- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #41919 üzenetére
A CE arra vált amire állítod a whitelist-ben. De nézd meg pl a bluray lejátszókat vagy a régebbi médialejátszókat, egyik sem vált soha 25 Hz-re. Emlékszem a 25 Hz először a HiSilicon-nál jelent meg, és a whitelist megjelenéséig a Kodi sem váltott át arra soha. Szóval ez a "más lejátszók" csak i-s anyagoknál váltanak a duplájára, nem igaz.
-
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #41904 üzenetére
Ha a whitelist-ben nincs semmi kiválasztva, akkor mindent a GUI felbontásán/frissítésén játszik.
A 25, 29.97, 30 fps-es progresszív videókat értelemszerűen 50, 59.94 és 60 Hz-en fogja lejátszani, ha csak azok vannak kiválasztva. Mindig a forrásnak megfelelőre vagy ha az nincs engedélyezve, akkor a többszörösére fog váltani.Amúgy egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet megérteni ezt az egészet, egyáltalán nem bonyolult.
- Van egy globális beállítás. hogy egyáltalán váltson-e vagy ne váltson frekvenciát/felbontást
- Van egy whitelist amiben mi adhatjuk meg, hogy ha engedélyezve van az előbbi globális beállítás, akkora TV-t milyen frekvencia/felbontás párosokra válthatja át. Értelemszerűen, ha itt nem választunk ki semmit, akkor nem is fog váltani semmire. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
SunMount3r #41815 üzenetére
Tényleg kivették a 10 bit 4:4:4-et, de nálam elvileg működik a "blakey" által küldött "autostart" fájl bemásolásával. Ezzel eleve 10 biten indul a box.
-
csibuka85
őstag
válasz
SunMount3r #41815 üzenetére
Micsoda ? Akkor nem lesz 10Bites megjelenítés ?
-
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #41793 üzenetére
Kiderült hogy sehol sem az, de ha megnyugtat, akkor vegyél S912-t, a legutóbbi CE óta az is tökéletes.
-
robi12ster
tag
válasz
SunMount3r #41761 üzenetére
Ok. Igen közben gondolkodtam. Köszi
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #41753 üzenetére
Nyugodtan használd 60Hz-en, semmi problémát nem okoz, 15 éve azon használom a GUI-t minden eszközön, problémamentes, értelemszerűen Amlogic boxokon is, semmi galiba nincs.
-
dugesz77
őstag
válasz
SunMount3r #41744 üzenetére
De van egy külön GUI beállításod az tetszőleges. Ha a film indul akkor automatán átvált a filmnek megfelelőre (már ha az a whitelist-ben engedélyezve van). Ha nincs engedélyezve a film felbontás/fps akkor a GUI-én marad.
Én használok élő tv-s kiegészítőt ami nem vált frekit tehát én mindig 50Hz-re állítom a GUI-t,mert ott nem érdekes a 25/50 konverzió így megfelelő az élő tv képe.Csicsóka
Ránéztem én is tényleg talán simábbnak tűnik ha kiveszem a 25/30 -as beállításokat. -
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #41742 üzenetére
Miért kellene? A GUI beállításának semmi köze ehhez.
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #41726 üzenetére
A "Whitelist" EDID infók alapján csak azokat a felbontásokat jeleníti meg amit az adott kijelző tud, tehát ha a kijelződ FHD akkor annál nagyobb felbontás nem jelenik meg viszont azt elviekben FHD-n jeleníti meg és remélhetőleg kadenciahelyesen. A működésével nincs gondom. Azzal van gond, hogy a régi, korábban használatos opció nem működik, csak akkor van frekiváltás ha a "Whitelist" ki van töltve.
Lejátszó/Videók menüpont:
Tehát a két menüpontot össze kéne fésülni, ez a másik a Beállítások/Rendszer menüpontban:
Nekem hiányzik az, hogy "Whitelist" nélkül is tudja az előre beállított felbontásra skálázni az anyagokat és a lejátszás kadenciahelyes legyen, ahogy ez a korábbi verziókban volt. Tehát nekem semmi bajom a "Whitelist" működésével hanem a logikán kéne finomítani. Ha nem jelölök be semmit a "Whitelist"-ben akkor müködjön a frekiváltás, ha meg bejelölöm a megfelelő felbontásokat akkor szintén kadenciahelyes legyen de a forrás felbontásán és majd a megjelenítő skáláz.Jelen állás szerint ha a képfrissítés gyakorisága "Induláskor/Leállításkor"-ra van állítva és nincs "Whitelist" akkor olyan mintha a képernyőhöz való igazítás be lenne kapcsolva, pedig olyan opció nincs, mert az további kavarodást okozna.
-
dugesz77
őstag
válasz
Nálam csak a 4k tv-nél ajánlja fel 4k-s felbontásokat Whitelist-ben. A full HD tvknél is csak fullhd-s a maximum beállíthatóság.
Illetve megfordítanám a kérdést. Miért nem jó ha a whitelistben felajánlott összes beállítást bejelölje valaki? Amennyire figyeltem azt ott felajánlottakat mind támogatják a különböző boxokra kötött különböző tvk nem rak be fals beállításokat. -
djnice
veterán
válasz
Keversz ám rendesen.
Ha azt akarod, hogy egy full HD TV-n mindent 1080p-ben játsszon le (a 4K-t és a kisebb felbontásokat is) és csak a frekvenciát váltsa, akkor a whitelist-ben ki kell jelölni az 1080p 23.976, 24, 50, 59.94 és 60 Hz-et és ennyi. Ha nem 4K-s a TV-d, akkor a whitelist-ben eleve nem jelenik meg 1080p-nél nagyobb felbontás.
Ez a funkció pont így jó ahogy van. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #41725 üzenetére
+ Ha jól értem a leírtak alapján a Whitelis működését, akkor pl. akinek csak FHD TV-je van az egy 4K / 23.976fps-es anyagot nem fog tudni lejátszani, ha ez a kombó be van pipálva a Whitelist-en, hiszen 4K jelet nem tud fogadni a TV. Így csak úgy menne, ha kivenné a Whitelist-ből és akkor 1080p-re dowscale-elhetné a lejátszó, de a GUI szerinti Hz-en, tehát 60Hz-en, ami ugye nem lenne kadenciahelyes. Vagy mindig manuál át kellene előtte raknia a GUI-t is 23.976Hz-re. Szóval ez így biztosan nem jó.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
SunMount3r #41625 üzenetére
Privi ment..
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #41625 üzenetére
Miért nem próbálod ki? Himedián beállítható, a TV-d meg megjeleníti. Mindent látni fogsz.
(#41626) ztsoft
Annál a kártyánál van gyorsabb is (A1) (nem a vásárlás helye számít, mondjuk a Sandiskek gyorsabbak tapasztalatom szerint) amit az androidos boxok sokkal jobban kezelnek, na annál már nem olyan nagy a különbség, nekem egyáltalán nem dobja meg az élményfaktort az a sebességjavulás amit az ext4 hozna ezen a kártyán. Ha ext4 akkor olyan rendzser érdemes kiírni ami már fullos önmagában is és nem igényel frissítést, azért az állandó frissítgetés nem egy nagy szórakozás, én inkább filmeket nézek és az a rendszer azonkon a kártyákon amit használok, több, mint ideális. A GUI nálam gyors, nincs probléma, nem tölti a képeket hanem ott vannak. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
SunMount3r #41612 üzenetére
Felkonvertált 10 bitről beszélünk, ami láthatóan szebb, jóval kisebb sávosodással. A tévék zöme évtizedek óta tudja kezelni a 10 bitet. Amelyik meg nem tudja, ott a lejátszó HDMI kimenete azonnal visszavált 8 bitre.
(#41608) blakey: Bemásoltam az "ominózus" fájlt. CE alatt is működik és szerintem a 10 bit is "kijön belőle", de ellenőrizni nem tudom, a sztereó rendszerem miatt. De ettől még örülök...
-
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #41590 üzenetére
Miért ne menne rajta ugyanolyan jól? Ha meg nem használnád az androidot, akkor teljesen felesleges ilyen drága boxot venni.
-
Multibit
nagyúr
válasz
SunMount3r #41590 üzenetére
A többi S912 boxot nem ismerem, de Minix U9-H-n jól működik.
-
csibuka85
őstag
válasz
SunMount3r #41558 üzenetére
Sajnos nem megy egyiken sem. Mindíg azt írja hogy ez a beállítás nem jó ehhez a felbontáshoz. Visszadobja mindíg sajnos. Megmondom őszintén , nekem az lenne a jó hogy csak bekapcsolom a lejátszót és rögtön megy , nem kell vele mókolni meg semmi ilyesmi.
-
csibuka85
őstag
válasz
SunMount3r #41494 üzenetére
Arra sem megy , a hangját hallom de lefelé nem megy és felfelé sem. Csak jobbra balra. Meg néha fagy ez a box. Az miért van ?
-
csibuka85
őstag
válasz
SunMount3r #41490 üzenetére
Köszi hát gyári távval semmit nem lehet beírni meg nem ugrik le a videókhoz sem.
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #41490 üzenetére
Minix légegér tökéletesen működik Minixszel, LE/CE alatt ki- és bekapcsolható.
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #41401 üzenetére
Az a tesztvideó nem röcög, megint félre olvasod a dolgokat, azért küldtem, hogy azon nyomja meg az "o" gombot, azon tutira látja, hogy miről írtam az elmúlt 1 évben.
Biztos egyértelmű számodra, de leírom, rendelkezem Amlogic S905/905X/905W/912 boxokkkal, letesztelek minden sz@rt, hogy lássam melyik mire alkalmas, 2 napja az S912 alkalmas médialejátszónak CE 8.90.5-tel. S905X 10 bites, mit érdekel, hogy miket írnak amikor itt van előttem és használom? Nem írok én sehova, egy fejlesztő sem tesztelő, a felét nem érti amit írunk, programkódokkal dolgozik és kész, nem feltétlenül ért a képminőség teszteléséhez vagy ahhoz, hogy mit kell nézni, nem állítom, hogy mindenki ilyen, de ő biztosan az, a hibák felét észre sem veszi pedig ott van. CE-ben segítek amikor tudok.
Az általa fejlesztett LE verziók meg sok helyen hibáznak, S912 meg azzal a verzióval messze áll a tökéletestől, a CE 8.90.5-től is, utóbbi sokkal jobb. -
blakey
titán
válasz
SunMount3r #41392 üzenetére
Azért megnézem hányan nézik infósával a filmeket, mert egyébként semmilyen zavaró röccenés. S905X mióta nem 10bit?
-
BullZeye
veterán
válasz
SunMount3r #41199 üzenetére
Elírtam, nem a kép, hanem a felirat döccen.
Amúgy Lenovo T440 alaplap, i5 proci, 4gb ram, 256gb ssd. Legnagyobb bajom vele, hogy nincs rajta HDMI, hanem DP->HDMI adaptert kell használjak, amit windows nem szeret túlságosan.
-
BullZeye
veterán
válasz
SunMount3r #41181 üzenetére
Akkor irány a vadászat egy S912-re 2/16 vagy 3/32es méretben, ahogy nézem az S912 is hiába 2 éves annyira nem régi rá az LE.
Csak hogy tiszta legyen, proci memória adott (ha nem fake ram), szóval válasszam ami a legjobb távdival / legtöbb usb porttal van ellátva, és gyakorlatilag bármit rá tudok rakni ami a konstrukciónak megfelel.
-
blakey
titán
válasz
A Dolby Visionhöz megjelenítő is kell és nem túl sok kapta meg, szóval egyelőre nem olyan nagy szám, egyébként szebb, jobb mint a HDR10.
-
LouiS22
veterán
válasz
Valszeg az apple kapott egy jó kis exkluzivitást, ezért az elzárkózás Dolby Vision terén.
-
BullZeye
veterán
válasz
SunMount3r #41102 üzenetére
Igen, ezeket tényleg ismerem, de ehhez még kell memória, táp, ssd, ami a 10ezer forintos ár helyett megdobja már 60ra gyorsan, és több helyet foglal, jobban melegszik, többet fogyaszt stb.
(#41101) ztsoft
Itt egy rész, de gyakorlatilag bármilyen Anime jó hozzá "enkóron" ami Codec: 10bit.
https://drive.google.com/open?id=13s1oCEGwh-pe7UaA2tmkeuPejwyzgvXZ -
BullZeye
veterán
válasz
SunMount3r #41099 üzenetére
Köszönöm a tippet, de ezzel sajnos tisztában vagyok, és azzal is, hogy csak az alaplap ára többszöröse az ilyen androidos boxoknak (+táp amiből DC csatist még nem láttam, memória, ssd), és szükségtelenül erős számomra.
De jogos, rosszul tettem fel a kérdést, szóval nem kell hardveresen támogatnia, elég ha izomból megoldja a proci, és le tudja játszani ilyen artifactok nélkül, van ilyen készülék ebben az árkategóriában:
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
SunMount3r #41089 üzenetére
Ha már idemásolsz valahonnét egy-az-egyben szöveget, akkor illene jelölni, honnét másolod és jó lenne, ha nem hagynál ki belőle, a másolt részhez szorosan illeszkedő részeket:
"A Magyar Posta esetében ha nem kell az Áfá-t megfizetni egyenlőre nem számol fel semmilyen költséget."
Továbbá, még fontos a kiindulás értékhatárok ismerete:
"Magánszemély által megrendelt áru (vásárolt áru)
0-22 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény
22,1-150 euró között vámmentes, de 27% áfa terheli a küldeményt
150,1 euró felett kereskedelmi vámtarifa* +27% áfa terheli a küldeményt"Banggood topik, témaösszefoglaló, amit érdemes tüzetesen átolvasni, mert érthetően és jól leírja miről van szó.
Tehát, 22EUR-tól , bár ÁFA köteles a termék, de ha a befizetendő nem éri el a 10EUR-t, akkor nem kell befizetni. Nálunk (27%-os áfát figyelembe véve) a NAV által (különböző valutákban)kiadott értékhatárok azok, amiknél még nem éri el az ÁFA a 10EUR-t, de nem szabad elfelejteni, ezek akkor is vámeljárás alá esnek (mert 22EUR felettiek). És mivel vámeljárás történik, ezért annak lesznek költségei (még akkor is, ha nem kell fizetni). Ez alól kivétel, hogy -tapasztalat szerint- a Magyar Posta ilyenkor, mégsem számol.
-
kgymac
őstag
válasz
SunMount3r #41089 üzenetére
Legközelebb írd pontosan azt, amire gondolsz: vámkezelési költség
-
kgymac
őstag
válasz
SunMount3r #41087 üzenetére
Rosszul olvasod. Vám 150 EUR fölött van, 22 EUR felett áfaköteles, de ha a fizetendő áfa 10 EUR alatt van, nem kell befizetni magánszemélynek.
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #41010 üzenetére
Miért, írtam olyat, hogy jó vagy rossz? Nem azt használom HDR-hez, nem tud Dolby Visiont. Hálózati lejátszáshoz meg jobb a "gyári" gigabit és az S905D jobb.
-
sugarforce
addikt
válasz
SunMount3r #40974 üzenetére
Senki nem lepődött meg semmin, csak a leíráson röhög mindenki, hogy milyen gáz
lYnux -
darvinya
titán
válasz
SunMount3r #40966 üzenetére
Legtöbb leírás képhűség felöl nézi az egészet, ami kisebb felbontásnál a lépcsős kontúrokat jelent.
Ezért írtam, hogy legtöbbször pixeleket kedvelik.
Én, mint felhasználó nagyon nem szeretek kockák mozgását nézni, inkább nézem olajfestmény szerűséget.
Két kezemen megtudom számolni mennyi filmet néztem DVD (DviX, stb-re képes) letjátszon, pedig lassan 15 éves. -
darvinya
titán
válasz
SunMount3r #40964 üzenetére
Általában nem igaz.
Eleve Tv kijelzője több pontból áll, mint a film, és eleve fel skáláz.
Tapasztalatból mondom a kép rosszabb Tv skálázása, mert az, csak dupláz (még ha van élsimítás is), ekkor jelennek meg látható lépcsők sora.
Pl: DVD lejátszóm max. 720p ad ki magából, ekkor szép lépcső soros a kontúrok.
Ugyanez az anyagot boxon lejátszva, ami 1080p-s, már nincs lépcső sorok kontúroknál.
Az, hogy elkenő eljárással oldja meg felskálázást jobb látványban, mint öreg sz.gép játék látványa pixel kockák mozognak.
De tudom valakinek ez szebb látvány, mert pixel játéknak nézi. -
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #40935 üzenetére
Ez is egy érdekes hozzászólás: [link]
Ezek szerint az S905X-nél is full 10 bites az útvonal, különben nem lehetne jó a tesztábra. -
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #40935 üzenetére
Abban teljesen igaza van, hogy a GPU driver csak a GUI-ra vonatkozik, a lejátszást nem befolyásolja. Elvileg azok a gondok vannak S912-nél mint amik az S905W-nél. Egy W-s van nálam, az S912 pedig a vámon várakozik lassan már 1 hónapja, de ha megérkezik akkor részletesen lefogom írni mi a helyzet vele. A W-s amúgy tökéletes, egyedül a váltott soros videókkal van gondja, mert azok alapból szétesnek ha bevan kapcsolva a deinterlacing, ha ezt kikapcsolja az ember akkor azok is jók és érdekes módon így is deinterlacel a készülék. Amúgy erre vonatkozóan van már 2 patch ami segíthet és élni fog a következő CE verzióban: [link], [link]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #40903 üzenetére
Hát mondjuk így tényleg nehéz eligazodni, mivel -bár ez várható volt- wrxtasy szinte mindent tagad, amit írtatok az S912-re. A feliratos röccenésre is azt írja, hogy csak a legelső felirat sor felbukkanásakor jelentkezik és utána nem tapasztalható.
Ja és ami még fontos: hogy szerinte, mivel ugyan azt a Kernel-t és KODI-s javításokat használják, ezért ami lejátszással kapcsolatos hiba jelentkezne az S912-őn annak ugyan úgy kellene jelentkeznie az S905X-en is.
-
ztsoft
őstag
válasz
Szia!
Írok Neked konkrétumokat az S912-vel, meg wrxtasy-vel kapcsolatban (szigorúan saját tapasztalat). S905-ös box-om nincs, így nem tudom összehasonlítani.
Jelenleg a legjobb, legstabilabb az a kszaq által készített LE 8.2.2.3-as verzió, ebből is a Csicsóka által módosított Ext4-es a leggyorsabb (nekem ez van a belső tárhelyen, ezt használom napi szinten). Ha nézel feliratosan filmet és zavar a felirat megjelenésekor "döccenő" kép, akkor az S912 nem Neked való (ez az egyik legnagyobb hibája).
A CE 8.90.4-esben próbálták javítani a fentebb említett hibát, sajnos eddig nem sikerült tökéletes megoldást találni rá. Igaz, még ez csak teszt verzió (mind a CE, mind a Kodi), de én nem sok esélyt látok rá (hacsak az Amlogic meg nem gondolja magát). Jelenleg a lejátszás terén egy szinten van a fent említettel, azaz, a nálam lévő videókat ugyan úgy viszi (beleértve a teszt videókat is). Talán egy kicsivel tisztább, szebb a kép.
Az általad is említett wrxtasy által készített LE 8.2.4.2-es verziója nálam súrolja a használhatatlan határát (pedig a 8.2.2.3-as az alapja). Egyes videóknál nincs kadenciahelyes lejátszás, azaz, az alap beállítás marad érvényben, nem vált át. A teszt videók egy részét nem, vagy hibásan játssza le (a fenti kettő tökéletesen viszi). A 3D-s videó megállítása után nem mindig vált át 2D-s megjelenítésre, nagy ritkán percekig nem reagál semmire (nem fagy le). Az általa készített GPU túlhúzásnak nincs érdemi hatása (még hőmérsékletileg sem, korábban csináltam tesztet róla, amit itt meg is osztottam). Pluszban az elsőnél említett hiba itt is megvan.
Mind ezt a Rikomagic MK22 Plus (S912, 3/32) box-on tapasztaltam, az első, mint írtam is, a belső tárhelyen van, a másik kettő pedig SD kártyán.
Remélem tudtam segíteni.
-
blakey
titán
válasz
Elég sok konkrétumot írtunk az elmúlt időszakban, ha egyikünknek sem hiszel de wrxtasy-nak igen, akkor válassz S912-t, de messze nem tökéletes, ha sorolni kell akkor S905D=100%, S905X=100%-100-as LAN, S905=100%-HDR hiánya, S912=90-95%. Sok hibáról beszámoltunk az elmúlt 1 évben, sokat javult, de az utóbbi fél évhez képest már nincs előrelépés, médialejátszónak nem tökéletes és már nem is lesz, kivezetik az S912-t.
-
Hyena
senior tag
válasz
Nekem sincs vele semmi bajom, pedig 2 boxon is ez fut
-
dethroner
veterán
válasz
SunMount3r #38394 üzenetére
Mini M8S II boxom van. Hát túl nagy moddolás nem kell. Telepítesz egy, max két appot. Most kipróbáltam, az SMPC váltja a képernyőfrekvenciát, simán használható. Szóval egyik app ez . Elvileg a másik nem is kell, ez inkább a youtube-hoz kell, de ártani nem árt. Erről van szó. Aztán SPMC-vel gyakorlatilag teljes értékű médialejátszót kapsz
-
dethroner
veterán
válasz
SunMount3r #38364 üzenetére
Mit értesz rossz alatt? Enyémen valami előtelepített lejátszó, a nevét most nem tudnám megmondani, meg tettem fel SPMC-t. Mindkettővel kadenciahelyes a lejátszás, tudja a DD és DTS hangot. Mi kell még?
-
dugesz77
őstag
válasz
SunMount3r #38375 üzenetére
Köszönöm akkor kipróbálok egy ilyet valószínűleg.
-
dugesz77
őstag
válasz
SunMount3r #38372 üzenetére
Ennél ki lehet kapcsolni a légegér funkciót? Nekem ez a H1 van de megőrjít, hogy a légegér funkció az alapértelmezett és lerakva elküldi magát sleep-be és ha felveszem már kapcsolja is be a funkciót
. Amúgy teljesen jó lenne de ez a beállítás megkerülhetetlen . Ha meg letiltom kodiban az egér funkciót akkor meg az OK gomb nem működik és arra még tanítani sem lehet IR kódot.
-
darvinya
titán
válasz
VLC sokkal jobb.
-
Beni2360
félisten
válasz
Nem a lejátszókkal van a gond hanem amire telepíted. Én is végig zongoráztam sok mindent de ha az alap nem tudja akkor nem megy.
Vannak megoldások de az már több összetevőből áll. És nem minden droidon alkalmazható. Sok takony tákolmány van.
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #38288 üzenetére
Nincs benne semmi fura, próbáld ki. A Himediát is 444/10 bitre állítottam, semmi máson nem segít csak az átmeneteken és pl. kék szín esetében a sávosodás látványos tud lenni, a 8bites anyagokon is segíthet. Persze a megjelenítőnek is szerepe van benne, mert ha nem kapcsolható ki minden képjavító funkció akkor pl. simán elképzelhető, hogy semmilyen változás nem érzékelhető hiszen a TV elektronikája eleve elsimítja a dolgokat.
Minden lehetőséget kipróbálhatsz, szinte biztos, hogy a tv-d kezeli a 444/10 és 444/12 bitet is. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
SunMount3r #38278 üzenetére
A "kvázi" 10 bit is nagyon sokat javít a colour bandingon, mondhatni teljesen el is tünteti. A színek nyilván nem lesznek natívan 10 bitesek, de ott is látható némi előrelépés, nem placebo szinten.
Az LG FHD oledek pl. 10 bitesek, de az összes Panasonic plazmatévém is 10 bites volt.
-
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #38271 üzenetére
Pl vagy ha valaki csinál egy 10 bites fullhd újratömörítést egy 4K remuxból vagy a Hi10 anyagok, ez utóbbiak meg amúgy is csak az S912-n mennek akadás nélkül.
-
Hyena
senior tag
válasz
SunMount3r #37861 üzenetére
Vedd meg innen.
https://m.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-Plus-Youtube-Netflix-4K-Streaming-TV-Box-386510.html?Currency=USD
Én is innen rendeltem az olasz raktárból. -
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #37216 üzenetére
Haha... Még mindig itt tartunk?🙄
Mutasson bárki egyetlen egy darab amlogic vagy realtek soc-cal szerelt mobiltelefont! -
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #37091 üzenetére
Ne hidd el, ez komplett hülyeség, user error.
-
hentes555
senior tag
válasz
SunMount3r #37078 üzenetére
Nekem ha android appban megnyitom, akkor van 8%-os site-wide kuponom, amit a tojásos játékból kaptam, azt engedi használni rá.
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #34678 üzenetére
Nem néztem meg az árát. Asszem nyilvánvaló, hogy nem kötöm ossze az árát a minőséggel.
Azért kérdeztem meg mit hallgatsz, mert ami különbségeket emlegetett azok nem a Genius által megjeleníthető különbségek, pláne nem analóg Jack dugós csatlakozással. Ez tény.
Ettől te még lehetsz elégedett a hangjával. Az, hogy én mit hallgatok meg abszolút nincs befolyással a fentiekre. -
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #34626 üzenetére
Aha, értem. Nos, nem akarlak elkeseríteni, de ami Genius-al kezdődik azzal nem lehet minőséget megítélni. Tény. Amit te tapasztalni vélték az valószínűleg a poweramp EQ beállításai voltak (loudness és társai) amik az ilyen minőségű hangszórók fizikai hiányosságait képesek elfedni, elterelni a figyelmet róla.
Szerintem majdnem mindegy milyen szoftverrel vagy dac-kal hajtod a Genius-t. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Jó dacról volt szó, nem a beépített "valamiről".
Nálam (nem olcsó) külső dac van a láncban ami optikán van bekötve és valóban rengeteget dob a box "hangján". A beépített dac semmire való (szerintem). De azért pontosítanék, mert most "magasabb" hangminőségű előadásról beszélek, nem arról, ami épp csak szól valahogy. Bocs az OFF-ért.
(#34633) Pelican: Persze, csak felmerült a box analóg kimenete mint forrás... zenére...
-
mexel
veterán
válasz
Nem én mondtam hogy az android nem használható filmezésre, szerintem az emberek 95%-ának megfelel
( tapasztalataim alapján) A zenehallgatás meg kb a 99% -nak. Csak mint tényt írtam le, hogy a box nem hifi eszköz
Véletlenül sem vita szítása lenne a célom csupán objektív akartam lenni.
Nagyon jó házimozierősítők vannak, de ( szintén tapasztalatok alapján is) nem ugyanazt a sztereó zenei élményt nyújtják megfelelő lánc alatt mint egy sztereó erre kitalált erősítő (akár olcsóbban is). De ebben semmi csoda nincs, nem is arra találták ki. A sztereó erősítő sem tudja a filmet olyan élménnyé tenni nyilván mint egy gyengéb bminőségű házimozierősítő akár. Ez 2 külön műfaj.
Amíg valaki nem mélyedt el az igazi hifi világában, (egyrészt addig jó neki mert nem fog motoszkálni a kisördög), másrészt addig nem tudja mi is az amitől más a zenehallgatás egy komoly rendszeren.
Ezzel így vannak a házimozisok is, mindig akarnak valami újat a rendszerbe. De ez itt már full off.
Az biztos hogy jó rendszerre költeni is kell, bár sok utánajárással és teszteléssel milliók alatt is megúszható bőven.
Részemről ennyi volt csak -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
SunMount3r #34614 üzenetére
Ez inkább fordítva van. Egy jó dac csodákra képes. Még a legegyszerűbb lejátszó hangját is mérföldekkel tudja javítani. LE alatt is igen jól tud szólni, ha meg van támogatva "megfelelő" elektronikákkal.
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #34614 üzenetére
És a Kodi gyenge zenelejatszasra? Milyen hangrendszeren hallgatod, hogy analóg kivezetés kell?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
SunMount3r #34558 üzenetére
"Egyszerűen kell valami, amin rendesen elfut egy böngésző, a YouTube és egy normális zenelejátszó app, ami az analóg kimeneten is élvezhető hangot produkál."
Analógon kinyerhető hangminőség elsősorban a lejátszó (box) beépített dacján múlik, nem a programon. A boxok saját dacjai általában fabatkát sem érnek.
-
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #34582 üzenetére
Én épp a napokban tesztelem egy Mecool M8S Pro+ analóg hangkimenetét egy Harman Kardon Go+Play-re dugva, nagyon szépen, tisztán szólt (LE 8.90.4).
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #34558 üzenetére
Még sose probaltam, de tényleg nem tud a Kodi analóg hangkimenetre dolgozni?
-
sugarforce
addikt
válasz
SunMount3r #34489 üzenetére
Azért nem kaptál rá választ ott, mert leírtuk többször is, hogy akár om3-as optikára is cserélheted a laptopodban a hálózati csatolót, attól a routered-re dugott usb-s hdd a router cpujának limitációi miatt nem fog gyorsabban tekerni a rákötött usb-s hdd, legyen az akár usb 3.0. Azt is leírtuk, hogy mivel próbálkozhatsz, hogy kicsit gyorsabb legyen, csak emiatt teljesen felesleges usb- lan kártyát vásárolni, a helyzet nem lesz jobb. Megértem, hogy szerinted ennél többre lenne képes a router usb-re írás-olvasás terén, de sajnos nem így van. Persze vannak kivételek, de az nem ez az árkategória.
Amúgy nem találkoztam mostanában külső tápos ethernetes usb hubbal, viszont itt van kettő is, amikből kényszerűségből használnunk kellett pár tucattal. [link] [link] -
M_AND_Ms
veterán
válasz
SunMount3r #33368 üzenetére
Nagyon egyszerűen - a jack aljzat végén figyel az optikai adó-vevő (ezért ha egy ilyen jack aljzatba bekukucskálsz láthatod a vörös fényt ).
A csatlakozó, ami ide kell, méretre olyan, mint egy igaz jack-dugó, de műanyagból van és belül megy benne a fény. A neve mini toslink, illetve kapható még toslink-minitoslink adapter is -
Digitalis
senior tag
válasz
SunMount3r #33325 üzenetére
Mecool KI Pro-t, sztereó_analóg AV hangkimenetel használom LE alatt, meglepően korrekt módon muzsikál. Teljesen jól működik LE & Kodi alatt. ( picit látható is a 3. kép alján középen a sárga 3.5 jack dugó, control podot megtáplálva) [link]
-
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #33366 üzenetére
Ezt miért kell megkérdezni? Mindig is volt rajta, nekem is van és a képeken is látszik.
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #33325 üzenetére
Van és tudtommal mindig is volt, hogy mennyire használható azt nem tudom.
-
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #30992 üzenetére
Még mindig itt tartunk? Amire te veszel valamit, már az S905 vonal is megszűnik.
Miért gondolod azt hogy belső antennás cuccal nem fog akadni az 1080p-t stream? -
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #30715 üzenetére
Minix Neo u1
-
darvinya
titán
válasz
Szia
Nekem T95N Mini M8S Pro és T95X van, napi szinten használom a 6-os android-ot (MBox mind2n).
MyTv is csak akkor omlik össze mikor a mobil net nem jó, böngészés, játék, Office soha nem omlott össze. -
djnice
veterán
válasz
Erre ott a Mecool M8S Pro+ ATV OS-el.
-
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #30455 üzenetére
1080p és afelett más DRM szint kell, az MPEG-dash és az inputstream.adaptive pedig nem egy hivatalos youtube licencelt megoldás. Ezért.
-
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #30387 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy a normális minőségű HDR -> SDR konverzió erőforrás igényes és mindig jár valami kompromisszummal, elég ha ránézel a vapoursynth-es implemetációra, itt is van 3 féle lehetőség: [link]
Nem gondolnám hogy a jelenlegi lejátszók minőségi konverziót végeznek. A 10 bit - 8 bit még dither-rel megoldható valamelyest, de amúgy is nem sok TV-ben van 10 bites panel.(#30391) pinnacle: Az hdmi capture volt.
-
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #30385 üzenetére
Én még nem találkoztam 4K SDR anyaggal amióta a remuxok megjelentek és elvileg ilyen lemez sem létezik.
Ha esetleg van ilyen, az 99% konvertálva lett HDR-ből. -
Ejelhar
senior tag
válasz
SunMount3r #30120 üzenetére
Igen, nem scannel csak ellenőriz, hogy még a bejegyzett útvonalon vagy név alatt tényleg elérhető e a régebben bescannelt anyag.
Akkor is jól jön, ha elmozgatva vagy átnevezve volt a film vagy az azt tartalmazó könyvtár.
Mondjuk azoknak nem jó ez, akik ki/be dugdossák az USB diskeket, mert ha éppen nem látja, akkor törli a tartalmat. -
Celtis
veterán
válasz
SunMount3r #30047 üzenetére
Nekem van mind a kettő. Az X96 jobban tetszik. Ahhoz használható HDMI kábelt adnak, van extra infra vevője, fali rögzítője, optikai kimenete, reszet gombja. Nekem a másikon volt kontakhiba problémám is a HDMI csatlakozóval.
-
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #30047 üzenetére
Nekem van mind a kettő, nem volt gond az eMMC-vel. A Widevine L1 miatt a Mecool jobb választás és a távja is jobb szerintem, a wifi is működik az újabb LE-k alatt.
-
korcsi
veterán
válasz
SunMount3r #29743 üzenetére
-
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #29755 üzenetére
Akkor legyen 10K, az olyan sok? 99% nem akad meg a vámon. De itt van 6800 Ft-ért 1/8-as: [link]
Miért kell android? Youtube megy LE alatt is HD-ban.
Ha meg nem tetszik, 5 perc alatt eladod aprón, de eleve jobb lesz médialejátszásra mint a Himedia-d. Ha ez neked nagy kockázat, akkor nem szóltam. -
hunaqua
addikt
válasz
"És akkor még csak arról nem is beszéltem, hogy mi van ha megakad a vámon"
Ki kell fizetni!,vagy kell venni egy 1/8 verziót,az elvileg az a NAV inger küszöbje alatt van.
...és amennyiben 4K-t is szeretnétek nézni NAS-ról ,akkor még Gigabit Ethernet kártya is kell.
-
junkpod
veterán
válasz
Az a baj, hogy mire megjön egy olcsó akciós box, addigra el is fogyott.
Vagy gyors vagy vagy első fecske. -
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #29743 üzenetére
Újabb kör... hónapok óta 8000 Ft-on rágódsz... már rég megérkezett volna kintről... kíváncsi lennék mit csinálsz majd ha pl új autót kell venni?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #29473 üzenetére
Valamint még azt kérdezném, hogy mennyire "ramaty" az X96 (nem a "mini") Wi-Fi része? Pl. 720p YT LE alatt azért megy még rendesen, vagy már ez sem biztos?
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #29128 üzenetére
Keymap editorban olyan funkciót raksz olyan gombra amit akarsz. Akár exit is.
De az alap ir kiosztás is beállítható home menure is, mivel annak van direkt billentyűzet shortcut-ja. -
Csicsóka
őstag
válasz
SunMount3r #28340 üzenetére
Ha maga az alkalmazás úgy áll meg hibával, hogy értesít róla akkor nem kell. Úgy is beírja a logba.
Debug móddal rengeteg infó kerül a logba, elég nehezen áttekinthető, de van hogy csak így derül ki egy "szívatós" hiba. -
kenand
veterán
válasz
SunMount3r #28255 üzenetére
Sajnos novemberben vásároltakat sem küldték ki (pontosabban az 1GB-st), pedig nekem is karácsonyi ajándék lett volna. Még szerencse, hogy 1db 2GBs-t kiküldtek (később vettem észre hogy az is akciós), most az fogom elajándékozni LibreEleccel és transmissionnal+USB HDD-vel előkészítve.
-
mexel
veterán
válasz
SunMount3r #28292 üzenetére
Még csak most nézem, sajnos a frekiváltás ebben sem sima úgy tűnik. Amit leírtam módszert ott sem volt az, de arra megoldást hozott valamennyire ha az android felbontását 50Hz-re állítottuk. ( nem tudom miért, ezt máshol is jelezték - lehet hogy véletlen, nem teszteltem sokat - de ez megoldás a sok villogásra frekiváltáskor).
SPMC alatt ha beletekerünk a videókba sajnos elmegy a kép bizonyos fájloknál, várni kell a váltásra, MXPlayer alatt ez jól megy ha kikapcsoljuk az előnézet tekerés közben, vagy valami hasonló funkciót. Még nem néztem Kodi-ban ilyen van-e.
Ez például LE alatt hibátlanul működik, bár van egy fájlom amivel ott sem az igazi, de ez csak egy darab film.
A Noise Reduction kikapcsolás csalóka lehet az AMlogic TV Box tool-ban mert alapállapotban ki van már kapcsolva, azaz ha bekapcsoljuk akkor állítja vissza a szűrést, ők is alapnak vették a kikapcsolt állapotot ahogy az várható is volt. Azt nem néztem ha csak feltelepítjük az appot vajon máris kikapcsolja-e mert nekem a másik verzió is ment még, egy olyan rendszeren kell megnézni ahol nem volt még fent ilyen móka.
Tesztelni kell a megoldásokat, ők valószínűleg nem init.d alól csinálják hanem az app írja át induláskor a 2 fájlt. Meg kell kérdezni valakit aki ért jól droidhoz hogy az init.d-ből való indítás nem gyorsabb-e, mert kell egykis idő amíg az appban beállnak az értékek ( amikor megkapja a rendszergazdai jogot). Talán the radish-nak is ez volt csak a baj hogy úgy tűnt nincs bekapcsolva újraindítás után. Még nézegetem. Bocs ha hosszú volt de ez ide illik most talán. -
BB9000
senior tag
válasz
SunMount3r #28255 üzenetére
Dual band WiFi ennél a cuccnál ha tényleg tud ilyet akkor se sokat számít, mert csak N-es WiFit tud, azt is csak 1 antennával. Ez a 150 MBps-ből látszik. A 802.11n specifikációja valóban lehetőséget az az 5GHz használatára, de ezt a router és kártya gyártók a gyakorlatban nem mindig implementálták, mivel ez csak opcionális. Az AC-s WiFi az, amit 5GHz es sávon használni is lehet.
Ez a Dual Band csak a megtévesztés miatt került bele a fejlécbe. Ne tévedj meg. Ennek az eszköznek a WiFije 802.11n es, MIMO nélkül. -
MADAND51
csendes tag
válasz
SunMount3r #28226 üzenetére
Sziasztok!
Nekem volt elsőnek X96 boxa itt a topicban. Semmi gondom vele, nem wifi-n használom, hanem kábelen (de kiírja, hogy milyen wifit talál.)
Én folyamatosan a droidot használom, SMB-n keresztül a PC-n vannak a filmek. Próbáltam az összes tesztfilmet, általában vitte, ami érdekes, hogy ha nem bírta a sebességet akkor nem szaggatott, hanem hosszabb ideig, lassabban játszotta le (pl. a 30 sec tesztet majd 40 sec alatt). A kadenciával gond van, de nem nézek ilyen filmet, az LE segít rajta, ha kell. Az LE-t csak próbaképpen futtatom időnként, de nem használom.
A 1080 P-lejátszást nem tudom, mert a TV nem tudja (HD ready Pana plazma).
A droidos Youtube rendesen megy, mondjuk macerás az eredeti távval, nekem agy síma wifis egér van rátéve, azzal jobb. A böngészés működik, de elég macerás.
Vannak a régebbi hozzászólásaimban tesztek akkorról amikor megvettem - ha nem is mind szakszerűek.
András -
mexel
veterán
válasz
SunMount3r #28235 üzenetére
Nem csak ennek a wifije nem megy LE alatt, hanem sok lejátszónak. Javaslom keresgélj rá a keresővel itt a topikban is melyiknek megy, melyiknek nem, igen-igen sok leírás van ilyesmiről is. Az új infók szerint hamarosan ezekneka wifiknek a drivere is benne lesz a LE-ben, vagy már van béta nem tudom, nem néztem csak olvastam hogy megoldódott elvben.
Az X96 működik, droid és LE alatt is. Az ajánlott is. De szerintem ne vegyél 1/8 GB-osat, droid alatt kifejezetten ellenjavallt. Nem kell a legdrágább lejátszó sem ha nem olyanok az igények de a legolcsóbbat se vedd. Találgd ki pontosan mire kell és aszerint dönts. LE- és droid párhuzamosan is elmegy. Ha filmezésre igényes vagy és sok minden fontos akkor arra használj LE-t ha játék-böngésző, vagy YT ( mert éppen nem jön be a LE YT-ja ) akkor arra ott a droid.
Egyébként nem olyan fekete az ördög amennyire lefestik... Riogatnak sokan a droidal, de alap funkciókra jó lehet simán ha be tudod állítani magadnak. Pár éve még azt mondtam használhatatlanok, de ezek az újak már sok mindenre jók. Csak ne várd el ugyanazt mint egy tablettől vagy telefontól. Ez csak egy média box.
Sd-ről meg ott a LE és váltogathatsz közöttük. -
blakey
titán
válasz
Amit feltelepítettem vagy rajta volt az szépen megy, YT 4K tökéletesen működik, Archos Player teszi a dolgát, Chrome-ot próbáltam, ezek jól működtek. Amikor úgy döntőttem, hogy kipróbálok egy S912-est akkor úgy voltam vele, hogy 1 hét múlva kézbevehetem, ezzel szemben 36 óra múlva már nálam volt és ment rá az akkori LE9-es (8.90.4), már az is jobb volt mint amit korábban próbáltam az S905-ösön de még voltak hibái, nem ment hálózatról egy-két egyszerű anyag, csak pörgött a fogaskerék, jelezte, hogy elindítva de semmi, aztán jöttek sorba a frissítések és egyre jobb lett a helyzet, most ott tartunk, hogy szinte minden tökéletesen működik, a Leia sokkal jobb, mint a Krypton, de azért még akad egy-két apróság, pl. menet közben nyomok egy infó gombot vagy bármit, hogy lássam az adatokat akkor röccen a film, ez még hiba, de szinte biztos, hogy javítva lesz, korábban a feliraoknál is voltak röccenések, most úgy látom, hogy javítottak rajta, mert észrevehetetlen. 1-2 4K-s tesztfájlt még nem visz, de ezek pl. a Leia alfa állapota miatt szerintem javítva lesznek. Szóval ajánlom az S912-est, de csak Mecool M8s Pro L-lel van saját tapasztalatom, LE alatt van minden ami kell, 2,4 GHz, 5GHz viszon a sok jó tulajdonsága mellett, Widewine L1, HDCP 1.x van egy gyenge pontja, a 100-as LAN, viszont azt maximálisan kihajtja, a Billy Lynns Long Halftime Walk HDR HFR anyag hálózaton keresztül röccenésmentesen ment, mondjuk valahol itt lehet a határa és ha ez így van akkor bőven elég normál filmnézésre, ha nem akkor ott az USB-LAN vagy az 5GHz-es Wifi.
(#28233) Beni2360
LE 9.X, S912 -
mexel
veterán
válasz
SunMount3r #28230 üzenetére
Akkor már a Mecool M8S PRO W is jobb választás lehet olcsóbb szegmensben, az nem eMMC bugos mint állítólag a nagytestvére, ez is Widevinre level 1 és nincsenek android alatt lejátszási hibái mint a többi lejátszónak ( ami egyébként már megoldott), 2/16 gb, a LE ugyanúgy fut rajta mint bármelyiken, és úgy néz ki hamarosan a wifije is jó lesz amint kszaq beleteszi az új kiadásokba. Jobb mint a TX3 mini vagy az Alfawise S95 mert azok kijelzősek ( bár állítólag a TX3 mini kijelzőjére is lesz megoldása kszaq-nak LE alatt, de droidon custom romoknál okozhat gondot és eléggé felesleges az a kijelző)
Annyi tény hogy kínából a 22$ kütyü még áfamentes, a nagyobbik meg éppen nem fér át rosszabb esetben. Igaz régebben itt azt mondták nekem ne ajánljak olcsó lejátszókat mert pár $ nehogy számítson már, és hogy csak bevált típus legyen.
Vagy valóban ott az X96 ami ajánlott csak kicsit drágább, és másik topikba le is írják hogy tökéletesen megy rajta az android ( 6-os van rajta, azon nincs lejátszási bug), egyedül a miracast-al nem boldogul a gazdája de az talán nem box függő. -
djnice
veterán
válasz
Még egyszer mondom, ne akarj androidot ennyiért. Vegyél egy TAP 1-et 22$-ért és nem lesz se vám, se áfa, megvagy 6000 Ft-ból. Mit kell ezen gondolkozni???
Ha android kell, úgyis lesz Minix Neo U1 az aprón olcsón a HDR miatt, én is 22-ért adtam el. -
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #28219 üzenetére
De emlékszem. A hang viszont nem csúszik, hanem pár mp kimaradasal indul.ez lehet zavaró valakinek, nekem nem. Amúgy sem szokásom film közben tekergetni.
Értem hogy a tokeletest keresitek, de bőven van élet a 720p zónában is.Amúgy a lepel alatti dolgokkal is messze ez a legélvezetesebb mediacenter megoldás a piacon, az áruk meg mindent visz , most 8ezerert rendeltem, de az 1 gigás 6ezer lett volna, vicc ez az ár-ertek arány.
-
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #28215 üzenetére
Ezzel a hozzáállással te még jövő nyáron sem fogsz venni semmit.
8-10.000 Ft-ról beszélünk! Te ezért a pénzért hibátlan Android működést vársz el! Na az nem fog menni, ennyi pénzért a LibreELEC az ami tökéletes. Ha Android kell akkor ott a Minix, Zidoo stb.
A youtube esetében pedig egy nem hivatalos kiegészítőről beszélünk, amit valaki jófejségből fejlesztget (csakúgy mint a LibreELEC-et), ráadásul egy inputstream.adaptive plugin is közrejátszik. -
blakey
titán
válasz
Bátran bevállalhatsz egy S912-est, minden egyes frissitéssel csak javul és már mostani állapotában is kiváló LE9-cel, 1-2 dolgot kell még javítani de az elmúlt két hétben is sokat javult, a tegnapi megint jobb és ez csak javulni fog, most napi szinten használom és jó.
-
hunaqua
addikt
válasz
Akinek gyakorlati tapasztalata van hibákkal kapcsolatban az S912 alatt,az jelezze.Jelenleg csak arról megy a társalgás,hogy sz@r LE alatt,meg nem ajánlott ,meg stb.
Miért nem ajánlott? Mi a sz@r? Mi nem működik rajta ami szervesen akadályozza a működést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- BestBuy ruhás topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Távcső topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged