- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicsóka
őstag
válasz
blakey #35311 üzenetére
Sokan nem használnak itt droidot rajtunk kívül is, de azért csak bele kéne tenni valamilyen formában, a droidba rebootolás lehetőségét. Nem jöttem rá, hogy nálad mi okozta a galibát, amikor a droidba bootolás után, azt kikapcsolva, nem indult le az OSMC SD-ről. Jó lenne ha még valaki kipróbálná ezt. Az rc3.3-ban benne van már ez. Ha bárminemű rovására megy ez az OSMC-nek, kiveszem, és nem lesz ilyen lehetőség. Elvégre ezzel nem veszélyeztetek, egy jól belakott rendszert. Nem kell minden LE-ben megszokott igénynek megfelelni.
Ha senki más nem teszteli, akkor is kiveszem ezt a funkciót, úgy hogy rajtatok múlik a sorsa. Az nem elég hogy nálam hibátlan.A confuence bőrt szoktam használni, csak ezért tettem bele fixen, hogy a sok teszt alatt ne kelljen mindig lehúzni.
-
Csicsóka
őstag
válasz
blakey #35268 üzenetére
Estuary skin, kikapcsoló gomb átirányítás Advenced Power Menu-re.
ss
mcedit /usr/share/kodi/addons/skin.estuary/xml/Home.xmlF7 keresésbe, value="804"
Alatta lévő sort erre módosítani:
<param name="onclick" value="runaddon(script.advanced_power_menu)" />
F2 mentés, F10 kilépés.
-
válasz
blakey #35260 üzenetére
Annyit a beállításokkal kapcsolatban tudok segíteni, hogy nem állítottam semmit.
Ahogy telepítve lett, úgy indítottam el a filmet, kizárólag az összefoglalóban leírtak szerint a hangot állítottam be, ahogy le van írva az erősítőhöz. Van olyan film, ahol lehet állítani a hangsávot, így akkor gondolom a filmben lesz a hiba. Ezt a problémát elengedem.
A másik kérdés maradt. Hogyan kell lejátszani menus bluray-t a kodiban? Melyik fájlt kell indtani?
-
Csicsóka
őstag
válasz
blakey #35238 üzenetére
sudo su -
remotecfg /usr/local/etc/remote.confErre mit mond?
Ilyesmit kell:curpara:factory_code ff000001
curpara:work_mode 00000000
curpara:repeat_enable 00000001
curpara:repeat_delay 00000028
curpara:repeat_peroid 00000027
curpara:release_delay 00000079
curpara:debug_enable 00000001
curpara:fn_key_scancode 00000012
curpara:left_key_scancode 0000005a
curpara:right_key_scancode 0000001b
curpara:up_key_scancode 00000006
curpara:down_key_scancode 00000016
curpara:ok_key_scancode 0000001a
MOUSEMAP_LEVEL: ircode = 0x0, keycode = 90
MOUSEMAP_LEVEL: ircode = 0x1, keycode = 27
MOUSEMAP_LEVEL: ircode = 0x2, keycode = 6
MOUSEMAP_LEVEL: ircode = 0x3, keycode = 22
KEYMAP_LEVEL: ircode = 0x59, keycode = 116
KEYMAP_LEVEL: ircode = 0x6, keycode = 103
KEYMAP_LEVEL: ircode = 0x16, keycode = 108Még az is lehet, hogy a remotecfg átmásolásakor elveszett róla a futási jog.
Adj rá futási jogot.chmod +x /usr/local/bin/remotecfg
-
Csicsóka
őstag
válasz
blakey #35232 üzenetére
Nem kell futási jogot adni már az /etc/rc.local-ra. Már ezt a hibát régen javítottam. Csak az rc1 ben volt még így.
osmc user alól nem is lehet, ezért pofázik vissza.sudo su -
Lesz szép piros/kék prompt, jelezve hogy teljes a hatalom a cucc felett.
De mivel én ritka lusta vagyok, ezért tettem egy alias-t az /etc/bash.rc-be, így elég ss-t ütni, és már is van root jog.
-
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
blakey #35170 üzenetére
Szia!
Tanix minin 8.90.4-ből 8.90.5-öt csinálni, hogy a legegyszerűbb? Kell a dtb-vel egyáltalán foglalkozni?
Devel-eket kihagytam, de most ehhez kedvem lenne.
(még a régi vason régi LE jarvison az update mappába másolgattam az új img-t, de itt direktebb megoldás is van.) -
Joke21
aktív tag
válasz
blakey #35163 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a bluray filmeknél 4:2:0 -van, a 4:4:4 -nek nincs előnye:
"Now, its importance with smaller text is undeniable, but what about movies? 4:2:0 subsampling has been an industry standard for a long time now, and it isn't without reason. The benefits of having full color in video are debatable, especially at 4k. It would be tough to recognize the difference between a full 4:4:4 sequence and the same content in 4:2:0.
4:2:0 is almost lossless visually, which is why it can be found used in Blu-ray discs and a lot of modern video cameras. There is virtually no advantage to using 4:4:4 for consuming video content. If anything, it would raise the costs of distribution by far more than its comparative visual impact. This becomes especially true as we move towards 4k and beyond. The higher the resolution and pixel density of future displays, the less apparent subsampling artifacts become."
-
junkpod
veterán
válasz
blakey #35160 üzenetére
Köszi a beállítási infót. Lassan kíváncsi leszek a Leia-ra.
Deinterlace-et miért jó kikapcsolni? Ha kikapcsolod akkor interlaced jelet küld a tv-nek és arra bízzuk a deinterlace-t?
444 10 bit milyen tv-nel lehet jó, gondolom csak teljes supportnal van értelme, illetve csak 4k hdr forrásokra jellemző ez és a fhd-h264 vagy fhd-h265 rilízeknel ez nem számít? -
Csicsóka
őstag
válasz
blakey #35157 üzenetére
Köszi a tesztet!
Ez a kedvező eredmény egyben azt is jelenti, hogy érdemes tovább foglalkozni a témával.
Van még tennivaló bőven, de ez fontos mérföldkő.
Még ma ráeresztem az rc3.1-re az 5.-én kiadott frissítéseket, ami a KODI újra fordított változatát jelenti főleg.
Az új boot image minket nem érint, az csak Vero 4K-ra jó.A távirányítóig még nem jutottam el, de az 8-as LE féle conf nem lesz jó hozzá, inkább a 9-es. Ejelhar kolléga korábban már írt erre megoldást.
A frissítés is kérdéses még, mert a gyárit, amit az OSMC kiad a vero4-hez, nem lehet ráereszteni, mert azt hiszi hogy eredeti vason fut, és felül írhatja a dtb, boot partíciókat az eMMC-n, ha van kernel frissítés. Ez most 5.-én is így történt. Ki is kell majd venni ezt a funkciót a programból.
Időközönként nekem kellene majd megoldani a frissítést. Erre még nincs kidolgozott elképzelés. -
TCr
veterán
válasz
blakey #35140 üzenetére
Már hogy az addon tud csak sorozatfeliratot keresni?
Mert a weboldalukon vannak filmfeliratok is, tegnap pl. erre kerestem rá próbaképp LE alatt, nem találta sem "automatikusan", sem beírással. -
cdl
senior tag
válasz
blakey #33912 üzenetére
Kedves blakey.
A hangmizériám megoldódott, ha emlékszel még rá.
Bekerült a hangkeltők közé egy 7.1-es erősítő, így gond nélkül tudom már nézni a Homelandet és az Altered Carbont is.
Persze nem ez volt a fő ok, hanem a HDMI és a hálózatos lejátszás.
Nem gondoltam, hogy ilyen egyszerű lesz a NAS-ról zenét lejátszani.
Nem kell külön program, csak az erősítő kijelzőjén keresztül kiválasztom a kívánt számot, és már szól is. -
Stehe
aktív tag
válasz
blakey #35056 üzenetére
Köszi!
Igen, 7-esről frissítettem, nem tudtam, hogy nem lehet ráhúzni. A címke nevének módosítására nem megoldható teljes újratelepítés nélkül? Mert jó lenne, ha a beállítások megmaradnának...
Illetve MiniMxIII-hoz akkor a helyes devicetree a "gxbb_p200_2G_1Gbit.dtb"?
Este újabb próba akkor...
-
Csicsóka
őstag
válasz
blakey #35049 üzenetére
Az is probléma, hogy eredetileg csak eMMC-ről futtatható. Ez az eMMC, nem is android szabvány, mivel nincs is android jelen. Van rajra pld. /dev/vero-nand/root device. Ilyen androidos boxon nincs. Most az fog következni, hogy lehúzom Git-ből az egész 4K forrást, majd bele nézek a kernel konfigba, hátha meglesz a magyarázat a más vason nem indulásra. Ha megtalálom újra fordítom a kernelt, vagy az egész rendszert.
-
Csicsóka
őstag
válasz
blakey #35047 üzenetére
RPI-re fordított kernel egyáltalán nem jó nekünk, azt meg sem próbálom, mert nagyon különböző a két vas.
Nem is a telepítés itt a probléma, azt már megoldottam. A Vero kernel elindul, de még az initrd-ig sem jut el, azonnal rebootol. Elképzelhető hogy megnézi milyen vas van alatta, és ezért. Ez még persze csak feltételezés. -
Csicsóka
őstag
válasz
blakey #35034 üzenetére
Tapasztalat szerzésnek jó volt vele foglalkozni, most is tanultam új dolgokat, már ezért megérte.
Ha sikerülne rendesen gatyába rázni, és megjavulnának ezek a hibák, jó rendszer lenne szerintem is, és akkor érdemes lesz vele tovább foglalkozni.Ha lesz folytatás, akkor a frissítés dolgot még meg kell vizsgálni, mert a jelenlegi helyzetben ezt nekem kell megoldani, nem lehet az OSMC újabb verzióira egy az egyben frissíteni.
-
hentes555
senior tag
válasz
blakey #35008 üzenetére
Tudom, hogy csak ennyi, de valamiért akkor is tetszik, sokat menne seedelős módban, kikapcsolt tv-vel, akkor már nem baj, ha mutatja az időt is
MXQ Pro+ jó lenne a 905W-sek helyett, erről mik a tapasztalatok?
Most ezt néztem, 12 fölé nem akartam menni, de ha annyival jobb, akkor megveszem így 13-ért kb, ha nem akkor marad a TX3 max GB-ről. Ott nagyon tetszik az Alice UX, az fogott meg benne. Itt geekbuyingon van valami, amivel csökkenteni lehet az árat? Email címért kaptam 4%-os kupont, de az akciósra nem érvényes és kb. az összes tv box akciósként van hirdetve.. -
dugesz77
őstag
válasz
blakey #35019 üzenetére
Nálam meg a 8.90.4 LE nem akar normálisan működni a M8S Pro+-on állandóan fagy, összeomlik már próbáltam szinte mindent. Ellenben KI PRO- n meg szinte tökéletes
Minden megy ahogy mennie kell. Igaz nálam nincsenek kifejezett háklis teszt fájlok csak sima filmek azokkal nem hibázik.
OSMC -t is csak ezekkel a filmekkel ,zenékkel teszteltem nálam nem volt ilyen hiba mint nálad. Freki váltás működött rendesen. Talán egyszer fordult elő egy olyan ,hogy a rendszermenü a kép előtt maradt nem lehetett bezárni/eltüntetni egy újraindítás megoldotta. -
blakey
titán
válasz
blakey #35006 üzenetére
Nem bírtam ki, M8S Pro+-on is kipróbáltam az OSMC-t, sajnos ua., médialejátszóként elvérzik, frekiváltás esetén néha lefagy, ha kikapcsolom akkor többnyire jó de nem megfelelő az fps. Nekem gyanús, hogy MM kernelt használnak, mert 1 pixelsorral balra van csúszva a kép és LE alatt MM kernel esetén volt ilyen. Amúgy tetszene a koncepció és jó is lenne de egyelőre alap hibákkal küzd így nem tudom ajánlani médialejátszónak.
-
hentes555
senior tag
válasz
blakey #34992 üzenetére
Köszi a választ!
Ahogy néztem ami 905X-es azok közül nem nagyon láttam kijelzőset, pedig az nagyon tetszik rajta.
Meg ha jól tudom, annyi a különbség, hogy az X 60 fps-en játssza a 4k-t, a W pedig 30-on, nem? Ha csak ennyi, a rendszer többi részének sebességét nem befolyásolja akkor nincs baj, úgyis csak full HD-n lenne használva, 4k kijelzőm nincs és valószínűleg még jó ideig nem is lesz. -
krsanko
tag
válasz
blakey #34748 üzenetére
Ezzel sem jó.Mindenkinek köszönöm az eddigi segítséget,de én mára feladom,du. 3óta szívok vele.
Azért még szívesen veszek ötleteket vajon hogy a bánatban lehetne rávarázsolni az LE-t -eddig már több boxot is LE-ztem és elsőre sikerült mindegyik,ez kifogott rajtam,majd holnap du.folytatom.Jó éjt Mindenkinek. -
Suineg
senior tag
-
Suineg
senior tag
válasz
blakey #34668 üzenetére
Már próbáltam de nem nyerő a dolog.Ha a felette és alatta lévő verzió le tudja kérdezni a filmadatokat akkor pont a 16.3 miért nem tudja? És elötte tudta. Az Universal Movie Scrapper is tudomásom szerint a TMDB és a IMDB-n keres elöször vagy még utána más egyebeken, de nem megy ez sem. Más ötlet? Egyébként te milyen firmet és Kodit használsz ami neked tökéletes?
-
mexel
veterán
válasz
blakey #34648 üzenetére
Ne engem győzködjetek éppen a felettem szóló krsanko írta pár hsz-el feljebb hogy így használja a boxot. Fentebb pedig más adott konkrét típus megnevezést erről.
Mégegyszer írom: itt olvastam a fórumon, és azt állították működik. Én akkor tudok konkrétumot mondani ha próbáltam, addig csak azt mondtam ha létezik az jó dolog.
Egyébként azért tisztában vagyok vele mit jelent egy AV kimenet.dgyuri0123: nem is a boxra írtam ha nem a többi motyóra amiket használok vagy gyűjtök
Ott még a házimozierősítőt sem nagyon kellen emlegetni
-
darvinya
titán
válasz
blakey #34473 üzenetére
5 év stimmel, de én sem veszek 5 évente Tv-t, s így átlag sem.
Csak azért vetem fel, mint álprobléma, mert betévedő user az látja ez nem, az döcög, végén oda biggyesztve 10bit-esre gondoltak.
Miközben neki nincs megjelenítője hozzá, s ezzel nem is kellene ezzel foglalkozzon. -
headhunter
addikt
válasz
blakey #34449 üzenetére
Japán anime rip készítők vannak rákattanva a Hi10P-re. (x265 10bit miért nem jó nekik...
)
"TV Box"-ok közül akkor maradt kettő vagy egy mini pc a lejátszásra. (1080p)
"...You need a Apple TV 4K, NVIDIA Shield or Intel I series machine that has a decent CPU package to do 1080p Anime CPU software decoding and playback..."
-
kmarci25
veterán
válasz
blakey #34124 üzenetére
Persze sokaknak gondja lesz/van, de szerencsére nem tartozom közéjük, megoldottam a távot a Beelink-re is.
Ettől függetlenül nyilván, ha új box-ra lesz szükségem, akkor olyat veszek (ha épp lesz olyan), ami nagyobb támogatottságú, jobban felvértezett, mint a mostani. De egyelőre (miután szerencsére meg tudtam eddig oldani minden problémámat), nem akarok újat venni.
Az lenne a legjobb, ha a szolgáltatók is (HBO, Netflix, Amazon, Hulu stb.) is foglalkoznának a kodival, és saját addon-t fejlesztenének. De ilyenkor mindig észreveszem, hogy bilibe lóg a kezem... -
kmarci25
veterán
válasz
blakey #34121 üzenetére
Értelmeztem a hsz-t, de a helyzet ennél picivel bonyolultabb. Feltételezem, bár erről még nem volt szó, hogy pl. a Netflix android alatt a saját alkalmazásában használható max 4k felbontással. Ez számomra nem opció, mert a Netflix nagyon kevés magyar feliratot tartalmaz, és egyelőre csak az LE alatt képes arra, hogy külső feliratot további bűvészkedések nélkül megjelenítsen. Tehát android alatt saját app-ból ez nem megy. Ezért nem használok Chromcast-ot sem, plusz ott emlékeim szerint baj volt a kadenciahelyességgel is.
Persze, megérné lecserélni, de minek? Annyit nem megyek előre vele. Oké, hogy nem egy nagy összeg, de aki a kicsit nem becsüli...
-
kmarci25
veterán
válasz
blakey #34118 üzenetére
Tehát LE alatt semmi előny, android alatt viszont VOD szolgáltatásoknál támogatja a 4k-t. Jól értem, ugye? Én a kadenciahelyesség miatt mindenképp LE-vel használnám a boxot, így viszont nincs értelme lecserélnem olyanra, ami tudja a widevine L1-et, inkább a kicsit barkács megoldásokkal és max 720p-n használom az HBO Go-t és a Netflix-et.
Szerk.: dugesz hsz-e alapján, akkor nem kell begépelni azt a 2 sort ssh-n, de ugyanúgy 720p. Akkor ez nem éri meg, hogy lecseréljem a boxot.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
blakey #34096 üzenetére
Szvsz, ilyen nem lehet normálisan működő cég esetében.
Mondjuk a világhírű, remek gyártmányairól ismert Blakey & Ejelhar Company kibocsájt egy hibás szériát, az általuk forgalmazott legújabb és elkapkodott termék alultervezett táppal került forgalomba.
Nos, semmi vész, a brand védelmében azonnal visszahívjuk a teljesen elhibázott eszközöket, mivel a viszonteladókkal olyan szerződést kötöttünk, amiben ez a kitétel/jog tételesen benne van.Bár a Blakey & Ejelhar Company számára az is fontos, hogy az alkalmazottak jól érezzék magukat, de elsősorban nem ezért fizeti őket. Az ügyvédei azért kapnak egészen tűrhető fizetést, mert az ilyen előre nem látható és tervezhető/ de kalkulálható esetekre is gondolniuk kell szerződéstervezet készítése közben.
Vagyis nincs gond, a hibás termékeket visszahívja és makulátlan minőségű gyártmányokra gyeréli a Blakey & Ejelhar Company saját költségen a brand védelmében, mivel tudja, akár már rövidtávon is is sokkal többet vesztene ha nem tenné. -
Ejelhar
senior tag
válasz
blakey #34090 üzenetére
Értem én, ez nem az a termék, nem entreprise kategória aranyárban mérve, de a hibás széria miért nem lett a gyártó által azonnal visszavonva?
Ha nem teszi meg, akkor nem lehet ajánlott termék, illetve csak addig amíg szerencséje van. Nos, az most fogyott el, a piacon hibás modelljei is kaphatóak. Nos, szerintem ez a tény eleve kizáró ok egy "ajánlott termék" esetében.Mert ugye itt is mit tudunk mondani: hát a fasz tudja mitet is csinál ha megveszed. Lehet, nagyon perfekt, a sebessége és a funkcionalitása ottan van a topon, helyből beájulsz tőle.
De benne van a pakliban, hogy a boot után 5 másodperc múlva befagy, hát akkor viszont így jártál öcsém/lányom, ennyi volt. Lehet próbálkozni újra.Szvsz az ilyen ne legyen itt ajánlott kategória.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
blakey #34087 üzenetére
Mondjuk némileg más hardware irány, de a hozzáállásnak itt is annak kéne lennie, az igazi brand-et jelzi: az IBM vagy Dell szervereket azért veszik a népek inkább felárral, mert megbíznak bennük, "ajánlott termék".
Na most, náluk is előfordultak bakik ( pl. hibásan tervezett táp, vacak soft), de villámgyorsan kivonták a piacról, a support azonnal és szó nélkül cserélte a hibás termékeket és soha többé nem kerültek forgalomba.
E cégek pont fordítva viselkedtek, ezen inkább veszteségünk legyen mint profitunk, de a hibás termékek olcsósított újraforgalmazása már rövid távon sem éri meg, mert komolyan rombolja a brand hírnevét.Nos itt, a taglalt esetben ez elmaradt, vakuljon a parasztja meg csörögjön a kasszában a pénz, ha már szart is gyártottunk, hát azon is túladunk majd okosba. Szerintük ennyi belefér. Nos, szvsz ezért nem ajánlott kategória szerintem, így nem lehet viselkedni.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
blakey #34081 üzenetére
Szvsz teljesen jogos DoItYourself eljárása, ez így nem az ajánlott kategória.
kb. egészen elképesztő a WZX autógyártó új XY modellje, nagyon jól sikerült, minden tekintetben felér a prémium kategória kétszeres/háromszoros áron kapható termékeivel. Bár igaz, van olyan sorozat ami el sem indul, vagy 500 km után szétesik a sebváltó, de ha szerencsénk van, akkor nem ilyet kapunk ki.
A megoldás ha a gyártási szórás miatt -különböző helyekről- rendelünk egyszerre ötöt, az egyik csak rendben lesz. Na, az az egy viszont nagyon hasít majd, elégedettek leszünk. Ajánlott kategória.
-
dugesz77
őstag
válasz
blakey #34081 üzenetére
Tényleg furcsa az egészben,hogy elkezdték ujjra árulni az első szériát. Azt hangoztatta anno minden webshop, hogy az összeset visszaküldték a gyártónak + ha valakihez mégis került belőle akkor szinte szó nélkül cserélik/refund (emlékeim szerint Gearbest adott ki ilyen nyilatkozatot) . Két hónapig a javított boxot árulják , most meg megint rosszat
Amúgy meg én is csak ajánlani tudom, nagyon stabil ,jó box ( már ha valaki a javított verziót kapja) -
-
trafipax
tag
válasz
blakey #34051 üzenetére
az alján van egy vonalkód de más számokkal. Én ebből azt veszem ki hogy 20170904
Gondolom ez lehet a verzió száma.
Közbe írtam a Supportnak: We are currently out of office now from Feb 14 to Feb 20 celebrating Chinese New Year.
Boldog új évet kívánok innen is nekik...Reset gomb nincs. Párszor még próbáltam ki/be kapcsolgatni, de amint feláll az Android van kb 4-5 másodperc amig működik, utánna megfagy.
kétszer dobott hibaüzit: setting has stopped, meg system UI has stopped.... aztán fagyás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Linux felhasználók OFF topikja
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Viccrovat
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- B550M Steel Legend, Ryzen 5 5600X, 32Gb DDR4 3200MHz CL16, Radeon RX 6750 XT 12Gb, 1TB M.2 PCIe 4.0
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest