- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
-
Joshi
titán
válasz
blakey #97203 üzenetére
Mármint a Homatics Box R 4K Plus boxokon nem megy? Mert az nagy gáz, hiszen ti pont ezeket a boxokat reklámoztátok hogy ez mekkora jó cucc lesz CE-re.
-
blakey
titán
válasz
blakey #97185 üzenetére
+ valóban rendelkezik licensszel, de valami nem kerek körülötte. Szerencsére dolgoznak a hibák elhárításán, pl. HBO Max appon keresztül 1080p Dolby Vision/Atmos. Kodi keresztül 4K. Netflixnél fordítva, app 4k, Kodin keresztül 1080p. Van, akinek a Disney-vel van gondja, talán az Atmos-szal, előfizetés hiányában nem tudom megnézni. Prime és SkyShowtime egyelőre jónak tűnik. A többi problémát is próbálják orvosolni, meglátjuk, hogy mire jutnak.
-
-
-
Imi1981
veterán
válasz
blakey #96946 üzenetére
Jobban szeretik akiknek csinálom majd a gyári streaming felületet. Engem nem érdekel mert nekem már csak olyan boxaim vannak amik amikre van streaming ( Apple-TV, amazon fire tv 4k max, shield tv). Amúgy nagyon gyors ezen a mini PC-n a libreelec! Pedig egy kis gyenge gép amin a Windows 10 lassúcska de libreelec száguld rajta. Meg is tetszett és lehet meghagyom lejátszónak.
-
Imi1981
veterán
válasz
blakey #96944 üzenetére
Pedig jó lett volna. Nem nekem hanem haveromnak aki így böngészőben tudta volna nézni hbo maxot (próbáltam libreelecen Chromeban és megy szerintem full HD -ban mert szép a kép. Amazon prime video is megy viszont az 480p körüli felbontásban. Még gyorsan is működik! Neki jobban tetszik az eredeti streaming felhasználói felületek. Engem nem érint én csak érdekesség miatt néztem meg.
-
Elemental
addikt
válasz
blakey #96901 üzenetére
Véletlenül olyan hibába nem futottatok bele, vagy visszajelzés nem jött valamilyen csatornán, mint ami nálam van?
Hogy a DV videók sötét képernyővel indulnak, majd leállítás, indítás, és akkor már jó. Most már szinte minden DV úgy indul.
Lehet, a tévével is összefügg, sony A83J.Homatics coreelec dolby vision
-
rostiron
őstag
válasz
blakey #96797 üzenetére
Próbáltam , ha átkapcsolom 1.0-ra akkor sehol nem ad hangot.( pedig szerintem ott jónak kéne lenni ) A leírásban ez van.
Move this switch to toggle between USB Audio 2.0 and USB Audio 1.0 connection. Use USB Audio 1.0 for plug and play. Use USB Audio 2.0 on an Apple system.
-
mikrofon
veterán
válasz
blakey #96785 üzenetére
"Ez TV probléma"
Ez igy van, amire eddig nem volt megoldás, most viszont lett.
Azért írtam ide, mert szerintem ez az jelenti, hogy lehet még olyan box amivel most már működik a TCL tv-vel is a CEC.
Nem rég elég nagy akció volt a TCL tv-kre így lehet pát TCL használó itt is... -
vargalex
Topikgazda
-
dave0825
őstag
válasz
blakey #96778 üzenetére
Ugyanoda írtam bele az enyémbe még régen, és működött azóta is, beleírtam a Nexus-on lévő guisetting.xml-be, azon nem működik.
Bár most adtál egy ötletet. Rémlik az advancedsettings.xml, abban ez van nekem:<advancedsettings>
<cache>
<buffermode>1</buffermode>
<memorysize>524288000</memorysize>
<readfactor>20</readfactor>
</cache>
<seeksteps>5, 10, 30, 60, 180, 300, 600, 900, 1800</seeksteps>
<playlisttimeout>40</playlisttimeout>
</advancedsettings>
Megnéztem, átraktam Nexus-ra ugyanezt, most megjelent a -5,5 a listában. Az az érdekes, hogy az enyémen, 9.2.8-on simán a guisetting.xml-be írtam be az előbb a musicplayer.seeksteps sorba, és mégis működött, nem az advancedsettings-be írtam kellett, mint a videó léptetést.
Szerk.: érdekes, a zene sor működik Nexus-on is, csak a videó sor nem, akkor ahhoz mindenképp kell az advancedsettings.xml, de ezek szerint 9.2.8-on is kellett, csak már elfelejtettem.Szóval köszi, sikerült.
-
dave0825
őstag
válasz
blakey #96772 üzenetére
Igen, csak ha már magát a repót nem engedi telepíteni, ott a gond... Movieshark meglett, thoradia nem megy, de Csicsóka transmission-jét megtaláltam.
Valahogy úgy érzem, a Nexus-t kár volt fölraknom, talán több a kiegészítő a Matrix-ra, vagy maradtam volna inkább 9.2.8-nál, arra legalább van minden.Közben rájöttem, 20 alattiak Matrix-ok, 20-tól Nexus.
-
mexel
veterán
válasz
blakey #96755 üzenetére
Úgy értettem hogy adott, ugyanazon az androidon van-e különbség egy maven kodi, a "gyári" kodi vagy matrix-nexus stb között, vagy minden teljesen a droidon múlik?
Mert CE-hez képest sok különbség van a CE javára, nagyon látható volt mindig is, de most egy Slimboxos alig piszkált droidon nagyon tré nekem a CE-hez képest. -
kokokka
addikt
válasz
blakey #96716 üzenetére
Nem a méret az, ami miatt visszatetsző. Nekem mondjuk amiatt is az, de ez most mindegy. A logó amit rátettek, az amiért elindult ez a szál. Mert az bizony tetszik nem tetszik értelmetlen egy ilyen nem is tudom min. Lehet itt 80hz-ezni, meg Bose-hoz hasonlítgatni (pffff) a mérete miatt, csak semmi értelme. Aki akarja úgyis megveszi majd (ahogy a soundbarokat is veszik, sokszor horror árakon) de nem kell úgy beállítani, mintha a három betű miatt ez valamit is érni fog majd THX viszonylatban. És ez nem rád vonatkozik....
-
djnice
veterán
válasz
blakey #96664 üzenetére
Jó lassú ez az 5.4-es kernel sajnos...
Érdemes kipróbálni ezt a beállítást, sokat gyorsul a GUI és végre nem akadoznak a filmek a GUI előtérbe kerülésekor / feliratok megjelenítésekor:<advancedsettings>
<gui>
<algorithmdirtyregions>0</algorithmdirtyregions>
</gui>
</advancedsettings> -
-
gyűrű
addikt
válasz
blakey #96596 üzenetére
Ezen van. Gondolom mind ilyen..
-
RVR400
veterán
válasz
blakey #96301 üzenetére
Ha tényleg tudja a Dolby Visiont, akkor jó, én csak HDR-t láttam, de nem kerestem túl bőven.
Mondjuk a Leap-S3 akkor is féláras a Homatics-hoz képest, nyilván ki mennyit akar elkölteni, és mi mennyi plusz kiadást ér meg neki.
blakey : Közben szerkesztettem, bocsi. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
blakey #95924 üzenetére
Írtam, hogy adathibákat produkál, ami egyértelműen kiderül a log-ból, lejátszás közben is volt, hogy ugrott egyik számról a másikra. Két másik Pendrive-al nem csinálta ugyan ezt az "eszköz", azokkal hibátlan. És PC-be dugva is ugyan úgy melegszik és hosszú távra biztos nem hagyom benne egyik "eszközömben" sem, nehogy még az USB port-tot is gallyra vágja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged