- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimey
tag
válasz
tobias40 #34113 üzenetére
Ezt vettem: M8S PRO PLUS Geekbuying.
Sub Total: USD 45.99
Shipping Cost: USD 16.92
Grand Total: USD 62.91De ebben a formában a Geekbuying-ot nem ajánlom, mert ahogy a példa is mutatja, kiszórják a régi, hibás szériát, és úgy vannak vele, vagy bejön, vagy nem.
-
Beni2360
félisten
válasz
tobias40 #34104 üzenetére
Most ezt komolyan gondolod, hogy az Éliásnak megrendelt TV box 3500 km az eladótól milyen sorozatszámot fog kapni amikor a raktárból kihozzák és a szalagon éppen melyik címzés kerül rá.
Tudni illik, hogy raktárról dolgoznak és ezért van az, hogy hiába rendelsz egyszerre meg valamit külön csomagba jön ha más raktár készleten van. lehet, hogy ő sem tudja a sorozatszámát ami te kapni fogsz.
De ez nem zárja ki a sumákolást. -
Beni2360
félisten
válasz
tobias40 #32780 üzenetére
40$alatt lett volna,európából. - hól láttad, hogy EU-ból szállítanak?
Az, hogy ip cím alapján át vált : www.lightinthebox.com/hu -ra az nem jelenti. hogy EU raktárból szállít.A Honlap tulajdonosa a Light In The Box Kft. (“LightInTheBox.com”) [Regisztrációsszám. 1141168] a HongKong Különleges Igazgatású Terület jogszabályai alatt regisztrált vállalat. Regisztrált cím: 7/F., China Insurance Group Building, No. 141 Des Voeux Road Central, Hong Kong.
Na ezt találtam még:
EU-s fizetés
Amennyiben a felhasználó az Európai Unión belül lakik, ezek a feltételek és megállapodás Ön és LIGHTINTHEBOX (UK) LIMITED között jön létre. Ezen megállapodás szerint az áruk és / vagy szolgáltatások a LIGHTINTHEBOX (UK) LIMITED-en keresztül kerülnek kiszállításra, mint a LIGHTINTHEBOX ügynöke korlátozható vagy a LIGHT IN THE BOX LIMITED, attól függően, hogy milyen fizetési módot használt az áruk és / vagy szolgáltatások vásárlásakor. Amennyiben a felhasználó bármely más országban él, akkor ezek a feltételek egy megállapodás Ön és a LIGHT IN THE BOX LIMITED áruk és / vagy szolgáltatások fogják szállítani közvetlenül a LIGHT IN THE BOX LIMITED-tól. -
blakey
titán
válasz
tobias40 #32769 üzenetére
Keress vissza a topikban, van akinek van ilyen boxsza.
(#32771) dgyuri0123
SD-re kiírt LibreELEC esetén első indítás után minden olyan, mint egy médialejátszó esetében, csak onnan bootol, ha nem kell az android akkor nem is kell vele foglalkoznod, de mint lehetőség bármikor ott van, kb. mintha lenne egy másik médialejátszód. Tökéletesen, makulátlanul megy minden, SD anyagok is jók, nem értem, hogy 2 hónap alatt miért csak eddig jutottál a dolgokkal, már rég hibátlanul menne minden, Minixen is. Sokan ajánlották a segítségüket, makacsul ellenálsz majd idővel, lassan mégis abba az irányba mész. Tudtommal minden segítséget megkaptál így neten keresztül ami elég lett volna ahhoz, hogy hibátlanul működjenek a dolgok, de sebaj, saját kárából tanul az ember, legalább megérted a dolgokat. Remélem, hogy tényleg minden beállítás megtalálsz amitől csak használod az eszközöd, mert volt nálad néhány box és a dune is egy jó lejátszó, nagyon szerettem és utána csak a LibreELEC tudja ugyanazt produkálni, semmi más, egyelőre.
-
sugarforce
addikt
válasz
tobias40 #32685 üzenetére
Akkor az atnevezted, vagy valami szkript atnevezte, de ez eredetileg sem magyar, sem a mappa, sem a fajlnev. Relative keves magyar cimmel ellatott kulfoldi film kerul fel, plane scene releasek. Ezert is vt meglepo, hogy a film magyar cime a fajlnev. Pont az ilyen mediatarazos megoldasok miatt sem szoktak magyon elterni az angol cimtol, mert ez alapjan hamarabb megvannak a metaadatok is.
-
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
tobias40 #32642 üzenetére
A fájlokat én nem nevezem át, csak a könyvtárnevet, annál, amit nem ismert fel. Ahol felveszed a fájlforrást, ott be lehet állítani, hogy a könyvtárneveket vegye figyelembe keresésnél. Ehhez persze filmek esetén minden filmnek külön könyvtár kell, nem lehet ömleszteni. A sorozatokat lehet, ott az SxxExx elnevezést kell betartani, és a mappanév legyen jó.
Ha a scraper beállításainál bejelölöd az eredeti filmcím megtartását, akkor a magyar filmek értelemszerűen magyar címmel kerülnek be a tárba, ahogy a többiek írják. -
ztsoft
őstag
válasz
tobias40 #32642 üzenetére
Nálam többségében angolul vannak a fájl nevek, de a címek magyarul jelenek meg (így állítottam be), mint ahogy blakey is írta, lehet változtatni.
Nálam a The Movie Database beállítása így van:
Eredeti filmcím megtartása: ki
Preferált nyelv: hu
Preferált korhatár-besorolás innen: hu (bár ezt nem használom). -
Adamo_sx
aktív tag
válasz
tobias40 #32632 üzenetére
Frissítéskor csak az új (eddig még a médiatárban nem levő) filmek adatait keresi. A már meglevőket nem bántja. Egyesével a film infóknál a frissítéssel újra tudod kerestetni, vagy a beállításokban System/Video/Library/Clean library menüponttal törölni és utána újra kerestetni.
-
Beni2360
félisten
válasz
tobias40 #32539 üzenetére
Vagy az egyiket vagy a másikat tudja használni szerintem együtt a kettőt nem. Kézzel esetleg át lehet menni a másik keresésre. Amikor feltelepítetted és irja , hogy ok akkor ott a beállításoknál tudod beállítani, hogy a preferált nyelv Hu legyen. Aztán amikor egy mappát a rendszer(fogaskerék) -Média-Vidok-és az ott betellózott- elmentett-pl (Vidók) médiát táraztatni szeretnéd ( tartalom változtatása) akkor ugrik fel ismét a lehetőség a skrapper és ott kiválasztod, hogy filmek-majd , hogy melyikről- majd ott ha a keresési nyelv HU akkor OK és ellenőrizteted. Ugyan ez a szitu sorozat mappánál is csak ott a sorozatot kell kiválasztani. Kb ennyi igyekezzél és menni fog.
-
blakey
titán
-
dugesz77
őstag
válasz
tobias40 #32520 üzenetére
Én is irtózom már a tp-linktől 3 lehalt router után azt soha többet. Viszont itteni ajánlásra vettem én is ezt a kavicsforma switch-et, kábelek beledugva nulla állítgatással több mint 1,5 éve leállítás nélkül. Szépen teszi a dolgát hozza az ígért sebességet.
(#32510) Digitalis
Akkor ha jól értem: a zip file-t kicsomagolás nélkül kiírni mondjuk egy pendrive-re és simám betallózni neki update file-nak? Kíváncsi lennék erre. A KI pro-t kicsit döcögősebbnek érzem gyári droid alatt mint amit a MECOOL M8S Pro+ tudott. -
Beni2360
félisten
-
divan
őstag
válasz
tobias40 #32318 üzenetére
Azért árban még mindig kedvezőbb. 22 alatt szerintem nem kapsz tuneres lejátszót. Egy használható box elérhető 8000 Ft, környékén, ez a tuner is kb annyi, az még mindig csak 16 ezer.
Tehát akkor digi vételéhez is használható, külső DVB-C/DVB-T tuner, ami Libreelec támogatott:
GENIATECH MyGica T230 USB DVB-T2 TV Tuner -
junkpod
veterán
válasz
tobias40 #32318 üzenetére
Amit kérdeztél az update mappara vonatkozott, arra válaszoltam az összefoglaló javaslatot.
A felület kérdésére azt írtam: film listában nyomd meg az info gombot és ha nem látod a színészeket, görgess lejjebb.
Vagy valts nézetet a film listában (bal oldali penge menü).
Vagy tölts le és probalgass más felület-skineket.
Vagy ha még ez sem elég (mint nekem se) akkor telepitsd az Extended infó scriptet, abban színészekre bontva filmografia, tv szereplésük... is lesz.
A lehetőségek korlátlanok, probalgasd, abból sokkal többet tanulsz mintha minden klikkeles után kérdezgetsz -
divan
őstag
válasz
tobias40 #32304 üzenetére
Korábban linkelte valaki ezt a GENIATECH MyGica USB TV Stick T230C DVB-T2/DVB-T/DVB-C Tunert, ami biztosan működik LE alatt.
-
dlor
tag
-
Beni2360
félisten
válasz
tobias40 #31672 üzenetére
Most már teljesen zavaros az egész.
nem töltött közben senki néztem a NAS-on! - valaki nézet filmet a nason és te közben a Tv appal akartál műsort nézni? Mit néztél a nason és a tv-n egyszerre?
Hmm,most nézem a sport1 hd minden gond nélkül megy a spíler meg uanakkor kifagy! - na most akkor megint egyszerre két dolog megy?
Bocs, de próbáld a mondatokat érthetőbben szerkeszteni és használni a vesszőket.
Nem kell kapkodni, rá érünk. -
darvinya
titán
válasz
tobias40 #31658 üzenetére
Igen, én Android Kodi addon -ról és Android app-ról.írtam.
De az addon platform független, ugyanaz kell LE Kodi-hoz és Android Kodi-hoz.(#31661) tobias40
Mivel 1 csatornánál van gond, akkor net szolgáltatód korlátoz (tv adás más csatornán megy, mint sima net).
Vagy nincs fix-re állítva addon beállításában HD felbontás. -
Beni2360
félisten
válasz
tobias40 #31529 üzenetére
Ha teljesen megadja magát a box akkor az LE-ről sem fogod tudni vissza állítani mert nem fog az sem elindulni.
Csinálj mentést, és is fogok a kíváncsiság végett.
De az USB mentés sem árt ha kéznél van.
Na meg amit fentebb írt TWRP mentési lehetőséget is érdemes alkalmazni. -
Beni2360
félisten
válasz
tobias40 #31526 üzenetére
az elmélet érdekelne hogy jó lesz-e az a mentés pl.a kábeles flash-re? - Szerintem nem jó kábeles visszaállításra ez a mentés. Írja is csicsoka hogyan kell vissza állítani.
Ha a gép megadná magát vmilyen okból - attol még egy LE elindúl és onnan vissza lehet állítani a droidot. -
Beni2360
félisten
válasz
tobias40 #31521 üzenetére
Ez kimaradt az életemből,de nekem ez úgy is Kínai lenne.
Nekem egyszerűbb összekötni usb-n a géppel aztán lementeni.
És ezt bármikor LE nélkül is és másnak is elküldve járható dolog.
Anno az első 4.2.4 rendszert amit a THL T 11 telefonomon kaptam lementettem és később ebből dolgoztak a fejlesztő fiuk.
Ui: azért elmentettem az oldalt mit lehet tudni. -
dugesz77
őstag
válasz
tobias40 #30281 üzenetére
Igen nálad az összes hangformátumot be lehet pipálni ,mert mindegyiket támogatja az erősítőd a( Dolby Digital Plus is)
Jó az optimalizált nekem nem szokott gond lenni a mintavételezéssel . Rögzítettnél meg tudsz mondjuk régebbi erősítőnek stabil 96 vagy 192 kHz-t adni. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
tobias40 #30281 üzenetére
30d pont az összefoglalóban. A linkelt táblázat szerint állítsd be.
(#30282) footy: a tápegységnél kezdeném el a hibakeresést. A csatlakozó átmérőjét egy tolómérővel mérd le rendelés előtt.
Közérdekű!
Az iperf3 és más sebességtesztek dokumentálása céljából készült egy táblázat junkpod jóvoltából, lehet töltögetni! -
vargalex
Topikgazda
válasz
tobias40 #30272 üzenetére
Csak azokat a lehetőségeket kell engedélyezni, amiket az erősítőd ismer. HDMI-n a két eszköz nem "beszéli le" ezt egymással. Ennek pont az a lényege, hogy ne küldjön a lejátszó olyan hangot az erősítőre, amit az nem tud dekódolni. Eredménye szerintem az lesz, hogy az erősítő által nem ismert hangfolyamoknál nem lesz hang, vagy nem teljes értékű hang lesz.
-
dugesz77
őstag
válasz
tobias40 #30272 üzenetére
Ha a tv-t HDMI-vel kötöd össze akkor ugyanúgy a HDMI-t kell kiválasztani(dts érdemes kivenni ,mert a sok tv képtelen kódolni) ha a hangtovábbítás be van kapcsolva. Az analóg az AV kimenetre (jack) vonatkozik illetve a Minix -eken van rendes fülhallgató kimenet ott arra is.
Ha a hangtovábbítás engedélyezve van akkor érintetlenül kiküldi HDMI-n a hangot az erősítőnek tehát az erősítő dekódol, ott be lehet állítani az erősítő tudja-e a HD hangokat is és akkor azt is megkapja. Ha az erősítő megkapja a HD hangot de nincs meg benne a dekóder rész általában nem fog megszólalni. Ha ez nincs bejelölve akkor a box keveri a hangod a beállítottak szerint. -
vargalex
Topikgazda
-
sugarforce
addikt
válasz
tobias40 #30239 üzenetére
Persze, hogy nincs benne, meg is lepodnek. Esetleg ha talalsz valami szinten kinai box-ot az adatbazisban, probald meg azzal. Ha nem megy, akkor vagy a tvn keresztul ceccel, vagy kenytelen leszel egyenkent felprogramozni. Egyebkent maceras, de nem olyan sok ido az, egyszer kell csak megcsinalni.
-
sugarforce
addikt
válasz
tobias40 #30200 üzenetére
Jaa. Jo ertem. Viszont ha tomegesen kell torolni mondjuk 10 filmet egyszerubb egy totalcommanderrel vagy puttyal torolni, mint taviranyitoval filmenkent 2-3 gombnyomas, raadasul en se nagyon szeretem ha a lehatszonak irasi joga van a mappara. En pl csak akkor torlok ha a hddn alig van hely, akkor torlok egyszerre 20-30at is siman, az mondjuk nem lenne valami kenyelmes tavval
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autós topik
- LEGO klub
- Kerékpársportok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest