Egyben példa arra is hogy lehet egy gombot, "átprogramozni" ahol pld a kukac gomb mostmár 24-es esemény kódot küld ami az O billentyűzet leütés.
0x47 24 #@ -> O (Codec info)
#amlogic NEC remote
work_mode = 0
repeat_enable = 1
repeat_delay = 130
repeat_peroid = 120
release_delay = 20
debug_enable = 1
factory_code = 0xfe010001
key_begin
0x40 116 #ON/OFF
0x11 102 #HOME
0x19 158 #EXIT
0x4c 125 #MENU
0x18 115 #VOL+
0x10 114 #VOL-
0x16 103 #UP
0x51 105 #LEFT
0x13 97 #OK
0x50 106 #RIGHT
0x1a 108 #DOWN
0x5a 57 #PLAY_PAUSE -> Space (Pause/Play)
0x42 20 #DEL -> T (Toggle subtitles on and off)
0x47 24 #@ -> O (Codec info)
0x43 45 #SETTINGS -> X (Stop)
0x59 19 #PREV -> R (Rewind)
0x58 33 #NEXT -> F (Fast forward)
0x4e 2 #1
0x0d 3 #2
0x0c 4 #3
0x4a 5 #4
0x09 6 #5
0x08 7 #6
0x46 8 #7
0x05 9 #8
0x04 23 #9 -> I (Info)
0x01 18 #0 -> E (EPG)
key_end -
-
szabi__memo
nagyúr
Én szeretnék. Futtattam is tesztnek hónapokkal ezelőtt armbiant. Ment normálisan. Viszont ott bukott nálam a vonal hogy nem tudtam frissíteni.
Sima 905x-en nagyon szeretem csmc-t de az gyenge, lépnék tovább.
Nem tudom, tudja valaki, van olyan disztro amit normálisan lehet frissíteni x2/x3 cuccon??
Mert akkor megy is fel. -
kzkz
őstag
Nekem volt egy Nexbox A95X S905X 4K TV BOX 2G+8G, amin az Android-ot lecseréltem libreelec-re, majd ezt Linux-ra GUI nélkül, egy 3D nyomtatót vezérelt évekig. Sajnos már több éve volt, az eszközt eladtam, és nem emlékszem már mennyire volt macerás feltenni rá, de szerintem nem kellett kernelbuhera hozzá.
-
csubyy
tag
H96 Max X3 (delfines)
##############################################
# CoreELEC #
# https://coreelec.org #
##############################################
CoreELEC (official): 9.2.4.2 (Amlogic-ng.arm)
H96MAX:~ # cat /proc/cpuinfo
processor : 0
BogoMIPS : 48.00
Features : fp asimd evtstrm aes pmull sha1 sha2 crc32 atomics fphp asimdhp
CPU implementer : 0x41
CPU architecture: 8
CPU variant : 0x1
CPU part : 0xd05
CPU revision : 0
processor : 1
processor : 2
processor : 3
Serial : 2b0c100001250800000d333356305250
model name : Amlogic S905X3 rev c
Hardware : Amlogic
Revision : 0400
H96MAX:~ # -
Beelink GT-King
Amlogic S922X 2.2GHz
4GB DDR4CoreELEC:~ # cat /proc/cpuinfo
processor : 0
Features : fp asimd evtstrm aes pmull sha1 sha2 crc32
CPU variant : 0x0
CPU part : 0xd03
CPU revision : 4
processor : 1
CPU part : 0xd03
CPU revision : 4
processor : 2
CPU part : 0xd09
CPU revision : 2
processor : 3
processor : 4
processor : 5
Serial : 290b4000011c1c00000638304e424e50
model name : Amlogic S922X rev b
Hardware : Beelink
Revision : 0400
-
ztsoft
őstag
Rikomagic MK22 Plus (CE Ext4-es változat)
CoreELEC (official): 9.2.4.2 (Amlogic.arm) devce:~ # cat /proc/cpuinfo Processor : AArch64 Processor rev 4 (aarch64) processor : 0 processor : 1 processor : 2 processor : 3 processor : 4 processor : 5 processor : 6 processor : 7 Features : fp asimd evtstrm aes pmull sha1 sha2 crc32 wp half thumb fastmult vfp edsp neon vfpv3 tlsi vfpv4 idiva idivt CPU implementer : 0x41 CPU architecture: 8 CPU variant : 0x0 CPU part : 0xd03 CPU revision : 4 Hardware : Amlogic Serial : 220a82000557413d944b0e7098e3762d model name : Amlogic S912 rev a
-
Csicsóka
őstag
Az eredeti SD-n lévő storage-t az automount felcsatolja a /var/media/STORAGE alá. Onnan mc-vel simán vissza másolod a /storage alá.
Vagy ha nem volt a 9.2.3 vissza butítva korábbi verzióra, akkor:tar -xzf /usr/lib/coreelec/.opt.tar.gz -C /storage
Ez bootmanager mehetne a 9.2.3-al is?
Igen.
-
nfsu17
veterán
-
Csicsóka
őstag
Egy másik X88-ra is hiba nélkül felment, privátba jött róla infó.
Tökéletesen elég neki bármilyen kis SD, mert csak 512 MB helyet kell neki biztosítania. A boot folyamat első 2 másodpercében használja olvasásra csak, írni csak frissítéskor ír rá, amikor lecseréli a kernelt. -
nfsu17
veterán
Jelenleg a telepítő mikrosd van benne, hirtelen nem is tudom, hogy onnan fut-e-é a rendszer vagy a belsőről,
Úgy tudom a microSD kell, hogy menjen a rendszer, de csak az elején, rövid ideig. Szóval ne vedd ki. Amúgy belsőről megy.Amiket ki szoktak próbálni (szerintem):
- távirányító bekapcs gomb után hány másodperc, míg a KODI főmenü megjelenik
- belső tárhely írási/olvasási sebessége (ez boxonként változhat)
- esetleg torrent sebessége (ez mondjuk sok mindentől függ(het))
- 4k60 HDR videók lejátszása (mondjuk ha eddig jó volt, nem hiszem, hogy most ne lenne)Add-onokra is rá lehet nézni, mennyire fürgék, de ott mondjuk megint sok tényezős a dolog (net sebessége, kiszolgáló szerver sebessége).
(nekem még pár hét biztos az új box, mire ideér) -
Csicsóka
őstag
Ha van gyári FW, akkor USB-n vissza lehet írni rá ha valami félre menne. Eddig még egy box sem lett tégla x2-ig bezárva.
Privátba küldöm a linket.Voltak itt mások is, akik kérték hogy legyen x3-ra is, lehet még jelentkezni!
Addig nem teszem ki ide, amíg legalább egy pozitív visszajelzés nem jön. -
ztsoft
őstag
Nálam is ugyanezt csinálják a 9.2.0 utáni verziók. 3D-s lejátszás végén átkapcsol 2D-re, de egy pár másodperc után vissza kapcsol 3D-re (nem mindegyik film, demó után csinálja). Holott a GUI-ban ki van kapcsolva a 3D, meg engedélyezve van a film végén a 3D kikapcsolása. Amit legközelebb kipróbálhatsz, hogy indítasz egy olyan filmet, demót, ami nem 3D-s, ekkor átkapcsol 2D-re és úgy is marad a következő 3D-s tartalomig (nálam így működik).
Ez az egyik ok, amiért még mindig maradok a 9.2.0-ánál.
-
-
Csicsóka
őstag
Igen volt belőle kisebb sértődés, mert zavarta a CE csapatot, hogy van az övékén kívül is más megvalósítás, ami gyorsabban bootol, és valódi ext4 rootfs-t használ, nem tömörített read only fs-t. Valahol ez már az igazi Linux, és a beágyazott rendszerek közt van. Az ottani posztom, hetekig a legnépszerűbbek közt volt, sok ezer olvasással, ez aztán csípte a CE csapat szemét, és invisible státuszba tették, hogy nem legyen látható a kezdő lapon. Ezért nem találod ott, csak direkt linken keresztül érhető el. Ez persze nem tetszett nekem, és kivonultam onnan. Röviden ennyi, de itt a fórumon is van róla bőven szó, az akkoriban keletkezett posztok közt.
Egyébként itt a PH-n is megy ám a cenzúra...
Ezt a levelet a CE-n kaptam, amiben arra panaszkodnak, hogy törölték a posztot. Először valóban angolul írt, de aztán fordítóval, és még is nyoma veszett.Hello
I’m sorry to contact you here by private message -
First THANK YOU for your excellent guidance and for providing the script for my S912 to implement the EMMC share of CE on the ext4 partition!I know you no longer post here (which is sad that your contributions were not welcomed in the correct spirit!) and joined the prohardver.hu to ask you a question about implementing the bootloader mod when I came up with some errors.
I don’t know what I did wrong on the prohardver forum, but today when I looked for reply my post was removed and I was banned! Even using a translator, it is difficult for me to find a moderator or administrator to see what I did wrong to be banned - so again my apologies for attempting to reach you through this method at CE forumI hope you can at least direct me to the person at prohardver forum to inquire as to my mistakes in posting there - it was definitely unintentional, whatever I did.
Or if there is a medium I can ask you the question about my issue, I would also be grateful for thatThank you at the very least for providing that wonderful script and guide!
Regards
-
nfsu17
veterán
-
cof
veterán
Sajnos nem megy a CE fórum, ott van részletes leírás.
De SSH-n add ki a
ceemmc -x
parancsot és kövesd az utasításokat. Olvasd el pontosan, hogy melyik számot kell megnyomni a DUAL telepítéshez.De valami nem stimmel nálad, mert ha Android alól kapcsolod ki a gépet, azzal kell indulnia. Szerintem bekavart az a BLInjection.
Én újrahúznám az Android rendszert is .img-ből.
-
Csicsóka
őstag
A ceemmc garantáltan, csak az általa támogatott néhány boxon megy probléma mentesen. Minden más box lutri, de az itteni tapasztalatok alapján jók az esélyek hogy nem teszi gajra az eMMC-t.
Ami biztosan megy az a felezős rendszer, (droid, és CE osztozik a data-n) Ott viszont 2 másodperc időre kell az SD kártya a rendszer
indításához. -
mikrofon
veterán
Itt valami nem kerek. Ha kikapcsolod a box-ot, akkor mindig annak kellene alapból bejönni amelyik rendszerböl kikapcsolta. Legalábbis nálam így van és másnál is ezt olvastam.....
"Suspend-ről átállítottam Shutdown-ra"
Normális firmware esetén, ennek csak az android kikapcsolási funkciójára kellene érvényesnek lenni, bekapcsolást nem érinthetné.... -
cof
veterán
Szóval a gyári távirányítóval nem kapcsol be. És Android alatt sem kapcsol be? Nem amikor alvóba küldöd, hanem leállítás után, ezt be kell állítani Android alatt, hogy mit csináljon kikapcsoló gombra.
Biztos vagy benne, hogy nem sikerült az a BL Injection? Tipikusan az a tünet, hogy utána nem kapcsol be.
-
B.A.T.21
tag
Kedves dzz!
Remélem sikerül
Köszönöm a segtséget! Kíváncsi leszek a trükkre.
Válasz (#71472) Pelican -ra : igen használom a resetet, CE elindul, illetve néha elindul az Android recovery képernyő is , de azzal nem sokra megyek.
Legrosszabb esetben direktben fogom írni a flash-t vagy eMMC-t az s905x3 flash utils-al, de azért az veszélyes, mert könnyen téglásíthatok.
-
Vtmk
tag
Ezen pl mit nem lehet érteni hogy megkérdem a boxon levő systemet lementem módosítom visszamásolom.
Vavy pl a kodi menúben az ash ki be kapcsolást és a jelszó módosítását kiszednj.
Vagy pl az useravent módosítás amit elkúld magáról bármely szerver felé.
Hiába a ti magas iskolátok és isteni tudásotokat nem éri el az én földi halandó egszerű szavaim. Sajnos én nem tudok olyan tusományos okossággal fogalmazni mint ti.ez van nem is értem miért nyitott eza fórum miért nem csak kivételes személyek jöhetnek ide.
De hála istennek az ilyen embereken megtanultam átlépni és nem rosszérzésben lenni. Elkerúlöm az efajta utálatos lenéző embereket. Pont elég van belőlük a világban és én nem vagyok kíváncsi az ilye ál jószándékú emberekre... legjobbakat legjobbak.
-
ztsoft
őstag
Már rég megoldhatta volna az egészet, ha rákeres itt a topikban, Csicsóka szinte mindent leírt már, még olyat is, amit nem használna.
A másik, a tudás hiánya (alap informatika, Linux), amit le is írtam az első Neki szóló hozzászólásomban, amit ki is kért magának, [link]. Az eddigi vessző futásból jól látszik, hogy igazam volt, hiába használ Linux-ot, hiába VPS tárhely tulajdonos, hiába programoz.
Pont ezért szálltam én is ki, feleslegesen koptatom a billentyűzetet.
-
Vtmk
tag
Probaltam amiket javaslltal csak nem masoltam be a 120 ezer sort amit probaltam. Bem szerettelek volna felidegesiteni. Csak nem merek visszakerdezni pl hogy tegyem rw-be.
De a System file megvan lemasoltam a boxrol. Holnap megprobalom kibontani modoaitani es vissza csomagolni utana ra a boxra.
-
Vtmk
tag
fdisk -l /dev/loop4
Disk /dev/loop4: 1000 MiB, 1048576000 bytes, 2048000 sectors
Units: sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes
Disklabel type: dos
Disk identifier: 0xfbd1295e
Eszköz Indítható Start Vége Szektorok Size Id Típus
/dev/loop4p1 2048 2047999 2045952 999M 8e Linux LVM -
Vtmk
tag
Kiadtam neki a mount -t vfat /dev/loop4p1 boot
Erre elkezd lázadni.:
mount: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/loop4p1,
missing codepage or helper program, or other error
In some cases useful info is found in syslog - try
dmesg | tail or so.
Na alszunk rá egyet. Most már kellő képpen felhúztam magam.
Jó éjt mindenkinek. -
Vtmk
tag
/dev/loop4p1, /dev/loop4p2
ezeket nem akarja létrehozni ..
benn van a 4-ben.
losetup -a
/dev/loop4: [2056]:3934707 (/foselek/CoreELEC-Amlogic.arm-9.2-sudo fdisk -l /dev/loop4
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytesoption -P for create a partitioned loop device (/dev/loop4p1, /dev/loop4p2)
Szerkesztés:
losetup -l
NAME SIZELIMIT OFFSET AUTOCLEAR RO BACK-FILE
/dev/loop1 0 0 1 1 /var/lib/snapd/snaps/core18_1754.snap
/dev/loop6 0 0 1 0 /dev/loop4
/dev/loop4 0 0 0 0 /foselek/CoreELEC-Amlogic.arm-9.2-devel-sajat-Generic.img
/dev/loop2 0 0 1 1 /var/lib/snapd/snaps/pyinstxtractor_10.snap
/dev/loop0 0 0 1 1 /var/lib/snapd/snaps/ark_6.snap
/dev/loop3 0 0 1 1 /var/lib/snapd/snaps/kde-frameworks-5-core18_32.snap -
Vtmk
tag
/dev/loop1: [2056]:3538961 (/var/lib/snapd/snaps/core18_1754.snap)
/dev/loop4: [2056]:3934707 (/foselek/CoreELEC-Amlogic.arm-9.2-devel-sajat-Generic.img)
/dev/loop2: [2056]:3538964 (/var/lib/snapd/snaps/pyinstxtractor_10.snap)
/dev/loop0: [2056]:3538974 (/var/lib/snapd/snaps/ark_6.snap)
/dev/loop5: [0006]:127 (/dev/loop0)
/dev/loop3: [2056]:3538976 (/var/lib/snapd/snaps/kde-frameworks-5-core18_32.snap)
DE nem akarja innetől csinálni a leírásból:Check partitioned loop device with fdisk.
$ sudo fdisk -l /dev/loop0Nekem ugye 4
fdisk -l /dev/loop4
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytesÉs ennyi..
-
ztsoft
őstag
Ha ismerkedni akarsz a C-vel, dobj össze magadnak egy Arduino tesztkörnyezetet, hamar rá lehet szokni
Köszi, már túl vagyok rajta, jelenleg is egy Nano vezérli a régi hűtőmet (nem akartam 5 ezret adni a hőkapcsolóért
), naná, hogy Linux alatt használom. Igen, a Lazarus IDE is fent van.
Most már megvan a DN, beugrott.
(#70524) Csicsóka
Azok után, hogy komoly üzleti érdeket sértettem vele? És lett egy Sam Nazarko tag itt a PH-n? Vagy ahogy kiutáltak a CE fórumról, a felezős rendszer miatt, mert másként gondolkodtam, gondolkodtunk Kovakövi kollégával?
Igen, azok után is. Ha jól emlékszem, akkor azt írtad, hogy nincs elég időd, energiád a sok módosítás miatt (amit Sam megkövetelt). Így már hárman lehetnétek, persze én is segítek, amiben tudok.
-
Vtmk
tag
Újra buildeltem egyedi git-re. Jó most csinálok először ilyet.
Két tervem van most a SYSTEM.el kapcsolatban.
Az egyik a kodi menüből pontosabban a beállításokból ki szeretném szedni az ssh ki és be kapcsolást és a jelszó módosítást.Ezen felül a client versiont (Useragentet) akarom átírni mivel a sorozatbarat useragent alapján tiltják a fiókod. Tehát szép és jó hogy beregelsz de amint kodi féle agent-tel megjelensz már löknek is a levesbe...
Coreelec 9.2.2 választottam mivel itthon van 2db x96s905x 2/16GB és egy s905x3 max+ 4/64GB
És ezen rendszer mind2-őre felszalad. Most két box még röfög alapon. Az egyik s905x libreelec 8.2.3.1 kodi 17 a max+ pedig coreelec 9.2.2 ng-n de ehhez még nem nyúltam. Van még egy s905x box a gyerek szobájában van most teszt céllal azon van fenn most amit csináltam betölt teszi a dolgát,de még főzésben van ezen dolgok miatt. Kitudja ha netán véletlen ráérzek és megkedvelem kicsit mélyebben is megismerem majd.
Apropó csak kíváncsiságból a Libreelec 9.2.2 és a coreelec 9.2.2 tényleg ennyire különbözik szerkezeti felépítésben? Olyan mintha a libreelec teljesen megújult volna működésben és file szerkezetben is. DE még a kernelt se tudom unpackolni.
-
ztsoft
őstag
Én meg 47 vagyok, még (jól számoltam). Irigykedve olvastam az írásod, nálam maradt a Windows teljesen az XP-ig. Nekem a C maradt ki, sajnos, így nem nagyon tudok komolyan foglalkozni a Linux-al (igaz, már nagyon sok segítséget kaptam itt az LE,CE kernel (boot img) és a system módosítására). Jelenleg is a CE 9.2.0 Ext4-es verzióját használom a box-on, köszönet érte Csicsóka fórumtársnak.
A DosNavigator név ismerős, de hirtelen nem tudom hova tenni. Az MC, VC, NC (Midnight, Volkov, Norton Commander) volt akkoriban a favorit.
(#70510) dzz
Ha már ennyire bele akarsz fogni, akkor érdemes lenne az **MC vonalat folytatni (teljes Linux), Csicsókával vedd fel a kapcsolatot.
-
Pelican
őstag
Szerintem felesleges saját forkot csinálni. Minden értelmes dolog be tud kerülni a CE-be is. Engem pl már az UHD BD megjelenése óta zavar, hogy a feliratok nyelvét nem tudja megmutatni a kodi, miközben ugyanúgy kell kiolvasni, mint a normál BD esetén. Tegnap rászántam egy napot és egy CE fejlesztővel a végére jártunk a hibának. Most már jó ez is...
-
ztsoft
őstag
Igen, elég nehéz kihámozni belőle, hogy pontosan mit is akar, meg sokszor téves úton jár és nem fogadja el a jó szándékú, helyes útra terelést. Így nehéz segíteni.
Én elég későn kerültem az informatika világába (27 évesen, ha jól számoltam, 1 évvel vagy idősebb nálam), még később a Linux-hoz, de az nagy lökést adott, hogy már az elején a TurboPascal-lal tanultam programozni (így a Ctrl-C/Ctrl-V kombináció kimaradt az életemből, nálam a Ctrl-Insert/Shift-Insert játszott).
Igen, a HE fóruma komolyan veszi az olvashatóságot, érthetőséget (személy szerint, örülök neki, nem kell a hozzászólásokból kihámozni, hogy mit akart a szerző), meg alapja is van neki. Sokszor a hálózati feszültséggel kapcsolatos témák vannak (kapcsolóüzemű táp, stb), itt nincs helye elírásnak, rossz fogalmazásnak (az életével játszik az illető). A másik, ott is vannak külföldiek, akikkel elnézőbbek a moderátorok egy szintig.
-
nfsu17
veterán
A 4k netflix eléggé be fogja határolni az ajánlható készülékeket...úgy is mondhatnánk, hogy az olcsó kínai boxok (értsd: amire feltesszük a CE-t) ki is esnek.
Marad a xiaomi mi box S, fire tv, apple tv. Pl. [link]
Szóval vagy a netflixet leengeded 720/1080p-ig, vagy választasz abból, amit a netflix enged négykára.
A két hdmi csak hab a tortán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Arch Linux
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged