- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
blakey #40591 üzenetére
Ige, fájlkezelőből megy - egyesével nyitogathatom a képeket, videókat, de lépegetni nem lehet közöttük. Szóval, ez így nem jó.
Olvasgattam a neten ls több embernek is ez a problémája, már évek óta. Mint funkció jelen van a képnézegetőben, ha videó a következő fájl, akkor azt játssza, de sajnos mindenféle probléma van vele: csak hang megy, nem indul a videó, csak egy előnézeti kép van, lefagy, stb. Azért ez nem olyan ördöngös dolog, hogy ennyire bugos legyen már hosszú ideje: videót tud a rendszer lejátszani, képet is (majdnem). akkor mi a gond azzal, hogy a fájlok között lépegetve, hol videót, hol képet játsszon le? És miért kell innentől kezdve a videónál gyakorlatilag a használhatatlanságig lefosatni az egész rendszert?Komolyan nem értem, hogy alapvető dolgok, amik más, sokkal egyszerűbb hardveren futó, sokkal primitívebb lejátszókon problémamentesen működnek, azok itt miért nem? Pl, nincs normális gyorsítás és lassítás a lejátszáskor (a lassan 8 éves Popcorn a200 hanggal tudott 3-szoros lejátszást, és szépen ment neki a lassítás/gyorsítás is), vagy a még felvétel alatt lévő anyag esetén, nem tudja dinamikusan jelezni, hogy menyi van vissza a már felvettből és abban csak nagyon lassan lehet előre, hátra pozicionálni (az Amiko Alien2, a maga gagyi szoftverével ezt simán megoldotta - de eddig bármelyik pvr eszköznél se volt ez hiány).
Hiába a KODI jó ötlete, hogy egy univerzális eszközt hoz létre, ha közben ilyen alapvető funkciók döcögnek, vagy hiányoznak. Annyi, mindent jól megoldottak benne de úgy látom van dolgok, amiken nem tudnak átlépni. Nem hiszen, hogy a fent leírt két ficsőr működésének akadálya lenne, csak le kellene őket programozni -
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
blakey #40588 üzenetére
De onnét, újra és újra meg kell nyitni a fájlt: megnyitom, megnézem, bezárom, lépek a következő, megnyitom, megnézem, bezárom,...
Olyat keresek, ami olyan mint a képnézők szoktak lenni, van bennük "next", "prev" funkció, ami a léptet a következőre/előzőre és mutatja/lejátssza, akár videó, akár kép az. -
vargalex
Topikgazda
válasz
blakey #40584 üzenetére
Éppen azért kérdeztem, mert Kodi 17 alatt változtak az attribútumok/tag nevei. Így érdemes módosítani LE8 alatt.
-
-
stigma
addikt
válasz
blakey #40496 üzenetére
Hi, ebben igazad van...
Kép és hangkülönbséget htpc vs m8s pro+ hoz képest tudok mondani hogy másabb és hasonlitani nem akarom.Tény ahogy is irtaf az általam felsorolakkal sem biztos hogy jobb lesz, még ha 3x annyit is költök rá, mert ugyanabból ,,épitkezem".
Köszi szépen.
OMSC még nem próbaltam de ha lesz időm hétbégén megteszem.
-
Csicsóka
őstag
válasz
blakey #40447 üzenetére
Érdekes eredmény született a GPU Overclock bekapcsolásakor az S905 alap 500 MHz-ről szépen felváltott 792MHz-re (cat /sys/class/mpgpu/cur_freq). 4K demók lejátszásakor, az üresjárati 44 C-ról szépen felmászott 61-62 C-ra és ott beállt.
Ez után kikapcsoltam a húzást, visszahűlés után megint megnéztem, és magasabbra kúszott, egészen 66-67 fokig a hőmérséklet, ugyan azon 4K anyagon.
Pont fordítva történt mint ami várható volt. -
korcsi
veterán
válasz
blakey #40432 üzenetére
A letöltött: LibreELEC-S905.arm-8.2.4.2-S905Test-1529136339.img.gz kitömörítve:
LibreELEC-S912.arm-8.2.4.2-S905Test-1529136339.img
912 lett belőle. Ez a probléma az update-nél, a tar-ban szintén LibreELEC-S912.arm-8.2.4.2-S905Test-1529136339 könyvtárnéven vannak a dolgok.
Friss telepítésnél nyilván nem számít. -
pinnacle
nagyúr
válasz
blakey #40388 üzenetére
Köszi! PCM-el sincs hang. Beelink MXIII II-m van, 8.2.3.1 LE-vel. Meg tudnád nézni ezt a felvételt, hogy nálad van-e 5.1-es hang?
-
darvinya
titán
válasz
blakey #40369 üzenetére
Aki szakmában van érti felbontássűrűség elhagyásával is.
Szívesen elmegyek arra, csak beillesztetted Csicsóka boot folyamat alá a képet? (Gondolom nem, mert akkor már más lesz)(#40368) ztsoft
Ha most visszarakod LE-t, s minden alaphelyzetben próbálod, akkor is jobb lesz?
-
ztsoft
őstag
válasz
blakey #40356 üzenetére
Nyugodtan megemelheted 500MB-ra is a memória méretét, ha gondolod.
Nem tudom, hogy milyen módon függ össze a cache memória mérete a használhatósággal, de 300 MB fölött már érezhetően hat a rendszer sebességére (lassul). 133 - 150 között érezhetően pörgősebb (itt lenne az ideális), de még kevés a 4K-hoz (akadások tapasztalhatók).A readfactor miért 6? Mondjuk sokat nem számít és 5-n használom.
Ha a barátom (Google) jól fordított, akkor ez egy szorzó szám, azaz, a stream sebességét szorozza fel és ennyivel próbálja olvasni a forrásból a memóriába a tartalmat.
A Wiki oldalon a 4. példánál 20 van megadva, itt már érezhető volt, hogy nagyon fogja a hálózatot (de olvasási sebességben nem hozott többet), így egy kicsi emelés mellett maradtam (4 az alap).De még akadt egy furcsaság, amire még nem találtam megoldást. Induláskor lefut a videó tár frissítése, nos, ez Wi-Fi-n (5 GHz, RX/TX: 150.0 Mbit/s, 40MHz, MCS 7, Short GI) sokkal gyorsabb, mint kábelen (1 Gb). Még arra gondoltam, hogy hibás a dtb, pedig ugyan azt a nevű fájlt másoltam át, mint LE alatt, ott a kábel a gyorsabb. De majd csinálok sebesség tesztet.
(#40358) DoItYourself
Igen, azon tesztelem (S912, 3/32-es box, 16 GB class 10-es kártya). -
-
darvinya
titán
válasz
blakey #40351 üzenetére
nincs normálisan pozíciónálva, nem megfelelő a betűtípus választás és nem alkot egy logót.
moderálva
Mutass egy csak.számodra megfelelőt, mert már kivágtam CE logót p…ba, főleg jogdíj megfizetése nélküli használat utáni összecsapott valami MB zabáló pacát.
LE még egyedi volt, de ez a ⊂∋ valami borzalom.
Már azt hittem EU minősítő rendszer logó, aztán kerestem listában.syler123
Más logóját még, ha nem védett, nem jó használni.
Több.konfliktus táptalaja. -
hentes555
senior tag
válasz
blakey #40235 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek
Most ha levizsgázok kedden akkor utána próbálok másik admbiant rárakni, aztán majd ha egyszer hazamegyek akkor próbálok szórakozni vele valamit.
files32: Pont ez a bajom, tudom, hogy ilyesmit kellene keresni, de ebben a mérnöki csodában mindösszesen 3 beállítás van ilyen téren: eredeti, 16:9, 4:3. Az első kettő ugyanazt a képet adja, harmadik meg csak a szélességét húzza össze, alul-felül ugyanúgy túllóg.
A samu szépen viszi, ott semmi ilyet nem is kell állítani, indul a box és rögtön pontosan illeszkedik a kép a boot-tól kezdve. -
sepsi0
őstag
válasz
blakey #39938 üzenetére
Szia!
Igen ezzel tisztában vagyok, pl az összes eszközöm lan kábelen lóg csak telefonok, tabletek wifin. Van nekem egy ipari Samsung kijelzőm, azon próbáltam a vezeték nélküli képtovábbítást és nagyon jól működik, de oda is vettem boxot a végén.(#39940) darvinya
Igen ez volt a gondom, hogy vagy a kép, vagy a hang, de kell hdmi.
Viszont nem találtam vezeték nélküli rendszert amit be tudnék illeszteni és adna hangot az erősítőnek. Tudnál valami támpontot adni?
A legegyszerübb az lenne, ha vennék egy boxot a projektorhoz, ez nem is lenne gond, de akkor is le kell vinnem a hangot.
Gondoltam a fal vésésében is (beton), de azt első körben kihagynám.
Reménykedtem, hogy van erre valami technológia, amiről még nem tudok, de ezek szerint nincs.Ha nincs más, akkor veszek valamilyen lapkábelt hdmi-ből, aztán lesz ami lesz...
-
Rosep
senior tag
válasz
blakey #39831 üzenetére
Én alapvetően a belső eMMC-re akarom felhúzni a Kodi-t. Ez a megoldás érdekel...
Jól látom, hogy ez a Sencor SMP 5004 PRO milyen jó vétel? S905X és 18.000 Ft, nem kell kínából rendelni, heteket várni rá! Viszont semmit nem találni róla még YouTube-on sem. Mondjuk ennyi pénzért csodát nem hiszem, hogy várni kell. Csak nekem fontos a LAN, ezért rögtön kiesik jó pár közkedvelt típus.
-
dgyuri0123
nagyúr
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
blakey #39614 üzenetére
Igen tudom, mert többször jeleztétek hogy így működhet a dolog. 444/10 bit kellene, jól gondoltad, de teljesen láma vagyok a parancssoros vezérléshez. Azt sem tudom, hogy tudnék ssh-n belépni.
Mindegy, várok, hátha valaki fontosnak véli visszarakni CE-be a 10 bitet és megmenekültem...
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
blakey #39612 üzenetére
Köszi! Háát, basszus...pedig kizárólag emiatt vacakoltam vele. Azért nem értem, mert eddig az összes ratyi lejátszóm tudta ezt és nem okozott semmi gondot a használata. Úgy látszik a LE/CE kicsit más ilyen szempontból. Akkor egyelőre (?) visszatérek a "gyári" LE 8.2.1-re, mert az sem igazán rosszabb mint a CE. (nekem)
-
satel
tag
válasz
blakey #39594 üzenetére
Sajnos nem történik semmi.
Bemásoltam a kiegészített advancedsettings.xml file-t a megadott helyre, de semmi. Kipróbáltam úgy is, hogy ebbe a file-ban csak ez szerepelt:<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<advancedsettings>
<video>
<subsdelayrange>100</subsdelayrange>
</video>
</advancedsettings>aztán már csak ez:
<advancedsettings>
<video>
</video>
</advancedsettings>de nem akarja az igazságot. Természetesen minden módosítás után újraindítottam.
Csicsóka a te KODI-dban megy ez a megoldás?
Van ötletetek még?
-
satel
tag
válasz
blakey #39585 üzenetére
Köszönöm, beírom, bár nem tudom miért, nem tudom a szerkesztett xml-t lementeni, le sem tudom törölni és abba a könyvtárba nem is tudok írni, ahol ez a file van.
a file helye:
/usr/share/kodi/system/advancedsettings.xml
a hiba amivel kidob:
Általános hiba.
Hibakód: 4
Hibaüzenet a szervertől: Failure4-es hibakód általános okai:
- Fájl már létező fájlnévre történő átnevezése.
- Már létező mappa létrehozása.
- Moving a remote file to a different filesystem (HDD).
- Uploading a file to a full filesystem (HDD).
- Exceeding a user disk quota.a program, amivel távolról WiFi-n keresztül turkálom:
WinSCP 5.11.3
-
satel
tag
válasz
blakey #39576 üzenetére
Csináltam egy advancedsettings.xml file-t, és ezt tettem bele:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<advancedsettings>
</advancedsettings>
ezt a következő helyre másoltam:
/storage/.kodi/userdata/
(van egy ilyen file a system-ben is, de azt nem engedi felülírni)
de nem csinál semmit, minden felirat ugyanúgy jelenik meg, mint a plusz sor nélkül.
Ettől elméletileg minden feliratot 100 mp-cel arrébb (merre?) kellene tolnia.Valami ötlet?
-
C. s.
addikt
válasz
blakey #39560 üzenetére
Köszönöm!
Minden bolt honlapján azt olvastam, hogy van Kodi, elhittem. Ha a Tiédben sem volt elem, akkor egy fokkal jobb a helyzet. Fóliázott volt, de semmi matrica nem volt a nejlonon. Nem tudom, ezen szokott-e lenni. (Vettem már olyasmit, amin volt kívül is.) Ezek a dolgok voltak benne, mint a képen. Köszönöm a linkeket, majd este ránézek. Most amúgy is indulnom kell.
dugesz77:
A Kodi kérdésben gyakorlatilag vak voltam, mert nem vettem észre az XBMC-t a programok között.
Köszönöm, hogy megmutattad!
××× ××× ××× ××× ××× ×××
Arra van valakinek ötlete, mit kezdhetnék a routerrel, honnan induljak el?
És az adatbevitelnél a hónapot más hogyan adta meg? -
C. s.
addikt
válasz
blakey #39554 üzenetére
Mindenhol azt írják, hogy gyárilag rajta van a Kodi. Furcsa, hogy ezen nincs. (Teljesen új készülék!) Egyébként elem sem volt a csomagban. Akkor még nem tűnt furcsának, 2 ceruzaelemen nem akadnék ki, de már attól tartok, hogy valami visszaküldött cuccot kaptunk, amiből az előző tulaj kicsórta az elemet. Remélem, ez fedezte a szállítás költségét!
De hol a Kodi?
Szerintem jó dtb-t használok, mindkét változatot újra kiírtam, mert csak akkor jön elő ez a beállítási lehetőség. A 7-esnél ezzel írtam fölül, a Mixnél pedig azzal, ami a saját kártyáján van.
Köszönöm a letöltési ötletet, majd este megnézem, mire jutok vele. De akkor sem fér a fejembe, hol a Kodi...
Képek: 1 --> 2 --> 3A wifire minden más csatlakozni tud. Sőt, a gyári oprendszerrel ez is rendesen csatlakozik a nethez, az időjárást frissítette is, de minden máshoz fiók kell. (Amit nem lehet létrehozni az adatbevitel miatt.) Csak az LE alatt is instabil.
dugesz77:
Köszönöm. 2 napja érkezett. Nem szívesen tenném, de ha ez ilyen, akkor inkább megírom a boltnak, mi van, és elállok a vásárlástól. Ne küldjenek másikat, nehogy ugyanezt kapjuk vissza. Inkább megvesszük máshol.
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
válasz
blakey #39360 üzenetére
nem jó a TV-d beállítása
Tehát Tv hibás, mert ugyanazzal Android alatt jó, de CE/LE alatt nem.
Azt senkit nem zavar, hogy ugyanarról a box-ról van szó, amin droid/CE/LE fut, és ugyanazon HDMI porton üzemel, ugyanazon Tv beállítással.Annyira jó CE/LE alatt a színtér, hogy Na…, de csak kép/állókép/fotó esetén!
Filmnél OSD bugos és 1 fehér maszkot képez kijelzésen, emiatt van a szürkés fekete! -
darvinya
titán
válasz
blakey #39356 üzenetére
Akkor még 1x leírom.
CE/LE alatt semmilyen változtatási lehetőség nincs Samsung B530 LCD Tv HDMI feketéjében.
Android alatt van lehetőség arra, hogy miként adja ki a HDMI jelet, s android alatt átkapcsolva Samsung B530 LCD Tv HDMI fekete állítható, de mind1 mire állítom a fekete szélesvásznú sávok feketék.
Ezek a sávok CE/LE alatt szürkés fekete. -
Beni2360
félisten
válasz
blakey #39356 üzenetére
Értem én de ezek az anomáliák már voltak említve egyenként.
És én is írtam, hogy a Tv beállítása nem jó. Volt valahol egy kép is amin látszott a beállítás egy része.
Igaz az én régi plazmámon sem volt ilyen szürkeség, igaz akkor csak RPI2+B cuccom volt és egy régebbi RK-s stickem, na ott volt 4-s droidom.
Nemrégen találtam rá és elképedtem, hogy 80 $ környékén fizettem anno érte. -
darvinya
titán
válasz
blakey #39338 üzenetére
HDMI feketeszintet Auto-n kell hagyni
Hagyom is, mivel Kodi alatt szürke Tv-n ez a menü, tehát nem módosítható, ezt Tv vezérli.
Viszont nincs olyan fekete színe, mint droid-on.Idézem magam:
Ugyanazt a szélesvásznú filmet néztem droid és Kodi alatt.
Droid alatt alsó-felső sáv fekete, Kodi alatt alsó-felső sáv szürkés, ezen kicsit javít javasolt színtér szűkítés.
De olyan Kodi alatt kép, mintha fehér maszk lenne egész kijelzőn.
Lehet OSD bug, ami mindig ott marad kijelzőn. -
Alien!
senior tag
válasz
blakey #39254 üzenetére
én nemrég tettem egy próbát LE7-el (M8S pro plus, MINI MXIII), mert 3D-re azt mondják jobb.
hát nem az sajnos.
3D (ou/sbs) filmek 2D-ben lejátszása nem megy, csak simán a felezett képet rakja ki. (LE8, OSMC-n tökéletes)
3D bluray iso lejátszás megy, kirakja felezettbe, de alul és felül is ugyanaz a kép van (talán a bal szemnek való), emiatt 3D-be rakva tökéletes 2D kép jelenik meg. Használhatatlan, és a 100mbites lant ráadásul meg is fekteti..amúgy a rendszer valóban pörgős,de 2 fagyást nekem is sikerült összehozni...
-
darvinya
titán
válasz
blakey #39249 üzenetére
Mit lehet elrontani, ha LE creatorral frissen újra raktam SD-re LE-t.
Be boot-olt, felrakta magát.
Első LE felálláskor bejöttek WiFi hálózati jelek, kiválasztom mire szeretnék csatlakozni, erre kilép belőle és újraindul.
Ezután manuálisan próbáltam ismét WiFi hálózatra felcsatlakozni, de fél percig szkennelte mi lelhető fel, ekkor 2-ra sikerült kívánt hálózatra csatlakozni.
Ezután nagy nehezen nyelvi csomagot is manuálisan kellett kényszerítenem letöltésre.
Mert hiába van net+auto frissítés, az valahogy nem indult el.Felszínek lehet, hogy vannak, de fő problémája betű méret, ami vagy kicsi, vagy nagy.
Az már meg sem említem, hogy hiába állítom megjelenítő képfrissítes használja lejátszáskor, akkor is átvált film képfrissítésre.
De ez sajnos LE8 alatt is így van.
Ami nagyobb zavaró, hogy Kodi gamma értéke magasabb, vagy nem kezeli HDMI fekete mélységet, emiatt szürkés a fekete.
Tv ugyanazzal beállítással Android-on a HDMI fekete működik, s emiatt feltűnik Kodi szürkés feketéje. -
Beni2360
félisten
válasz
blakey #39239 üzenetére
Ha már így benne voltás a sorozat tesztelésbe, volt egy 7-8 vegyes csalamádé. Az van fent nekem a K1 Pluss-n de már rég nem vettem elő mert ő az a bizonyos 12 V-s amit külön kell kezelnem. Arról régóta nem halottam semmit. Anno simán jól ment minden, majd elő veszem és megnézem, hogy mit produkál.
Az előző linket meg még 1x -
Tamoo
nagyúr
válasz
blakey #39235 üzenetére
Wifi hiányát észre sem vettem, egy ugreen gigabites adaptert használok.
LibreELEC-S905.arm-8.2-8.2.3.1.img volt fent előtte, ott képminőségben volt egy kis "hiányérzet" amit valamilyen "belső beállítás" is okozhat akár... vagy csak a szemem/emlékezetem tréfált meg. Mecool mellé van egy X96-om is, majd arra meg feltolom a másikat, jó lesz visszaellenőrizni. Csak lusta vagyok tesztelgetni, akkor már inkább nézek valamit ha végre van időm.012k-nál a menü nem túl pörgős nekem, kicsit röcög a főmenü elemek váltogatásakor is, pedig egy U3-as kártyán van. Mondjuk ezzel együtt tudok élni.
-
Technoman
őstag
válasz
blakey #39229 üzenetére
Na látod blakey, mindenkinek más a felhasználási igénye. Nálam pld nem játszik az iso. Nálad meg az én felhasználási "hülyeségeim" nem.
Update-et már hosszú ideje úgy csinálom, hogy az újabb .tar kiterjesztést másolom be smb-vel az LE Update mappába, sosem szoktam hozzá + dtb-t tenni (lehet, hogy ez hiba, de sosem volt gondom)
Mivel nekem a JukeBox nagyon fontos, a 8-asoknál van egy - ha jól emlékszem- Extreme Info nevű lehetőség.
Ezt az adott film infóján, a "+" jelnél tudom előhívni (itt lehet különféle speckó fanartot is letölteni) Ezen tudok az adott film színészének korábbi filmjeire is rákeresni + a film más infóját is megjelentetni (TMDB alapú).
Aztán ott van az időjárás háttér fan artja is, ami a 8-asnál van, a 7-esnél viszont nincs lehetőségem berakni.Sok filmnél/koncertnél/sorozatnál, ami nem igazán került európai forgalmazásra (és nem 23.976-ban van), annál bizony nálam a 8-as minden beállításnál röcögni szokott. Tegnap a "K"-nál nem láttam röcögést, de még futok vele egy kört, mert megszeretném nézni, más 50-es videóval is.
-
Technoman
őstag
válasz
blakey #39178 üzenetére
blakey&Pelican
Egy szűz újratelepítés a hálózati problémámat megoldotta.
Úgy látszik, hogy a 7.0.3.012K-ról "L"-re való updete-telés nem volt jó ötlet.
Ha jól olvastam, az "L-nél" megint visszatértek, az egy számmal régebbi kernelre. Lehet, hogy ezért nem volt jó ötlet részemről, az update?Más: próbálgatom az LE7-est a 8-assal szembe (7.03.012L vs 8.2.3.1.) Arra lennék kíváncsi, hogy melyik a jobb médialejátszásra, ill. nem elhanyagolható szinten, a JukeBox/médiatár szolgáltatásban (több száz filmem van és több teljes évados sorozatom, amik mind egy szálig be vannak "maszek módon" scrappelve. Nem kis időt szentelve erre az életemből)
Furcsa a helyzet, jelen állás szerint a nálam a 7-es jobb megjelenítésben pld jobban kezel egy koncertet (ugye ezek általában nem a jellemző 23.976-ban lelhetők fel) ill. nem röccen meg, ha lejátszás közben véletlenül egy Back-et nyomok mint a 8.
De infóban a 8-as több lehetőséget biztosít. (de majd megnézem, hátha le lehet a 7-esre is tölteni azt az appot) -
Csicsóka
őstag
válasz
blakey #39157 üzenetére
Már a tervezéskor is gondoltam, kemény üzleti érdeket fog ez sérteni. Ráadásul túl jól sikerült megcsinálni, mert a számtalan hardver elem támogatásban jobb lett a LE kernelnek köszönhetően, mint az eredeti Vero 4K. A lényeg, békésen záródott a konfliktus, és ha akarom azért csak előveszem, de nem terjesztem. Az sem zavar nagyon, hogy a következő verziókban lesz valamiféle SD ellenesség, mert a kernelt kivéve, a jelenlegi is frissülni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged